Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

[2010-10-23] Garage Bash #2

Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai

Autorius: Iver

Karceris 2010-10-23 10:08:25 (0)  
    ST-165 (GT-FOUR 2.0t) Vln Žinučių forume: 192
    dar viena yra kaune,pilietis ir siame forume apsilanko kartais ;)
    GAS,GRASS OR ASS
    No One Rides For Free
    PylX Klubo narysModeratorius 2010-10-23 10:23:39 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    anyway tendencijos bent teigiamos...kas restauruojais kas tvarkosi... taigi po meteliu kitu ju klube bus daugiau **5 o tada tai bus dar retesnis variantas :)
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    Iver 2010-10-24 20:34:47 (2)  
    Vilnius Žinučių forume: 757
    GB #2 aprašymas Driftmag'eAtidaryti naujame lange
    Sheikhas Klubo narys 2010-10-25 08:02:28 (3)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    GrageBash#2: :
    - renginio promo superinis, taigi tiesa sakant ir iš renginio tikėjausi kažko daugiau...
    - įdomių 'uber cool' automobilių mažoka, tikrai galima pririnkti daugiau ar niekam neįdomu, ar nelabai kas buvo kviestas;
    - turgelis... beveik užskaitau (vertinant, kad krizė, garažai jau prašluoti). Nors man nieko nereikėjo, nieko nepirkau ir nepardavinėjau, bet... galima buvo pakviesti ir pvz dzikevičiaus shopa, xtra shopa, gauges.lt vien dėl įvairumo...
    - efkos pora saulučių... ok, bet juokingai mažai, negi nebuvo daugiau kas galėtu pratęsti ar kinkos drebėjo, mano nuomone vietos ten buvo tikrai pakankamai, reikėjo aikštelę padaryti ne tarp kolonu, o apie koloną – būtų linksmiau :) Net aš su savo baisiai juokingais (vertinat šių laikų performance mastais) 200+ arkliukais galėjau ten saulutes papaišyti jeigu kas būtų pora kibiriukų vandens papylęs :) , o ką kalbėt apie visus superduperuber driftcarus, 500+ag performancecarus ir visokias chuligankes ir pan...
    - automobilių rinkimai ...- golf'as geriausias oldshool'as - ką aš žinau, ar mažai gėriau arbatos (nors buvau į ją camus‘o gerokai įvarvinęs) ar čia bajeris buvo, bet nesupratau... (mūsų kaime tų pirmų golfų kaip priš***), buvo tikrai gražesnių ir vertingesnių šioje kategorijoje pretendentų;
    - performance kategorijoje - dantisto evo atitemta ant shlipso su pabertu motoru ir numesta šonelyje - irgi nelabai supratau, manau buvo įdomesnių ir vertingesnių (ne pinigų prasme) variantų ;
    - muzika pusė velnio, bet mamanios aparatura nevalina, net mano pensijinėms ausims trūko triukšmo :)
    - skeiter'iai - kažkokie nepatyrę vaikai, labai nesigilinau, bet mano abu vaikai savo laiku geresnių triukų parodydavo , nebuvo jokio shou iš jų pusės, negi vilniuje nebeliko normalių skeiterių, be to galima buvo ir bmx'erius ar trial'istus pakabinti galėtų ant to oldschool‘inio golfo pašokinėti, manau ir jiems patiktų, renginį pagyvintų ir golfas būtų teisingiau panaudotas;
    - ... ir celica klubas + automanas , manau mūsų kampelis ne ką prasčiau atrodė už visus kitus, nors mes iš viso nelabai kam įdomūs buvom (iš rengėjų pusės) nors kartais atidaromas vienas kitas kapotas su kukliu vaizdeliu (lyginant su tikrais performanse car‘ais) pritraukdavo tikrai nemažą kiekį visokių žioplių, kad net reikėdavo uždaryti, kad nestabdyti eismo ir nepalikti pagrindinio renginio be žiūrovų :P

Čia buvo mano kukli, nelabai vietoje ir tikriausiai nelabai kam įdomi nuomonė (tiesiog dėl to, kad ir mes ten buvome), bet visgi tikiuosi, kad rengėjai nenurims ir renginys išaugs į tikrai rimtą unergroundinės automobilinės kultūros apraišką. Vertinčiau kokiais 6 balais iš 10. Sutinku, kad lengva kritikuoti, kai pats neorganizuoji, bet jeigu nebus kritikos, nebus ir progreso. Bet man kaip praeiviui norėjosi, daugiau veiksmo, daugiau dalyvių, daugiau klubų, daugiau shou, visko daugiau...
    bubu 2010-10-25 08:13:06 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Beveik su viskuo sutinku. Man labiausiai vedėjai užkliuvo. Kažkoks jų supratimas apie auto prasidėda AG baigesi dropu. Ir isvis jie kazkaip 16 val, kai renginys baigesi pasirodė ir tiek. Galėjo visa dieną pakalbinti prekeivius, žiūrovus, kitus dalyvius. Mums vilniečiams tai pofik, is lovos ir vietoje, bet Sheikas per puse Lietuvos uz savas babkes atvare tai kazkaip is organizatoriu dėmesys benk kiek atpirktų išlaidas :) Čia ateičiai pamastymui.
    Iver 2010-10-25 08:49:53 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 757
    Bandysiu atsakyti į Sheikho post'ą.
    1) pats renginys - trūko poros dalykų ir neviskas, kas planuota, buvo įgyvendinta. Pirmame bash'e nieko nebuvo planuota, bet buvo įgyvendinta su viršum. Vieša vieta šiek tiek daro savo.
    2) Uber cool - kviesta buvo labai daug kas. Bet pagrindinė atsisakymo priežastis - auto paruošimas žiemai. Dėl šito teko labai nusivilti...
    3) turgelis - o kur tie visi būtų tilpę? ;) Planuose vietos visiems prekeiviams buvo skirta netgi mažiau. Tačiau dėl poros dalykų nevykimo atsirado tos vietos laisvos.
    4) piešti saules aplink koloną būtų neužtekę vietos. O dėl kinkų drebėjimo - ta aikštelė juokingai maža, o duoti saules paišyti bet kam, kuris po to sufailintų ir nuvažiuotų ne ten, kur reikia, tikrai nesinorėjo. Iš drifterių vienintelis Efka ir buvo, kuriam nebaisu duot tokioje vietoje pasisukinėt.
    5) rinkimai - mano nuomonė su komisijos irgi nelabai sutampa. Nelabai kreipiau dėmesį į juos, tačiau performance auto tokiu atveju turetų tapti Autochemijos 350Z.
    6) aparatūra ten Redbullio, ne Mamanios. Juos kaltink :)
    7) skateriai - jiems kažko trūko. Tikrai tikėjausi įspūdingesnio pasirodymo.
    8) Celica klubo kampelis - labai super. Nesitikėjau kad visiems išeis atvažiuoti ;)
    9) vedėjai - t.y. vienas iš mūsų trijų (Gvidas), turėdamas laisvo laiko, pasiėmė mikrofoną, XR'ą į kompaniją ir apkalbinėjo kiekvieną mašiną :) negalėčiau pavadinti jo vedėju. O kažkas, kas visąlaik galėtų apie kažką kalbėti bei pakalbintų prekeivius ir visus kitus žmones, būtų geras dalykas.

O šiaip - ačiū už pastabas. Tikiuosi jų bus ir iš kitų žmonių.
    Sheikhas Klubo narys 2010-10-25 08:54:21 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Dėl dėmesio man px, ne to ten važiavau, ir nemanau, kad mano celka visame tame kontekste kažko verta ir be to nemėgstu ir nenoriu perdaug dėmesio :)
    Be to Gvidas pats buvo prie manęs priėjęs ir atsiprašė, kad tipo nepakalbino (kai visus ten vertino), nepaviešino mano esybės :) taigi dėl to organizatoriams tikrai neturiu jokių priekaištų, bet visgi bendrai CK klubą ir Automaną galėjo paminėti, visgi mūsų buvo nemažai o praktiškai nei viename reportaže to nesimato...
    JaaN 2010-10-25 10:01:39 (0)  
    MR2 Spyder Kaunas Žinučių forume: 278
    jarik'as turi Lotus 7? :o
    "Speed Matters!"
    milZinas Klubo narysModeratorius 2010-10-25 10:38:36 (0)  
    SSIII - Snaige Vilnius Žinučių forume: 1691
    JaaN parašė:

Taip ir jau senokai, pries 3-4 metus pradejo surinkineti, ir jau 1-2 metai kaip surinktas.
    Computer addicts never die... They just go offline...
    +37O698O82I4
    zycha Klubo narysModeratorius 2010-10-25 11:02:47 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    JaaN parašė:

čia ne mūsų klubo Jarikas. Čia vienas iš drifterių, niku ATMBOY