Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
[2011-02-26] FlyLow slalomas prie Vievio
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: jarik
|
jarik
|
2011-03-25 15:52:30 (0) |
Siaip tai viskas jau ivyko pries menesi... |
| kvakiz | 2011-03-25 17:20:04 (0) |
zycha parašė: bubu parašė: O ka labai geras pradziamokslis vairavimo. Dar vietomis ledas kiti dalykai. Nebutina spausti dugna Jei šnekėti apie slalomą: tai kad ten ralinė trasa, o ne slalomo. Slalomas privalo vykti ant kietos asfalto, betono dangos, kiek žinau. Jei danga ne kieta, čia ne slalomas jau. Kad ir istorija jau sitos varzybos, bet zycha tu visiskai kliedi. dar geriau varyti i tokia trasa mokintis valdyti masina, nes ne visi esame gime afigienais lenktyninkais ir ant tokios dangos mokintis yra labai naudinga... Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
|
zycha
|
2011-03-25 17:43:20 (0) |
kvakiz parašė: Kad ir istorija jau sitos varzybos, bet zycha tu visiskai kliedi. dar geriau varyti i tokia trasa mokintis valdyti masina, nes ne visi esame gime afigienais lenktyninkais ir ant tokios dangos mokintis yra labai naudinga... jūs ponas Kvakinai pats čia kažką kliedite Aš nieko ne esu kalbėjęs apie mokinimasi, aš apie slalomą kaip rūšį. |
| (Simas) | 2011-03-25 22:34:11 (0) |
Ot atpsipazorinau, niuu nepykit hebryte senatve tai vadinama. |