Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
[2011-04-09] VIP SAUGA track day
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: Sheikhas
|
zycha
|
2011-05-13 13:49:48 (0) |
![]() ![]() |
| ner_kur_det | 2011-08-23 05:55:25 (0) |
| celica kaunas Žinučių forume: 93 | zycha parašė: Sheikhas parašė: pažiūrėjus video ne toks ir nevykęs, 'dėjai' visus kibirus iš eilės Bet trajektorijos labai labai prastos. Net baisu darosi, kaip dabar stovi ant posūkių Dabar po modifikacijų automobilis tikrai turi potencialo, ypač posūkiuose. Jei koks profas pravažiuotu su mano mašina, manau įvažiuotų 1:25 O as tawo wideo kaip pavyzdini ziuriu, kad mazdaug turet bendra supratima kokius greicius laikyt, kokias trajektorijas ir pan su labiau "zemiska" auto( ne ziedine). Gal yra patarimu kur ieskot teisingu trajektoriju ir patarimu? |
|
zycha
|
2011-08-23 06:13:11 (0) |
ner_kur_det parašė: O as tawo wideo kaip pavyzdini ziuriu, kad mazdaug turet bendra supratima kokius greicius laikyt, kokias trajektorijas ir pan su labiau "zemiska" auto( ne ziedine). Gal yra patarimu kur ieskot teisingu trajektoriju ir patarimu? tu į mano tikrai nežiūrėk aš važiuoju blogai . paieškok youtube kaip važiuoja Firantas, Xtra audi, Poškus ir kt. nugalėtojai. |

. paieškok youtube kaip važiuoja Firantas, Xtra audi, Poškus ir kt. nugalėtojai.