Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Del meet'o Latvijoj.
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: apm
| WALA | 2007-10-04 09:09:29 (0) |
| Riga, Latvia Žinučių forume: 39 | OK, so make up your mind and welcome. Besides we can make two meets if you cannot get more or less everyone to join in on winter fun. One in winter we could just make simple fun/sports stuff + night accommodations, and the other then the grand alco/talks/plans etc. meet. NU opredelitisj cho bolsche nravitsa i dobro pozhalovatj k nam. Esli neudajotsa sobratj boleje ili menie vsex na zimnije razvlechenija/sport to mozhno i dve tusovki organizovatj. Pervoju zimoi bolsche kak razvlechenija/sport (lizhi, doski) i prosto mesto dle nachovki, a vtoroi po serjoznei s alko/razgovarami/planami na buduscheje i procheje. NU vosbchem dumaete razmishljaete. This is no Rocket Science ... it's Toyota !!! |
| WALA | 2007-10-04 09:24:39 (0) |
| Riga, Latvia Žinučių forume: 39 | Nydelig raše: jei jau ziema vaziuoti, tai as i bobleju Latvijoje, Sugulda...noriu... Well don't know about the availability of bobsleigh, but there are some type of "vehicle" which is available for going down the Sigulda track. And there are a couple of places to ski in Sigulda in winter as well. Hmm, neznaju kak naschot bobsleja, no tam tochno bilo chto to na chom mozhno bilo spuskatsa po Sigldskoi trasse ( Ja dazhe kogda to davno uchastvoval na takom v komandnix sorevnovanijax predprijatij). Po mimo etogo konechno v Sigulde estj po krainei mere 2 gori dlje katanija na lizhax/snovborde. (Odin pri etom dovolno taki s balshcim naklonom. Sigulda ![]() Kaķīškalns (Cat Hill) skiing ![]() Olympic skiing center This is no Rocket Science ... it's Toyota !!! |
| Puika | 2007-10-04 09:29:18 (0) |
V sigulde tochna gdeta jest bobslei (s Litvi tam ekskuriji jedut) Kokią kryptį bepasirinktum, visada atsiras tas, kuris pasakys, jog esi neteisus.. |
| WALA | 2007-10-04 09:32:10 (0) |
| Riga, Latvia Žinučių forume: 39 | Ne ja eto v smisle Bobsleinaja trasa estj tochno ( I znajem gde ), no prosto imel v vidu, chto tam v principe estj ir variant spustitsa po trase v niz, no prosto ne uveren chto na bobsleje eto vozmozhno, no kto znajet, esli budet interes uznajem kak i chto i skolko eto budet stoitj. This is no Rocket Science ... it's Toyota !!! |
|
jarik
|
2007-10-04 09:34:11 (0) |
glawnoe 4toby sneg zimoj wypal, a ne kak w proshlom godu tak4to datu navernoe prijdetsia planirowat' za nedeliu, ne bolshe.Svarbiausia kad sniego butu ziema, o ne kaip praeitais metais. Taigi konkrecia data jauciu reiks planuoti kazkur savaite pries. |
|
agyl
|
2007-10-04 09:46:42 (0) |
As uz slidinejima!ypac Ozo kalnas super,bet ten bais brangu! .....blogai kai nezinai ir dar pamiršti..... |
| stick | 2007-10-04 09:57:12 (0) |
| celica vln Žinučių forume: 192 | ash uz pavasari, arba galima vasara ishvis prie juros nunu |
| apm | 2007-10-04 09:57:37 (0) |
ja s udovolstviem i zimoi i vesnoi priehal! ved' eto ne tak i daleko.. kak na more poehat' ja za! previous: b-fast. b-muscle. b-celica. previous: you used to be my ROMEO drivin' alfa romeo 156. now: colt. mitsubishi. |
| Lunatikas | 2007-10-04 10:57:09 (0) |
ja za ! xot i seicias xot i zimoj ili vesnoi s takoj horosoj kompanijoj net raznicy maldcy bratja Luna |
| Romasius | 2007-10-04 13:51:33 (0) |
Istikruju tai juk nera jau jie taip toli......kad reiketu pusmeciui atkeldineti. galima ir ziema...o poto vasara normaliai prie juros. Tel.nr.bite-865617005. Skype:romasiui |

), no prosto imel v vidu, chto tam v principe estj ir variant spustitsa po trase v niz, no prosto ne uveren chto na bobsleje eto vozmozhno, no kto znajet, esli budet interes uznajem kak i chto i skolko eto budet stoitj.
tak4to datu navernoe prijdetsia planirowat' za nedeliu, ne bolshe.