Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Fast Lap 2010
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: Gie
|
milZinas
|
2010-04-19 08:50:44 (2) |
Automobilis stovi idealiai. Dar mokytis ir mokytis, kol pasieksiu jo ribas ir pilnai isnaudosiu resursus. Per treniruote galvojau, kad viskas bus labai paprasta, bet supratau, kad visiskai nejauciu masinos, pastoviai dauziau i ribotuva, bandziausi stabdzius ir pan. Per pirma vaziavima supratau, kad su mano deze reikia isnaudoti tris begius (2-3-4) ir kad "automatu" vaziuoti visada 3 pavara, kaip dariau su 5gen - nepavyks. Vaziavimas buvo "pilnu sukibimu" ir maksimaliai saugiai. Na taip sakant ir toliau mokantis. Spejau apvaziuoti 16 ratu kol vaziavima sustabde. Kadangi nevaziavau nei vieno ausinimo rato, supratau, kad mano stabdziu man per akis kolkas, o veliau tik pasikeisim i rimtesni branda (galbut ferodo). Per antra vaziavima buvau labai agresyviai nusiteikes, prie azuolo jau net ir kiek slysdavau, nes iveikiau baimes barjera ir isikirtau kaip paimti ta posuki be stabdziu. Beja vaziavau su neisjungtu ABS, nes jis praktiskai nesuveikinejo, tai sakiau kol netrukdo - tebunie, jeigu tik prades trukdyti - isjungsiu. Ir net nezinau, gali buti, kad butent del to pavyko apvaziuoti golfus ir honda, kas nepavyko pirmam golfui, nors is nuotrauku labai panasu, kad jis dejo ant stabdziu ir ju neatleido iki pirmo smugio.. Na cia as nenoriu pradeti komentuoti, nes nezinau kaip ten istikro viskas buvo. Didele uzuojauta del masinos, dziaugiuosi, kad niekas nenukentejo. Padangos uzmautos 225/45R17 Federal SS595 DOT 0610, manau kas shiais metais man ju bus per akis, ir net turetu uztekti visiems vaziavimams. Sukibimo tikrai netruko su mano vaziavimu, matysim kaip bus metu eigoje, taciau jau linkstu link to, kad kitais metais gali atsirasti noras apsiauti semislikus, taciau cia jau apie visai kitas investicijas reikia pradeti galvoti, nei tai buvo siemet (892Lt - komplektas). Labai noriu ir esu pasiruoses dalyvauti visuose FastLap'o etapuose siemet, tiesiog reikia labai akylai stebeti registracija, nes kaip mateme jinai prasideda be perspejimo ir baigiasi per pora dienu. Jeigu kas pastebesite prasidejuse registracija ir manes dar nebus sarase, labai prasau skambinkite/rasykite! Be abejo kituose renginiuose irgi pasirodysiu, komplektas 15-tuku slalomam jau sumontuotas, taciau tikrai daug demesio kreipsiu i trasos kokybe, nes vaziuoju daugiau savo malonumui, nei laikui, tad norisi, kad tas malonumas leisti sau vaziuoti truktu kuo ilgiau Aisku labai norisi ir rezultatu, taciau saugant masina, to nelabai tikiuosi, nebent vistik poziuris i masina kardinaliai pasikeistu.Na ir pabaigai siek tiek statsu FAST LAP I ETAPAS 2010.04.17 - BENDRA ĮSKAITA: 51 is 61 su laiku 01:40.240 Sikane max greitis: 58km/h Ilgojoje tiesiojoje max greitis: 177km/h Pries sakius max greitis: 188km/h Ant makuskes: 149km/h Logged by Race Chrono, ir dabar labai mastau apie Bluetoothinio ODBII readerio pirkima, per kuri Race Chrono prilogintu dar ir RMP, ekseleratoriaus pozicija, skysciu temperaturas ir pan dalykus Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |
| Džigitas | 2010-04-19 09:23:23 (0) |
Neprisistatys kalbinau as ji renginyje. Kiek sake tai standartas, tik sutvarkyta. Kazkada buvo atmosferika uzbures iki 204 AG bet bedu kruva su pusasiais buvo ir granatom. Tad liko prie standarto. Siuo metu prikelineja 4 gen supra.Marchius parašė: Nepazistam, tai nekalbam. Prisistatys - pasikalbesim. shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
| edass | 2010-04-19 09:50:25 (0) |
Jin is klaipedos daznai slalomuose dalyvauja, esu mirgsejas jai bet reakcijos 0 ner_kur_det parašė: o kodel niekas apie 4gen nekalba? kas ten priburta ir pan? maciau irgi suko ratus kacergoj. |
| Marchius | 2010-04-19 10:01:58 (0) |
Milzino snaige grazuole neliko nepastebeta ![]() |
| Marchius | 2010-04-19 10:10:17 (0) |
Patiko softas Milzino telefone - RaceChrono. Gal kas zinote atitikmeni tokio softo WinMobile OS telefonams? |
|
milZinas
|
2010-04-19 10:11:31 (0) |
Race Chrono visiems padoriem softam isleista. As analizavausi duomenis i PC persimetes. Viska rasi http://www.racechrono.com/ ![]() Marchius parašė: Patiko softas Milzino telefone - RaceChrono. Gal kas zinote atitikmeni tokio softo WinMobile OS telefonams? Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |
|
Sheikhas
|
2010-04-19 12:04:07 (0) |
geras softas, ir as isikroviau. siustuva naudoji vidini ar ishorini? nes ten rasho kad su vidiniu gali buti netikslumu. |
|
milZinas
|
2010-04-19 12:29:14 (0) |
Naujausia noske, su naujausiu vidiniu siustuvu. Kacergoje laike nemaziau 7 palydovu, budavo ir daugiau, tai net nesiparinau isorini pasijungineti siustuva. Viskas priklauso nuo siustuvo, jeigu su SirfIII arba naujasne technologija ir jau per akis. Sheikhas parašė: geras softas, ir as isikroviau. siustuva naudoji vidini ar ishorini? nes ten rasho kad su vidiniu gali buti netikslumu. Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |
| Marchius | 2010-04-19 13:59:38 (0) |
OT: Susiinstaliavau Race Chrono, neleidzia pasirinkti, kad naudotu vidini GPS, o pats nieko neranda.. O tau Sheikhao, nereikejo nieko papildomai konfigint- suinstaliavai ir veikia? |
|
milZinas
|
2010-04-19 14:10:29 (0) |
Gal reikia papasakoti per koki COM porta tas vidinis prijungtas? Tiesiog kiek atsimenu budavo Win Mobile toks nustatymas setinguose, kai per koki noredavai porta, per toki paleisdavai vidini Marchius parašė: OT: Susiinstaliavau Race Chrono, neleidzia pasirinkti, kad naudotu vidini GPS, o pats nieko neranda.. O tau Sheikhao, nereikejo nieko papildomai konfigint- suinstaliavai ir veikia? Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |