Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Lietuvos rali-kroso čempionato antrasis etapas - "Ukmergė-2008"
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: Sheikhas
- Lietuvos rali-kroso čempionato antrasis etapas - "Ukmergė-2008"
- -
- Sportas, lenktynės, renginiai
- -
- Forumas
| TaiJo | 2008-04-30 13:50:53 (0) |
tai mane ir priskaiciuokit +1 nu ten vaziuojant pamatysi baznycia ir pries ja bus aikstute didele tai kiek supratau ten turetume susitikt ![]() |
| tejunas | 2008-05-01 09:58:20 (0) |
Ok,reziume : 6 žmonės = 3 VIP pakvietimai. Susitinkam 4d. 11 val. prie bažnyčios , lengviau bus rast . Atvažiuosiu šiek tiek anksčiau ir lauksiu , mano auto raudona Nissan Primiera , turėtų matytis ,specialiai persidažiau ta proga ( Joke ) Tai iki ! Toyota Unlimited Power |
|
Sheikhas
|
2008-05-01 10:05:16 (0) |
OK, Sheikhas jeigu nieks nesikeicia - 2zmogai, Juodas katafalkas 666. |
|
albizz
|
2008-05-01 12:33:40 (0) |
as ir uz visai noreciau, bet tiksliau parasysiu pirmad nes nzn kaip su darbu bus, bet manau kaip nors suderinsiu ex N.O.S Albertas Tolocka 864623651 |
| AST | 2008-05-01 12:54:22 (0) |
Tai kad pirmadieni bus 5 greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |
|
Sheikhas
|
2008-05-04 16:21:13 (0) |
Didele padeka Tejunui uz kvietimus, bei prieziura Maloniai praleidom diena. |
| Gincius | 2008-05-04 16:23:36 (0) |
Taip,aciu Tejunui uz malonu savaitgali Kas liecia pacia lyga,labai gaila matyti skurstanti ir ateities neturinti turnyra,kaip kitu auto virtuviu turnyrai pakilimo stadijoje. 18 dalyviu .... "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas" Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt |
| TaiJo | 2008-05-05 06:21:06 (0) |
Ir as prisidesiu pire padekos Tejunui. Siaip dalyviu buvo mazoka bet vistiek buvo ir geru vaizdu o ir ziurovu kaip neikad buvo sikart daug.Aisku lietus galejo palaukt dar bent 5 min ![]() |
| tejunas | 2008-05-05 08:44:08 (0) |
Labai malonu , kad patiko ! Aš irgi noriu padėkoti susirinkusiems į renginį , smagu , kad pakvietimas nepraėjo be atgarsių Tikiuosi vėl susitikt panašaus pobūdžio renginiuose P.S. Gal sekantį kartą pavyks pritraukt didesnį Toyotų mylėtojų ir turėtojų būrį... Visgi viena Toyota labai sėkmingai debiutavo šiose varžybose - užėmė garbingą 1-ą vietą savo divizione , valio Kas liečia skurstantį autosportą , tas tiesa - sporto lygis tiesiogiai atspindi dabartinę ekonominę Lietuvos padėtį . Aplamai , dabar krosas ir ralli-krosas išgyvena ne pačius geriausius laikus . Yra kaip yra ! Tikiuosi pajudės viskas iš mirties taškų , jei LASF'as nekaišios sportininkams pagalių į ratus su kiekvienais metais koreguojamais nuostatais , aišku ne sportininkų naudai . Tai , ačiū visiems susirinkusiems ir palaikiusiems sportininkus . Toyota Unlimited Power |
|
Sheikhas
|
2008-05-06 05:54:59 (0) |

, lengviau bus rast . Atvažiuosiu šiek tiek anksčiau ir lauksiu , mano auto raudona Nissan Primiera , turėtų matytis ,specialiai persidažiau ta proga
Maloniai praleidom diena.