Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Naktinis greituminis slalomas 2008.11.29
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: egis01
| eddie_gt4 | 2008-11-12 13:32:17 (0) |
zycha raše: egis01 raše: zycha raše: he.. šalmai privalomi. Aš netelpu į mašiną su šalmu. o koks tavo ūgis.? mano 194cm ir kažkaip tai telpu o pas tave 7gen? su mano 189cm ūgiu tarp galvos ir stogo lieka tik apie 5cm. Spėju, 7gen važinėti tu negalėtum, nes galva dunksėtų ar net remtusi į lubas. nebent, važiuosi kaip pacanas anononistas atsigulęs OT: o kaip jankiai sprendzia sita mk.7 beda? gal yra koks mod'as suzeminantis OEM'ines (niekam tikusias ) mk.7 sedynes?stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Julius | 2008-11-12 13:36:07 (0) |
zycha raše: egis01 raše: zycha raše: he.. šalmai privalomi. Aš netelpu į mašiną su šalmu. o koks tavo ūgis.? mano 194cm ir kažkaip tai telpu o pas tave 7gen? su mano 189cm ūgiu tarp galvos ir stogo lieka tik apie 5cm. Spėju, 7gen važinėti tu negalėtum, nes galva dunksėtų ar net remtusi į lubas. nebent, važiuosi kaip pacanas anononistas atsigulęs Aha man ir su 185cm kai ilgesni plaukai uzaugdavo braukydavosi i lubas dabar BMWe vel vos ne tas pats, vietoj bet kiek, bet kadangi sedziu arti, tai vos pasilenkus i prieki galva remiasi i skydeli nuo saules, o ir skydelio atsilenkti normaliai negaliu, nes nebematau kur vaziuoti. Pakeiciau sedynes is BMW paprastu i ala sportines, vistiek tas pats sudas. [OO==[][]==OO] |
|
zycha
|
2008-11-12 13:49:25 (0) |
1. liukas nepadės. 2. modas sėdynėms- pakeisti sėdynes į sportines. Bet ir tai ne visos sužemina, nes 7gen sėdynės ir taip žemos, jos tik kokių 10-13cm nuo grindų + maišo balkis/sutvirtinimas einantis po sėdynėmis. Nu bet mes čia nuvažiavome nuo temos... |
| Birbirbir | 2008-11-12 14:13:06 (0) |
as tai zycha tau kokius 2metrus duociau na cia is mano pespektyvos ziurint 3modas atsilost sedyne ... em manau bandysiu prie ziopsotoju prisisliet periferija |
|
egis01
|
2008-11-12 14:22:08 (0) |
kai buvo praitą kartą tai iš pradžių planavo 30 dalyvių, bet daug norėjo tai iki 50 padarė. daba jau 60 ir sprendžiant pagal atsiliepimus tai greitai gali nelikti vietų tad kas galvojat lėkt tai netemkit Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
| Adrijus | 2008-11-14 07:03:11 (0) |
su 7gen buva ir man bairiu kai pirmam vaziavime pamirsau langus atsidaryti, vos neisbarskinau su salmu http://www.youtube.com/watch?v=8_vStq8OIpI zycha: dalyvausi? su gt-s'u FWD klasei galima ramiai pirmam atvaryt got boost? |
|
egis01
|
2008-11-14 19:10:12 (0) |
nuolat atnaujinamas dalyvių sąrašas Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
|
zycha
|
2008-11-15 19:21:49 (0) |
Adrijus raše: zycha: dalyvausi? su gt-s'u FWD klasei galima ramiai pirmam atvaryt taigi sakau, su šalmu netelpu. Niekaip nerandu pirkti papigiai kokią sport sėdynę |
| Julius | 2008-11-17 07:00:18 (0) |
As turiu va is cia bimarco cobra http://sedynes.visiems.lt/ ![]() Kaina tikrai gera, o ir sedeti joje labai patogu, net negalvojau, kad sportinej imanoma taip patogiai sedeti. Sedisi tikrai zemai. O is minusus tai - tvirtinimas sedynes is apacios, man per didelis atloso kampas - tai gavau sedyne pavesti i prieki, kad sedeciau staciau ir dirzam skyles nelabai patogios - turetu buti horizontalesnes. Jeigu imti sedyne kasdieniniu vazinejimui - ji tikrai tinka, jeigu dabar imciau vel sedyne sportui - ziureciau kita. [OO==[][]==OO] |
|
zycha
|
2008-11-17 07:31:59 (0) |
perkeliau ūgio problemos diskusiją http://www.celica-klubas.com/forumas/Celica-7-karta/5171/Ugio-apribojimai-su-7gen-Vairavimas-su-scaronalmu.-Sportines-sedynes..html |

Pakeiciau sedynes is BMW paprastu i ala sportines, vistiek tas pats sudas.