Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Spalio 20 d. Daukšiuose (Kėdainiai) GREIČIO ŠOU 2007
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: jarik
|
jarik
|
2007-10-19 20:23:21 (0) |
oooj tu ka! 10 as dar miegosiu o kelinta dalyvausi> gal spesiu bent paziuret |
| Birbirbir | 2007-10-21 12:13:28 (0) |
buvau tik biski velokai atvarem beveik viska pramazinom tik apie antra periferija |
|
jarik
|
2007-10-21 12:19:49 (0) |
Tai cia tu "bilietuka" apsauginiam padavei prie ivaziavimo!? |
| Birbirbir | 2007-10-21 12:31:32 (0) |
as ten gale sedejau kur pirigruske buvo seip pirma syki badem celicos talpuma... oj nekas nepatariu bandyt periferija |
| dragster | 2007-10-21 15:07:38 (0) |
Na ka as galiu pasakyti apie rengini, buvau nuo pat ryto, ziurejau, dalyvavau Galiu visa tai pavadinti tik labai pigiu ir prastai suorganizuotu sou, o ne rimtu renginiu. Pirmiausia, krito i aki tai, kad nuo pat pradziu nei vienas organizatorius nezinojo nei kaip kas vyks, nei kiek bus vaziavimu, nei kaip atrinkines i kitus etapus..visiems pravaizavus po 1 karta, buvo pareiksta, kad viskas (po 2a vaziavima nedarysim), nors is pradziu buvo sakyta kad bus 2 arba 3 vaziavimai kiekvienam. Geda, kitaip nepasakysi. Antra, trasa buvo pasibeisetinos bukles ties viduriu, visu masinos su rimtesnemis zemintomis vaziuoklemis sokinejo ir prarasdamos sukibima negalejo isvystyti max greicio. Trecia, greicio matavimo iranga buvo visiskai nepatikima, ji net 3 kartus buvo visikai sugedusi ir visiems dalyviams rode mazesni greiti, negu ju spidometrai. Tai reiskia, arba buvo matuojama nepravaziavus viso kilometro arba buvo matuojama netiksliai. Ketvirta, viskas buvo daroma vezlio greiciu ir velavo ziauriai, del ko manau ir ivyko tik po viena vaziavima. Nors per praleista tenai laika galima buvo keikvienam bent po 3 vaziavimus surengti. Zodziu, jokios veiksmu koordinacijos tarp priziurincio personalo. ISVADA: vaziavau is Vilniaus tenai dalyvaut delp ramogos, vaziavau su gerai paruosta sportine Audi S2 (~315-330AG), kurui isleidau 200lt plius startinis mokesti 50lt, maistas ir visa kita dar 50lt. Aritmetika papasta, 300lt isleista vien tik tam, kad 1 karta pravaziuoti kilometro atstuma ir 5 valandas salti lauke nezinioj. Spreskit patys apie renginio kokybe... Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai. |
|
jarik
|
2007-10-21 15:35:00 (0) |
Tai cia tu buvai su S2?! o as ziuriu - kepuraite kazkur matyta (ir veidas) bet kazkaip tikejaus isvysti celica, tai ir neatpazinau taves |
| Birbirbir | 2007-10-21 15:35:33 (0) |
pilnai pritariu periferija |
| dragster | 2007-10-21 16:03:06 (0) |
jarik raše: Tai cia tu buvai su S2?! o as ziuriu - kepuraite kazkur matyta (ir veidas) bet kazkaip tikejaus isvysti celica, tai ir neatpazinau taves As as buvau tik kad taves visai nemaciau, kur buvai?mano celicai toli iki S2 tai ir ner ten jai ka veikt Beje, jarik, gal turi mano foto?zinau, kad visada fotkini Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai. |
|
jarik
|
2007-10-21 17:00:49 (0) |
as ten tik per paskutinius vaziavimus buvau(prie starto), fotkinau kazka, tik fotkiu da nezejau imesiu visas kur nors |
| dragster | 2007-10-21 17:04:54 (0) |
jarik raše: as ten tik per paskutinius vaziavimus buvau(prie starto), fotkinau kazka, tik fotkiu da nezejau imesiu visas kur norsAisku, na tai jei kur nors imesi, duok linka, nes pats visai nefotkinau, tai norisi nuotrauku Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai. |

10 as dar miegosiu
Galiu visa tai pavadinti tik labai pigiu ir prastai suorganizuotu sou, o ne rimtu renginiu.