Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
PASIULYMAS: Satbdziu upgrade'as GTi'shnikams
Kategorija: Tiuningo zona
Autorius: Sheikhas
|
Edvatronas
|
2008-10-13 13:23:07 (0) |
Sheikhas raše: Eddi cia as siulau Diskai pas mane nusideveje iki minimalios ribos 23 ir 8, bet garantuoju, kad nekreivi ir be jokiu pazeidimu, manau kokius metelius dar atvaziuotu be problemu (Jie nuo mano pilkojo st185), o suportai nuo zaliojo CarlosSainz'o, manzetai idealaus stovio, keisti nebutina, dedi ir vaziuoji. Taigi, kadangi diskai minimalaus stovio, atiduodu viska (4 diskai + 4 suportai + komplektas apvazinetu priekiniu ir galiniu kaladeliu) uz 400Lt. PS. Eddi, ir kiek gi kainuoja 1 OEM stabdziu diskas Pigiausia ka siulo autoromedis - 569.82 Lt ![]() ![]() ![]() Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| eddie_gt4 | 2008-10-13 13:25:45 (0) |
Edvatronas raše: Sheikhas raše: Eddi cia as siulau Diskai pas mane nusideveje iki minimalios ribos 23 ir 8, bet garantuoju, kad nekreivi ir be jokiu pazeidimu, manau kokius metelius dar atvaziuotu be problemu (Jie nuo mano pilkojo st185), o suportai nuo zaliojo CarlosSainz'o, manzetai idealaus stovio, keisti nebutina, dedi ir vaziuoji. Taigi, kadangi diskai minimalaus stovio, atiduodu viska (4 diskai + 4 suportai + komplektas apvazinetu priekiniu ir galiniu kaladeliu) uz 400Lt. PS. Eddi, ir kiek gi kainuoja 1 OEM stabdziu diskas Pigiausia ka siulo autoromedis - 569.82 Lt ![]() ![]() ![]() ![]() tai cia priekiniai, galiniai dar brangiau kainuoja stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Edvatronas
|
2008-10-13 13:31:56 (0) |
Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Sheikhas
|
2008-10-15 10:23:34 (0) |
Tai kaip dabar suprasti? 5gen/4gen GT-i/ST-i vairuotojai nemegsta ekstremalesnio vaziavimo, nestabdo, pilnai patenkinti savo esamais stabdziais (kls turetu buti keistoka), ar nusivyle taip, kad neturi jokio noro kazka tobulinti Man kas pasiulytu aukshtesnio modelio stabdzius uz tokias kainas imciau nemastydamas |
| eddie_gt4 | 2008-10-15 10:37:13 (0) |
Sheikhas raše: Tai kaip dabar suprasti? 5gen/4gen GT-i/ST-i vairuotojai nemegsta ekstremalesnio vaziavimo, nestabdo, pilnai patenkinti savo esamais stabdziais (kls turetu buti keistoka), ar nusivyle taip, kad neturi jokio noro kazka tobulinti Man kas pasiulytu aukshtesnio modelio stabdzius uz tokias kainas imciau nemastydamas as tai pradedu galvot, kad as per pigiai uzsiprasiau uz stabdzius... atsizvelgiant i stulbinama susidomejima ( ) ir infliacija, mano kaina kyla iki 750 lt.stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Bixaz
|
2008-10-15 11:53:15 (0) |
eddie_gt4 raše: ... atsizvelgiant i stulbinama susidomejima ( ) ir infliacija, mano kaina kyla iki 750 lt.Pirma kart matau, kad nesant pakausos kaina ne krenta, o kyla Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
|
Sheikhas
|
2008-10-15 12:00:17 (0) |
Tiesiog jeigu gerai pagalvoji, kad parduosi uz tuos kelis simtus litu, bet kai paciam prisireiks, mokesi x kartu brangiau, nes pasiulos nera. Tai kam tada pardavineti uz kapeikas, jeigu jau parduoti, tai uz kaina kuri kompensuos bent moraline trauma |
| eddie_gt4 | 2008-10-15 12:02:21 (0) |
Sheikhas raše: Tiesiog jeigu gerai pagalvoji, kad parduosi uz tuos kelis simtus litu, bet kai paciam prisireiks, mokesi x kartu brangiau, nes pasiulos nera. Tai kam tada pardavineti uz kapeikas, jeigu jau parduoti, tai uz kaina kuri kompensuos bent moraline trauma teisingai... jei neatsiras norinciu uz sia JUOKINGAI MAZA KAINA, kaip ir rasiau, stb. diskus ir kaladeles pridesiu kaip bonusa Bites pirkejui - jam kazkada ateity jie tikrai pravers p.s. lygiai tas pats su turba ir kt. dalim - jei nieks nepirks uz normalia kaina, tai atiduosiu jas masinos pirkejui (o jei nieks masinos nepirks uz normalia kaina - laikysiu ja kaip antikvara ( ), nes uz kapeikas juos parduot tikrai nesiruosiu... ) stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| minjokas | 2008-10-15 18:03:19 (0) |
nu galit mane uzmetyti akmenimis. bet as esu susidejes tuos didesnius diskus ir suportus, na kaip cia dabar pasakius kasdieniam pasivazinejimui tai nelabai ir jauciasi tas skirtumas. beje pas keisciausia, kad priekines stabdziu kaladeles tokio pat dydzio. tai taip iseina, kad ir stabdimo plotas yra tas pats . tai efektas irgi turetu buti mazai jauciamas, nebent jau labai daznai lakstai-stabdai, tai gal geriau tik tiek, kad biski greiciau atvesta. o ir R14 jau nebeiseina uzdeti, kas ziemai nera blogai, nes padangos pigesnes celica, toyota celica 93m. st 182 raudona turlingas, Digital Designs garsas, visdar daroma AE86+ AE86 |
|
Sheikhas
|
2008-10-15 19:01:52 (0) |
r14 ant celicos, aplamai kazkoks ishkrpimas |

)
. tai efektas irgi turetu buti mazai jauciamas, nebent jau labai daznai lakstai-stabdai, tai gal geriau tik tiek, kad biski greiciau atvesta. o ir R14 jau nebeiseina uzdeti, kas ziemai nera blogai, nes padangos pigesnes