Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

140 km,ir 4000aps maksimumas!!!!help

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: titas

Dr4g0 2007-06-03 20:55:41 (0)  
    Celica Kaunas Žinučių forume: 109
    gal per lietu gawo dregmes tawo zvakiu laidai ? netrukcioja? gal tik su 3 cilindrais vazineji ;) ))).. tik nesupratau biski kjp gali buti cilindruose gera kompresija jei sakai galvos tarpinei ate?
    ciokas 2007-06-03 21:26:21 (0)  
    camaro vilnius Žinučių forume: 177
    nzn, man rodos, jei nusiprikai lavona tai kam tu ji prikelineji? iseis tau 2x tiek kiek mokejai ir viskas... nzn nemanau kad apsimoka. bandyk stumt ir viskas.
    celica 7gen parduodu...
    titas 2007-06-04 17:09:15 (0)  
    celica siauliai Žinučių forume: 79
    ciokas raše:
    nzn, man rodos, jei nusiprikai lavona tai kam tu ji prikelineji? iseis tau 2x tiek kiek mokejai ir viskas... nzn nemanau kad apsimoka. bandyk stumt ir viskas,.

zinai pirksi kita,cia vel loterija.geriau jau sita pilnumoje prisikelti:)
    ,,,,cia mano nuomone,,,,
    ViR2 2007-06-04 17:55:29 (0)  
    911 Kaunas Žinučių forume: 2880
    arba pirkti uzh normalia kaina ir nieko kelti nereiketu :)
    kai ieshkai kuo pigiau, tai taip ir buna dazhniausiai ;)
    '10 Alfa Romeo MiTo 155
    '65 Porsche 911
    Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo
    www.TUKA.lt
    zuikis` 2007-06-05 10:14:10 (0)  
    celica kaunas Žinučių forume: 99
    darune jei sneku tai zinau.nes paciam taip buvo.nespejau atrasyt tai parase ten jau kaskas kad slegis ausinimo sistemoje ir turi buti 0,9bar. nu karocia ten kaskas viska parase tingiu as cia antra kart aiskint.

o siaip tokiam dalyke viska aiskiai pasako diagnostika ir ne kalnus kainuoja. delk tarpines pramusimo taip pat ikisa toki svirksta ir paziuri ar yra co ausinimo sistemosj ar ne,kiek kainuoja tiksliai nzn.tai arba pasitvirtina tarpine arba ne. del traukos variklio diagnostika 50lt kainuoja ir daug pasako ir del zondo ir del degimo ir del kompo klaidu
    titas 2007-06-08 08:32:19 (0)  
    celica siauliai Žinučių forume: 79
    buvau i servisa vel nulekes,tai tipo aiskina,jog lembdo zondas neprieko,nes tas pats ir ant duju:( kiek mechaniku,tiek ir nuomoniu,bet faktas vienas,jog bedos jie rasti negalityliu
    ,,,,cia mano nuomone,,,,