Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Greiciu deze (celica 1990m.2.0l)
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Sigis6
| RRRobis | 2008-12-07 15:06:34 (0) |
nu as ir preis 3 dienas suvariau iskart 2 tubeles xado nes mano greicio deze buvo mirus konkreciai(1begis ysimesdavo ziauriai sunkiai 2 begis garsas budavo toks lyg su metalo vamzdziu brauki per asfalta is 3 y 2begi tik per sventes o atbulinis taspats kaip tele loto) o dabar rezultatas toks kad vaziuoju be problemu pasts net nustebau kad kazkoks sudas gali taip prikelt begius tik nzn ar ilgam as busiu patenkintas bet kolkas tai super... tikrai padeda kam panasios bedos tai nelaukit pilkit ta suda ir vargo nematysit... |
| ndl | 2008-12-07 15:42:40 (0) |
Vaizdingas problemos aprasymas Reikes ir man kada susipilt - gal antra saiba maziau barskes Nors pas mane ji random'u trata - dazniausiai, kol nepasilus masina, nes kai pavaziuoji biski normaliai viskas. |
| Fanaz | 2009-01-13 18:07:51 (0) |
Pas mane ta pati problema. Jungiant ketvirtą bėgį būna labai bjaurus džeržgimas, švelniau įgrūdus išmeta. Negi teks keisti visą dėžę? Kas galėtų apsiimti tvarkyti ir kokios orientacinės kainos? 1200lt aukščiau minėtų šiuo metu negaliu sau leisti.. |
|
Edvatronas
|
2009-01-13 18:17:53 (0) |
Fanaz parašė: Pas mane ta pati problema. Jungiant ketvirtą bėgį būna labai bjaurus džeržgimas, švelniau įgrūdus išmeta. Negi teks keisti visą dėžę? Kas galėtų apsiimti tvarkyti ir kokios orientacinės kainos? 1200lt aukščiau minėtų šiuo metu negaliu sau leisti.. O kiek kita deze? Manau netgi su darbais iseitu maziau nei 1200 Lt, aisq vel loterija kokia deze gausi... siaip labai keista, kad 4 pavara... dazniausiai buna 1-2-3 Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Fanaz | 2009-01-13 18:39:26 (0) |
Nežinau. Nieko nežinau. Žalias aš, pirma mašina (prieš tai tik su tėvuko Renault Laguna važinėjaus). Problema yra, spręsti reikia vienaip ar kitaip. Geriau pigiau nei brangiau, nes mašinai paskola ir taip paimta. Kaip supratau variantai trys - servisas/keitimas, servisas/taisymas ir kažkoks Xado (???) bizaliukas. Ką daryti šiuo atveju kvalifikacijos neturiu, tikiuosi patarimo |
| ndl | 2009-01-13 18:49:13 (0) |
Fanaz parašė: Nežinau. Nieko nežinau. Žalias aš, pirma mašina (prieš tai tik su tėvuko Renault Laguna važinėjaus). Problema yra, spręsti reikia vienaip ar kitaip. Geriau pigiau nei brangiau, nes mašinai paskola ir taip paimta. Kaip supratau variantai trys - servisas/keitimas, servisas/taisymas ir kažkoks Xado (???) bizaliukas. Ką daryti šiuo atveju kvalifikacijos neturiu, tikiuosi patarimo Pas 5tukes cia dazna liga Pas mane 2-a sunkiai isimeta, bet tik kai saltas karutis. Kai pasyla ir greitis nebuna didelis tai normaliai Prie 60 dar galima igrust i antra ;D |
| Fanaz | 2009-01-13 18:55:58 (0) |
Ant maniškės net ir pašilusios vos įgrūdu. Taigi reikia spręst |
|
Romeo07
|
2009-01-14 04:59:01 (0) |
Gali pradziai pabandyti ta bizaliuka xado. Bet jis duos efekta jei dar nedaug pakenkta dezei. Jei reikalauja rimto remonto tai pades tik meistrai. Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| Fanaz | 2009-01-14 06:22:45 (0) |
Užpylus dvi tiubeles "Xado" su nauja alyva problema praktiškai dingo. Jungiant 4 bėgį jokio džeržgimo nebeliko, jungiasi tyliai ir gražiai. Tiesa, toks duslus garsas būna, bet jis nebeerzina ir reik tikėtis dar pagyvens kol prieis rankos iki remonto. Ką domins, kainos (Megamesta / prie Spaudos Rūmų): Laikinas sprendimas: -------------------- * Nauja alyva (2.6 L) * 2 tiubelės "Xado" * Darbas Paėmė 178 LT -------------------- Taisymas: -------------------- * Sinchronizatorių keitimas (anuos turi patys) * Nuėmimas, uždėjimas * Darbas Sakė nuo 400 LT -------------------- |
| marciuz | 2009-01-17 07:40:38 (0) |
o man kaip tik gerai jungiasi antras begis kol masina salta , o kai salciai -20 buvo tai isvis pastoviai gerai jungesi |

Reikes ir man kada susipilt - gal antra saiba maziau barskes
Nors pas mane ji random'u trata - dazniausiai, kol nepasilus masina, nes kai pavaziuoji biski normaliai viskas.
Pas mane 2-a sunkiai isimeta, bet tik kai saltas karutis. Kai pasyla ir greitis nebuna didelis tai normaliai