Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| rimas112 | 2010-12-03 14:07:39 (0) |
nera to net 'klakt' tada bendeksas kaip sakai, o koks remontas tam gali buti? slapuka yjyngus biza paduoda jis neblokuoja nieko Edvatronas parašė: O slapukas ka blokuoja degima ar starteri? Greiciausiai tai matomai bendiksas prisala - tokiu atveju sukant rakteli net "klakt" neturetu girdetis... Man yra taip buve... ir yra buve, kad uzsikurus ir atleidus rakteli - starteris toliau suka, kas gali baigtis starterio sudeginimu... rimas112 parašė: iatsalus orui iskilo dar vienas keistas gedimas, kuriant amisna kuomet pasuku raktely niekas nevyksta, nesisuka starteris, uzkuriu po to viskas gerai suka is kart, kita ryta vel tas pac, tenka zaisti puseh, gal kas zinot, gal slapukas cia kaltas? dekui |
|
Edvatronas
|
2010-12-03 17:11:56 (0) |
Na as isardziau viska isvaliau, nes buvo ale tepalas su purvu lipnus toks.. sutepiau is naujo ir viskas.. tiesa po 2 metu vel tas pats... gal kitoki tepala reiktu naudot...Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Firestart | 2010-12-05 10:45:43 (0) |
As kiek starteriu tvarkes esu tai niekuomet jokio tepalo nenaudoju. Matot tepalas prigaudo siuksliu ir po kiek laiko vel pradeda puliuoti todel visada gerai nuvalau ir jokio tepalo netepu. Edvatronas parašė: Na as isardziau viska isvaliau, nes buvo ale tepalas su purvu lipnus toks.. sutepiau is naujo ir viskas.. tiesa po 2 metu vel tas pats... gal kitoki tepala reiktu naudot... |
| Fanaz | 2010-12-05 12:41:29 (0) |
Kaiptik starteris numiro. Bendiksas sudirba, o pats starteris nė krust. Srovės irgi nevartoja. Ardymas labai bjaurus namų sąlygom? |
| rimas112 | 2010-12-05 13:57:03 (0) |
`jai `pas tave gti, tikrai nesudetinga, ir prieiti gerai, viskas kaip ant` `delno |
| Fanaz | 2010-12-05 14:23:20 (0) |
Dėkui, parsinešiau namo, bandysiu ardyt. Įtariu problema tame, kad prisukant "pliuso" veržlę jos varžtas ėmė prasisukinėt ir matyt starterio viduje pametė kontaktą p.s. [20:30] - pataisyta |
| DiAx | 2010-12-29 18:33:38 (0) |
Gal galit duoti minciu kas gali bildeti gale keleivio puseje..... Pakeistos stabilizatoriaus traukes, stabilizatoriaus ivores tikrinau, geros. Ratas nekliba. Tiek skersines tiek isilgine trauke nekliba ir palauzius su lauztuvu viskas stovi kietai ir nebilda lygtai. Gerai pasiubavus masina girdisi kazkoks garsas is virsaus, lyg nuo amortiko, bet amortikas kaip suprantu gyvas nes masina nesiubuoja, ant kelio stabilu. Ar gali bildeti amortiko atrama ir kaip patikrinti ar geras amortikas? |
|
Sheikhas
|
2010-12-29 19:08:09 (0) |
gali bildeti amortikas atraminiame guolyje., pabandk paverzti. Jeigu amortikas mires, galas spaudziant/atleidziant kelta kartu isisiubuotu, t.y. amortikas neslopintu spaudimo/kelimo. |
| Krabas | 2010-12-30 05:19:56 (0) |
Jei atramini paverzes vistiek girdesi ta garsa, tai nuo amortiko ''shtoko'' pakeles guma idemiai apziurek ar nera jokiu tepalo zymiu, bet labai idemiai. Man tas pats buvo su mr'u, viskas ligir tvarkoj, o bilda kazkas. Tikrino ir martonai ir patys kratem, nieks neradom to. Nes sheikho minetas metodas, kad kelis kartus susiubuoja masina, pas mane negaliojo Tel. 869508718 Email: karpisss@gmail.com http://www.facebook.com/MR2Gang |
| Toredo | 2010-12-30 09:35:43 (0) |
Pas mane lygiai tas pats. Ta atramine guma keiciama? Today Tomorrow TOYOTA |

gal kitoki tepala reiktu naudot...