Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| rimas112 | 2011-04-01 08:17:39 (0) |
sweiki turiu tokia problemelia, kai darineju langa jis braizosi, ka daryti, kad to nebutu? ta juostele prie stiklo is lauko puses isemiau ir isvaliau. |
|
PylX
|
2011-04-01 08:54:25 (0) |
pagaleveles yra nuardzius apfyfkes nuo ju braizosi >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| rimas112 | 2011-04-01 09:04:58 (0) |
bet braizo man is laoko puses stikla |
| Lenrian | 2011-04-01 20:43:56 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Utena Žinučių forume: 21 | Pas mane ta pati beda. Nors kai nusipirkau jau buvo suraizytas stiklas. Eina kokiom nors priemonem bent apmazint tuos suraizymus? |
| rimas112 | 2011-04-02 07:15:17 (0) |
as tai turiu kitus stiklus nesubraizyti bet nenoriu deti pakolei problema nepasalinta |
| ZenyZ | 2011-04-02 09:14:19 (0) |
stiklai poliruojas, tik labai labai sunkiai,bet pasidaryti galima Darbu galerija http://s201.photobucket.com/albums/aa25/ZenyZ_album/? Skype: zzenyzz Mob. 862225749 |
| Shtulas | 2011-04-02 10:20:54 (0) |
b145t3r parašė: Shtulas parašė: Jofana koks piktas dėdė Šiaip jei rankos ne iš užpakalio auga, tai įmanoma viską nupjaut gražiai, tik pasiterliot galbūt ilgiau reikia. O ir priemonių šiais laikais yra įvairių.Beje, galim lažintis, kad paprastu plaktuku, ne "kuvalda", ant to grūdinto metalo padarysiu mechaninius pažeidimus galim lazintis, jei ja rasiu. balandzio vidury/pabaigoj busiu lietuvoj. man atrodo as ja dar turiu kazkur numetes garaze. stafke - 50lt, ok? beje, as ta pussasi buvau nuvezes ir i servisa kad nuimtu granata, nes neturejau laiko terliotis, bet kadangi pas juos matyt rankos kaip ir pas mane is uzpakalio auga, tai jie taip pat jos nenueme... OK. Čia kur, UK į servisą nuvežęs buvai? Dėl ko aš su tavim taip ginčyjuosi. Nes teko matyt, kaip Corollai nuiminėjo granatą servisiuke. Meistriukai turi rankas ir galvą, pasikrušo puse dienos, bet nuėmė, kai tuo tarpu visi kiti servisai tik pabandydavo, vos ne tai, kad iš pirmo karto nenukalė, tai tipo jau nenusiims. Aišku žmogelis sumokėjo nestandartišką kainą, bet vis pigiau nei keist visą pusašį.O kas liečia servisistus, tai iš savo trumpos praktikos susidariau nuomonę, kad Lietuvoj laaaaabai daugeliui servisistų rankos auga net ne iš užpakalio, o išvis velniai žino iš kur. www.bek.lt |
| Shtulas | 2011-04-02 10:22:52 (0) |
ZenyZ parašė: stiklai poliruojas, tik labai labai sunkiai,bet pasidaryti galima Jeigu stiklas giliai subraižytas, tai kažin ar užpoliruos. Juolab, kad stiklai grūdinti. www.bek.lt |
| b145t3r | 2011-04-02 14:08:26 (0) |
Shtulas parašė: b145t3r parašė: Shtulas parašė: Jofana koks piktas dėdė Šiaip jei rankos ne iš užpakalio auga, tai įmanoma viską nupjaut gražiai, tik pasiterliot galbūt ilgiau reikia. O ir priemonių šiais laikais yra įvairių.Beje, galim lažintis, kad paprastu plaktuku, ne "kuvalda", ant to grūdinto metalo padarysiu mechaninius pažeidimus galim lazintis, jei ja rasiu. balandzio vidury/pabaigoj busiu lietuvoj. man atrodo as ja dar turiu kazkur numetes garaze. stafke - 50lt, ok? beje, as ta pussasi buvau nuvezes ir i servisa kad nuimtu granata, nes neturejau laiko terliotis, bet kadangi pas juos matyt rankos kaip ir pas mane is uzpakalio auga, tai jie taip pat jos nenueme... OK. Čia kur, UK į servisą nuvežęs buvai? Dėl ko aš su tavim taip ginčyjuosi. Nes teko matyt, kaip Corollai nuiminėjo granatą servisiuke. Meistriukai turi rankas ir galvą, pasikrušo puse dienos, bet nuėmė, kai tuo tarpu visi kiti servisai tik pabandydavo, vos ne tai, kad iš pirmo karto nenukalė, tai tipo jau nenusiims. Aišku žmogelis sumokėjo nestandartišką kainą, bet vis pigiau nei keist visą pusašį.O kas liečia servisistus, tai iš savo trumpos praktikos susidariau nuomonę, kad Lietuvoj laaaaabai daugeliui servisistų rankos auga net ne iš užpakalio, o išvis velniai žino iš kur. ne UK, o LTU. uz pusasi su granata sumokejau berods iki 100lt, tai nemanau kad daug. tai taip ir neparasei, ar sutinki lazintis? juk pats pasisiulei www.powerlab.cz |
| Shtulas | 2011-04-02 14:35:49 (0) |
Ar nematai, kad parašyta OK? Tik kai važiuosi nepamiršk 50 lt. pasiimt P.S. Juolab, kad LTU... Čia apie servisus išvis patylėt galima. Jei man tokia situacija būtų papuolus aš vien iš principo būčiau tą granatą, kad ir savaitę lupęs, bet nulupęs ir po to dar nuvežčiau parodyt "meistram", kurie nesugebėjo to padaryt. Pats asmeniškai ką galiu susitvarkau pats, ko ne, ieškau entuziastų žmogelių, kuriems auto darbai ne darbas, o hobis. Išeina ir pigiau ir geriau.www.bek.lt |