Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| Aurimukazz | 2012-03-19 20:40:38 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Panevezys Žinučių forume: 14 | na dekui uz info bandysiu kazka ziureti.. gti |
| Aurimukazz | 2012-03-19 20:44:20 (0) |
| ST-182 (GTi 2.0) Panevezys Žinučių forume: 14 | jei del elektronikos yra itarimas kad komutatorius gal kaista ir grybauja nes po tarpines pakeitimo dirbo visi cilindrai kol parvaziavau is garazo ir pasieke darbine temperatura vel taip pat nebedirba kaip pries tarpines keitima.. gti |
| Firestart | 2012-03-20 14:35:54 (0) |
As neelektrikas bet pas celicas paskirstytojas stovi, o ne komutatoriai. Aurimukazz parašė: jei del elektronikos yra itarimas kad komutatorius gal kaista ir grybauja nes po tarpines pakeitimo dirbo visi cilindrai kol parvaziavau is garazo ir pasieke darbine temperatura vel taip pat nebedirba kaip pries tarpines keitima.. |
| mantasas | 2012-03-24 17:09:11 (0) |
Sveiki. as cia naujokas, taigi is anksto atsiprasau uz nesusipratimus. Zodziu esme tokia, kad mano celica'oj labai silpnai sviecia faros, surudijes ir prarades blizgesi reflektorius. Ar kam teko susidurti ar tinka 323f vien pati fara ? |
| InterGuru | 2012-03-24 17:15:16 (0) |
tai pirk celicos neprudus kainuoja tos faros. turiu abi siek tiek is isores apluzusias bet tiek stiklai tiek reflektoriais visi sveiki galeciau parupinti tau. |
| mantasas | 2012-03-24 18:21:18 (0) |
kas ten is isores apluze ? juk ten tik reflektorius klijai ir stiklas.. o kol nebuvo isimtos normaliai apsviete kelia ? nes maniskes tai kaip gabaritai sviecia kiek noretum uz abi ? |
| Firestart | 2012-03-24 18:49:05 (0) |
Jei surudijas reflektorius jis buna rudas ir matosi viduj paziurejus per lempos stikla. Man yra buve tokia beda, kad silpnai sviete fara. Tai pasirodo buvo prie lemputes fyske ir laidai issilyde ir siek tiek trumpino. Jei nesimato per fara kad reflektorius rudas siulyciau pradziai paziuret laidus ir pabandyt tiesiogiai nuo akumuliatoriaus pliuso lempa uzziebt. mantasas parašė: kas ten is isores apluze ? juk ten tik reflektorius klijai ir stiklas.. o kol nebuvo isimtos normaliai apsviete kelia ? nes maniskes tai kaip gabaritai sviecia kiek noretum uz abi ? |
| sigizzzzz | 2012-03-25 14:09:52 (0) |
pala gali dar ir i lemputes paziuret as ir vos lempu nepasikeiciau, pirkau masina buvo idetos lempos su melynais stikliukais vos mates volframas, sviete jos graziai baltai net i melynuma, tik ta sviesa labai neryski budavo vaziuojant nakti. mano ilgos vos ne kaip kitu auto trumpos, asfaltas ja sugerdavo tiesiog, daug kartu ziurejau ar tikrai as su sviesom vaziuoju. nusipirkau kitas lempeckes isidejau dar tipo kazkiek procentu plius sviesos ir problemos kaip nebuta. Juodas |
| mantasas | 2012-03-25 14:40:40 (0) |
aisku. dekui pabandysiu dar tiesiai nuo pliuso. Nu pas mane viduj matosi reflektoriaus apacia parudijus, nes truke abieju faru stiklai. ir siaip matosi kad pats reflektorius prarades toki spindesi, kaip matinis likes. bandziau ir plaut valyt. bet nepadejo. lemputes irgi bandziau stipresnes. Taigi InterGuru kiek noretum abi faras ? |
| Herojus19 | 2012-03-25 16:50:31 (0) |
Sveiki visi turiu jusu toki klausimeli kaip 1.6 ir 77Kw motoras gali valgyt virs 10litru kuro niekaip nesuprantu. Ryklys ne masina , gal galit patart ka ziuret kad ji taip neestu kuro. Oro ir kuro filtrai keisti.Aciu uz pagalba esu zales ant masinu nes pirma masina |

kiek noretum uz abi ?