Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| Doubler | 2012-11-06 19:53:31 (0) |
Siandien noredamas numti zarnele kuri ateina nuo salono i termostata netycia nulauziau kaskoki davikli gal galit pasakyt kas per daviklis ten yra? Jis randasi ten kur temperaturinis daviklis tik kitoje puseje Be to kai jis suluzo pradejo kaisti variklis |
| Fanaz | 2012-11-07 06:44:16 (0) |
Kadangi paaiškinti nelabai pavyko, siūlau įmesti foto |
|
Sheikhas
|
2012-11-07 07:37:58 (0) |
Kuris ![]() |
| Doubler | 2012-11-07 14:39:35 (0) |
Man reikia to rozinio daviklio jis suncia I kompa variklio temperatura jei kas turit labai pagelbetumet jei parduotumet man nes fabuose ir justuose tokio daviklio ne viena detaliu parduotuve neturi |
| Fanaz | 2012-11-07 15:21:17 (0) |
Acura, Eoltas, Lirosta, Tanagra, Tekstara, Intercars.. |
| Doubler | 2012-11-07 16:25:26 (0) |
Acura intercars tanagra kemi ir dar kelios mazesnes parduotuves neturejo pabandysiu kitose tavo isvardintose parduotuvese |
| Doubler | 2012-11-10 06:25:40 (0) |
Taigi parduotuvese tokio daviklio neradau tai nusipirkau naudota. Gal kas zinot kokia turetu buti varza temperaturinio daviklio kuris suncia signala i ECM ir kokia varza turi buti radiatoriaus daviklio>? Nes neisijungia pas mane ventiliatorius |
|
Edvatronas
|
2012-11-10 09:36:03 (0) |
Kur ventiliatoriu ijungia tai kaip jungiklis veikia, virsijus 93 C. Daugiau info skiltyje "Cooling system -> Electric Cooling Fan".Doubler parašė: Taigi parduotuvese tokio daviklio neradau tai nusipirkau naudota. Gal kas zinot kokia turetu buti varza temperaturinio daviklio kuris suncia signala i ECM ir kokia varza turi buti radiatoriaus daviklio>? Nes neisijungia pas mane ventiliatorius Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Edvatronas
|
2012-11-10 12:31:28 (0) |
Jeigu tas daviklis tai varzos priklausomybe nuo temperaturos cia ![]() Arba skiltyje "MFI & SFI Systems" -> "Engine Coolant Temp Sensor" Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| SabNOS | 2012-12-29 14:36:39 (0) |
reik protingu nuomoniu... per diziasias pugas uzsodinau cielkute kelyj ir teko pora valandu gerai papjauti kad isikapstyciau buvo prilinde sniego po variklio apsaugom ir nuo to karto uzvedus ant duju jei stovi ant laisvu pora minuciu padirba ir uzgesta o tada jau isvis neuzsiveda, jei laikai ant gazo tai apsilus dirba normaliai... kas cia galejo nueit? gal koks variklio temp daviklis? |

buvo prilinde sniego po variklio apsaugom ir nuo to karto uzvedus ant duju jei stovi ant laisvu pora minuciu padirba ir uzgesta o tada jau isvis neuzsiveda, jei laikai ant gazo tai apsilus dirba normaliai... kas cia galejo nueit? gal koks variklio temp daviklis?