Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Celikos tvarkymo klausimai
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Fanaz
| Insaz | 2014-04-16 12:15:58 (0) |
nuo 90km/h atsiranda drebėjimas dešiniam priekiniam rate, didinant greitį didėja drebėjimas, bet darant lankstą, posukį į dešinę drebėjimas dingsta. sukant į kairę dreba, gal šiek tiek mažiau. šarnyras? bet ir sukant drebėtų? granata? bet irgi manau drebėtų? vairo traukės antgalis? |
|
Edvatronas
|
2014-04-16 18:06:32 (0) |
Gal nesubalansuotas ratas? I duobe kokia pataikei, ar man yra buve, kad svarelis nukrito. Arba padangoj gal guzas, manau pirmiausia cia ziureciau, gal nuvest subalansuot. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Sheikhas
|
2014-04-16 18:19:06 (0) |
Patarkit kaip išprašyt galinės skersinės traukės TOE reguliavimo chujoviną? Varžtą išsukau, o reguliavimo įvorė negyvai prikepus prie silentblocko įvorės... |
| Insaz | 2014-04-16 18:42:20 (0) |
Hm iš tikro ta puse aš gerai į kelmą trinktelėjau, ir irgi galvojau kad ratai, nes drebėjo, bet pakeičiau į kitus, aisq jie po žiemos nebuvo perbalansuoti, bet ir vieni ir kiti drebėjo..ir kas įdomu, kad pasukus kažkiek vairą į dešinę dingsta tas drebėjimas, manau jei dėl ratų tai neturėtų dingt.. Edvatronas parašė: Gal nesubalansuotas ratas? I duobe kokia pataikei, ar man yra buve, kad svarelis nukrito. Arba padangoj gal guzas, manau pirmiausia cia ziureciau, gal nuvest subalansuot. |
| Povilas | 2014-04-16 19:27:23 (0) |
Labai panasu i guoli. Insaz parašė: Hm iš tikro ta puse aš gerai į kelmą trinktelėjau, ir irgi galvojau kad ratai, nes drebėjo, bet pakeičiau į kitus, aisq jie po žiemos nebuvo perbalansuoti, bet ir vieni ir kiti drebėjo..ir kas įdomu, kad pasukus kažkiek vairą į dešinę dingsta tas drebėjimas, manau jei dėl ratų tai neturėtų dingt.. Edvatronas parašė: Gal nesubalansuotas ratas? I duobe kokia pataikei, ar man yra buve, kad svarelis nukrito. Arba padangoj gal guzas, manau pirmiausia cia ziureciau, gal nuvest subalansuot. |
| Insaz | 2014-04-16 20:25:23 (0) |
Guolis užtų..man labiau į vairo traukės antgalį, arba šarnyre laisvumas arba nžn.. Povilas parašė: Labai panasu i guoli. Insaz parašė: Hm iš tikro ta puse aš gerai į kelmą trinktelėjau, ir irgi galvojau kad ratai, nes drebėjo, bet pakeičiau į kitus, aisq jie po žiemos nebuvo perbalansuoti, bet ir vieni ir kiti drebėjo..ir kas įdomu, kad pasukus kažkiek vairą į dešinę dingsta tas drebėjimas, manau jei dėl ratų tai neturėtų dingt.. Edvatronas parašė: Gal nesubalansuotas ratas? I duobe kokia pataikei, ar man yra buve, kad svarelis nukrito. Arba padangoj gal guzas, manau pirmiausia cia ziureciau, gal nuvest subalansuot. |
| Gyconis | 2014-04-16 22:52:15 (0) |
dar apsiziurek padangas ar guzo kokio natsirade,man buvo tokia situacija tik prie greiciu didesniu,bet ant padangos radau guza vidinej pusej. pakeitus padangas baigesi problemos. Insaz parašė: Guolis užtų..man labiau į vairo traukės antgalį, arba šarnyre laisvumas arba nžn.. Povilas parašė: Labai panasu i guoli. Insaz parašė: Hm iš tikro ta puse aš gerai į kelmą trinktelėjau, ir irgi galvojau kad ratai, nes drebėjo, bet pakeičiau į kitus, aisq jie po žiemos nebuvo perbalansuoti, bet ir vieni ir kiti drebėjo..ir kas įdomu, kad pasukus kažkiek vairą į dešinę dingsta tas drebėjimas, manau jei dėl ratų tai neturėtų dingt.. Edvatronas parašė: Gal nesubalansuotas ratas? I duobe kokia pataikei, ar man yra buve, kad svarelis nukrito. Arba padangoj gal guzas, manau pirmiausia cia ziureciau, gal nuvest subalansuot. Toyota Celica GT SS-II sold Toyota Celica ST sold Toyota Celica GT-four |
|
Sheikhas
|
2014-04-17 05:57:54 (0) |
na??? Sheikhas parašė: Patarkit kaip išprašyt galinės skersinės traukės TOE reguliavimo chujoviną? Varžtą išsukau, o reguliavimo įvorė negyvai prikepus prie silentblocko įvorės... |
| xups | 2014-04-17 06:51:18 (0) |
Man į pagalbą ateina sitas , keletą kartų papurškus, praktiškai viskas atsisuko, jei ne kaitini, aušini ir taip kol iškrapštai/sulaužai subaru-kasdienai toyota-iseiginem |
| bubu | 2014-04-17 07:57:08 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | As taip pat ji naudoju, geras daiktas xups parašė: Man į pagalbą ateina sitas , keletą kartų papurškus, praktiškai viskas atsisuko, jei ne kaitini, aušini ir taip kol iškrapštai/sulaužai |