Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Variklio garsas, kas galetu buti?

    Kategorija: Celica 5 karta

    Autorius: DiAx

    TechniX 2010-04-29 14:26:17 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Vilnius Žinučių forume: 249
    tai gali but, kad cia galima pritaikyti teorija,kad ikaite kunai pleciasi :) guolis jau mires ir trinasi ten, trintis-> siluma -> didesne trintis ir tada jau pradeda grot jis :fu: geriau dabar nueik prie masinos ir padaryk taip.. jei bijai kurti, tai pabandyk pasukt itempeja ir generatoriu gal iskart pamatysi kas ten yra ;)
    DiAx 2010-05-11 18:23:41 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Vilnius Žinučių forume: 247
    Tai vat, siandien pastebejau kad vos spustelejus sankaba garsas labai prislobsta, taigi kazkas ne su dirzu o su sankaba!? Isminamasis guolis? Jau nusipirkes masina pastebejau kad sankabos skystis bakelyje visiskai juodas su siukslemis. Kiek galejau isvaliau, bet jis vistiek juodas. Taigi kiek kainuotu mazdaug tvarkymas? :/
    Firestart 2010-05-11 19:55:43 (0)  
    AT-180 (Sti 1.6) Kaunas Žinučių forume: 1124
    Nu o kuo blogas patarimas? -Geras. Tik reik isjungt kiek imanoma visus elektrinius priborus tokius kaip sviesos, peciukai ir tt.. jei garsas dings reiskias generatoriaus guolis, jei ne tada kazkuris kitas gali but, pvz vandens pompos, vairo stiprintuvo arba itempejas. Nu nieko tragisko neatsitiks, gali vaziuot, tik aki i temperatura vis uzmest reiktu jei butu netycia vandens pompa, o visa kita tai gyvens. Blogiausiu atvieju dirzas truks, voztuvu vistiek nelanksto siti varikliai tai pakeisi dirza ir itempejus ir toliau vaziuosi :) Taip, gali but ir isminamasis guolis jei prislobsta, arba ismynus sankaba apkrova tiesiog sumazeja (net ir laisva pavara dirbant varikliui jis siek tiek apkrautas buna). Ir siaip tai reik ziuret, o ne burt ;)

    sonic parašė:
    geras patarimas.nuimk generatoriaus dirza ir paziurek kaip masina be generatoriaus sukasi...:fu: