Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

celka uz ~5000LT???

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: Vycka2

ndl 2008-10-24 05:13:04 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1076
    Koks ten lavonas, jei juostos eina per visa auto? :D Tai gi kiek AG dar prideda :)
    tomykas 2008-10-24 07:00:37 (0)  
      Žinučių forume: 1748
    MarcaZ raše:
    Tomykas tai geras...Eeee nepirkit is vis masinu is niekur, pirkit is Tomyko, nes visos lavonai, tik pas ji ne, tik kelios detales is tiburono i celica idetos...Arba pirkit is manes geriau :D

:D ne, rimtai, ta masina zinau, ten mano svogerio bendradarbio, ir jis nori greiciau ja atsikratyti, nes ten bedu maisas :)

o mano buvusi gti tikrai priziureta, ir pinigo nepagaileta prie jos... ;) ir vaziuokle sutvarkyta, ir variklis puikios bukles (visuose cilindruose po 15 berods, tiek buvo kai pirkau as ja pries berods 3 metus.. tiek yra ir dabar). salonas priziuretas.. zodziu apsimoka :) plius visi priedai kurie i ja sudeti (padangos, ratai, signa, magas ir t.t.) apsimoka :)
    EX '91 Celica GT-i
    Pig Benis 2008-10-24 13:02:31 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 73
    tomykas raše:
    MarcaZ raše:
    Tomykas tai geras...Eeee nepirkit is vis masinu is niekur, pirkit is Tomyko, nes visos lavonai, tik pas ji ne, tik kelios detales is tiburono i celica idetos...Arba pirkit is manes geriau :D

:D ne, rimtai, ta masina zinau, ten mano svogerio bendradarbio, ir jis nori greiciau ja atsikratyti, nes ten bedu maisas :)

o mano buvusi gti tikrai priziureta, ir pinigo nepagaileta prie jos... ;) ir vaziuokle sutvarkyta, ir variklis puikios bukles (visuose cilindruose po 15 berods, tiek buvo kai pirkau as ja pries berods 3 metus.. tiek yra ir dabar). salonas priziuretas.. zodziu apsimoka :) plius visi priedai kurie i ja sudeti (padangos, ratai, signa, magas ir t.t.) apsimoka :)

Geras pasiulymass...:D :D :D ka gi...reiks biski dasitaupyt...ir tada jau zesiu...;) taip
    Vycka2 raše:
    Vilniuje ir uz 5000 grabus stumdo... sti :D DD ir patyliukais snabzda kad galima deretis tyliu :D :D

Tai Vilniuje gt-i neimanoma normalios surast?:( :E :O :fu:
    "PAIN IS CAUSED BY PLEASURE"