Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
celka uz ~5000LT???
Kategorija: Celica 5 karta
Autorius: Vycka2
| ndl | 2008-10-24 05:13:04 (0) |
Koks ten lavonas, jei juostos eina per visa auto? Tai gi kiek AG dar prideda |
| tomykas | 2008-10-24 07:00:37 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | MarcaZ raše: Tomykas tai geras...Eeee nepirkit is vis masinu is niekur, pirkit is Tomyko, nes visos lavonai, tik pas ji ne, tik kelios detales is tiburono i celica idetos...Arba pirkit is manes geriau ne, rimtai, ta masina zinau, ten mano svogerio bendradarbio, ir jis nori greiciau ja atsikratyti, nes ten bedu maisas o mano buvusi gti tikrai priziureta, ir pinigo nepagaileta prie jos... ir vaziuokle sutvarkyta, ir variklis puikios bukles (visuose cilindruose po 15 berods, tiek buvo kai pirkau as ja pries berods 3 metus.. tiek yra ir dabar). salonas priziuretas.. zodziu apsimoka plius visi priedai kurie i ja sudeti (padangos, ratai, signa, magas ir t.t.) apsimoka EX '91 Celica GT-i |
| Pig Benis | 2008-10-24 13:02:31 (0) |
tomykas raše: MarcaZ raše: Tomykas tai geras...Eeee nepirkit is vis masinu is niekur, pirkit is Tomyko, nes visos lavonai, tik pas ji ne, tik kelios detales is tiburono i celica idetos...Arba pirkit is manes geriau ne, rimtai, ta masina zinau, ten mano svogerio bendradarbio, ir jis nori greiciau ja atsikratyti, nes ten bedu maisas o mano buvusi gti tikrai priziureta, ir pinigo nepagaileta prie jos... ir vaziuokle sutvarkyta, ir variklis puikios bukles (visuose cilindruose po 15 berods, tiek buvo kai pirkau as ja pries berods 3 metus.. tiek yra ir dabar). salonas priziuretas.. zodziu apsimoka plius visi priedai kurie i ja sudeti (padangos, ratai, signa, magas ir t.t.) apsimoka Geras pasiulymass... ka gi...reiks biski dasitaupyt...ir tada jau zesiu... Vycka2 raše: Vilniuje ir uz 5000 grabus stumdo... sti DD ir patyliukais snabzda kad galima deretis Tai Vilniuje gt-i neimanoma normalios surast? "PAIN IS CAUSED BY PLEASURE" |

Tai gi kiek AG dar prideda
ir vaziuokle sutvarkyta, ir variklis puikios bukles (visuose cilindruose po 15 berods, tiek buvo kai pirkau as ja pries berods 3 metus.. tiek yra ir dabar). salonas priziuretas.. zodziu apsimoka