Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

maf'as

Kategorija: Celica 5 karta

Autorius: rastamanas

fosc 2009-08-15 21:25:46 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) kaunas Žinučių forume: 252
    taip man sukelia 2 begiu kad ir nuo 3000, bet atsibosta tarkim vislaaika mesti i 2 bent jau as taip darau,nes 3 o ishvis jeigu 4 tai net pridusta paspaudus gerai, beto stovejau su kalibra tai taip,ji liko uzh nugaros, bet noretus ir gyvumo ir ish apaciu nes tarkim civikas 1,5 sukasi ir ish apaciu ir ant visrhaus tai laaaaabai sunkiai as ji pasiveju ,geda :(
    mob +37063568568
    ezeras 2009-08-16 06:03:30 (0)  
    Celica Panevezys Žinučių forume: 174
    Na cia kalba vyko apie 5gen apie kitas tyliu. Taip antra saiba jauciasi ir nuo 3k rpm kad jau pradeda vaziuot, bet palyginus tai kokia sypsena sukelia kai buna 5k rpm.tai jin tikrai tupoka iki tu 5k rpm.

Romeo07 parašė:
    ezeras parašė:
    Tai kad visos celicos ir yra tupos iki 5k rpm. Nieko cia nepadarysi :)

Kodel tu taip ziauriai? Is kur zinai kaip vaziuoja 6 gen ar 7gen? Tos pacios 5 gen tikrai nera tupos ir nuo mazesniu sukiu. Galia prasideda nuo 3000 rpm ir dar padideja ties 5000rpm. Bandei antru begiu spustelt nuo tarkim 3000 rpm? Man asmensikai sukeldavo sypsena.
    rastamanas 2009-08-16 07:29:27 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Klaipeda Žinučių forume: 122
    nu jo apie tai as ir kalbu. maniau kad cia tik mano tokia 'tupoka' yra. tai kas cia per variklis JAPONISKAS jeigu kalibra aciprasant pi.. pro sonus. vaziavau su 6gen gt tai jos visas apsukas lauze beweik vienodai, nesijaute jokiu ten 5stuku apsuku. man jau nervas pradejo imt ant savo auto :(
    RRRobis kodel taip sakai ? tai gal ir buwo daryta kapitalke neperseniausei kur nors wokieciose. seip variklis grazei dirba, wedasi irgi labai lengvai. zodziu lb gerai su varikliou tik ta trauka..
    PylX Klubo narysModeratorius 2009-08-16 07:30:29 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    pas 5 gen gti nera jokio maf`o todel ir plaut nera ka

rastamanas parašė:
    truputi nesuprantu sio saito paieskos. parasai uzklausa ir ismeta 'nauju temu nerasta'.
    tai va norejau susirast info apie ta maf'a. kas jis toks yra ir kokia paskirtis ? kaskur buwau skaites kad jy kaskaip praplaut reikia.? GAL NETGI KAS KOKIU FOTO IMESTU BUCIAU DEKINGAS ;)
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    PylX Klubo narysModeratorius 2009-08-16 07:32:07 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    paprastus dalykus pasidaryk-geros zvakes, degima sureguliuok. ir suprask kad cia ne dyzelis kad 1000rpm i kalna vaziuotu:) ir kame beda zemint begi lenkiant ir pan. gal dar katalizatorius yra/zondas pavarges... zodziu tvarkinga jinai vaziuoja normaliai.

rastamanas parašė:
    nu jo apie tai as ir kalbu. maniau kad cia tik mano tokia 'tupoka' yra. tai kas cia per variklis JAPONISKAS jeigu kalibra aciprasant pi.. pro sonus. vaziavau su 6gen gt tai jos visas apsukas lauze beweik vienodai, nesijaute jokiu ten 5stuku apsuku. man jau nervas pradejo imt ant savo auto :(
    RRRobis kodel taip sakai ? tai gal ir buwo daryta kapitalke neperseniausei kur nors wokieciose. seip variklis grazei dirba, wedasi irgi labai lengvai. zodziu lb gerai su varikliou tik ta trauka..
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    rastamanas 2009-08-16 08:41:17 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Klaipeda Žinučių forume: 122
    jo dabar planuoju zwakes det geras, laidus, ziuresiu gal acigaus :) katalyzo nera, vamzdis vietoj jo.
    O kartais ne 2 turi but lembda zondai ? nes pas mane tik vienas testovi.
    Nu man ir nesitiki kad 115 tik taip tevalina...
    Romeo07 Klubo narys 2009-08-16 08:59:46 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    rastamanas parašė:
    jo dabar planuoju zwakes det geras, laidus, ziuresiu gal acigaus :) katalyzo nera, vamzdis vietoj jo.
    O kartais ne 2 turi but lembda zondai ? nes pas mane tik vienas testovi.
    Nu man ir nesitiki kad 115 tik taip tevalina...

Zondas - vienas. O oro filtro neuzmirses? Ir nelygink kilovatu. Paziurek kiek ji sveria. Nesitikek kad ji vaziuos kaip tarkim koks civikas vti:) Bet calibras tai turetum detiskanu
    Email: almantas.suk@gmail.com