Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Group buy'us :)

Kategorija: Celica 7 karta

Autorius: maska

zycha Klubo narysModeratorius 2007-03-08 10:11:56 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    eddie_gt4 raše:
    chebryte, tai kuo viskas pasibaige?
    ar kas jau turit "gatavo produkto" fotkes?

Zinau, kad maska ir jaunius susidejo. Mano dar guli vokelyje, sekancia savaite uzsiimsiu ir as.
    Jaunius 2007-03-08 10:35:33 (0)  
    ex CELICA GTS Vilnius Žinučių forume: 254
    zycha raše:
    eddie_gt4 raše:
    chebryte, tai kuo viskas pasibaige?
    ar kas jau turit "gatavo produkto" fotkes?

Zinau, kad maska ir jaunius susidejo. Mano dar guli vokelyje, sekancia savaite uzsiimsiu ir as.

fotkiu neturiu, bet dalykas geras, ishskyrus tai kad "ryzai" pas mane vis dar shviecia:E blin negaliu pakest:E va maska turejo balta apshvietima susidet
    gyventi, galima sakyti, man nelabai sekėsi, todėl, galima sakyti, aš numiriau..
    Jaunius 2007-03-08 10:45:44 (0)  
    ex CELICA GTS Vilnius Žinučių forume: 254
    ai, pamirsau pasakyt - zycha, jei nedesi balto apshvietimo, nekeisk rodykliu spalvos! ash kai durnas nuemiau ryza spalva nuo ju, tai visaip paskui bandziau dazyt, galutinis variantas - pirkau sviesa atspindinciu dazu bet vis tiek nelabai atsishviecia..
    gyventi, galima sakyti, man nelabai sekėsi, todėl, galima sakyti, aš numiriau..
    maska 2007-03-10 15:39:23 (0)  
    celica anywhere in an hour Žinučių forume: 359
    jo as susidejes su baltom lemputem, raudonais posukiais ir raudonom rodyklem. Raudona spalva gavau is nagu lako :) ant rodykliu du sluoksniai - viskas persisviecia ir super.

tik va su kalibravimu sudinai gavos pl.. biski grybauja apsukos ir greitis si savaitgali reikes susitvarkyt... pl fotikas parejes .. nors turiu kaskur sena 1.3pixelio muiline.. reikes su ja pabandyt nutraukt :D
    zycha Klubo narysModeratorius 2007-03-14 15:55:54 (0)  
    maska raše:
    jo as susidejes su baltom lemputem, raudonais posukiais ir raudonom rodyklem. Raudona spalva gavau is nagu lako :) ant rodykliu du sluoksniai - viskas persisviecia ir super.

tik va su kalibravimu sudinai gavos pl.. biski grybauja apsukos ir greitis si savaitgali reikes susitvarkyt... pl fotikas parejes .. nors turiu kaskur sena 1.3pixelio muiline.. reikes su ja pabandyt nutraukt :D

kaip raudonai? tai juk tu tik baltas uzsakinejai? ar pirkai raudonas naujas?
    ar nudazei dioda/skydeli laku? :)
    as va ieskau SMD balto ar melyno, siandien Evitoje buvau- neturi nieko panasaus. Gal ten tilptu ilituoti svisos dioda linzes formos 3mm? gal tilptu? O nuo ko apsisviecia rodykles, ten juk motoriukas stovi?
    Dar neardziau savo skydelio.

(papildymas) Atkasiau pagal forumus, kad amerikieciai skydelyje naudoja LED 1206 SMD (zalia, raudona, geltona) arba 0805 (balta, melyna), kuriu yra Evitos kataloge po 0.30lt Atidaryti naujame lange Ryt uzeisiu dar i Evita konkreciai pagal modeli.
    zycha Klubo narysModeratorius 2007-03-15 20:58:54 (0)  
    susidejau ir as... :) Procesas truko ~3h.. reikejo begioti i kiema prie masinos ir ziureti kaip sviecia.

Diodus nusipirkau siandien Evitoje. Balti SMD0805 ir vienas raudonas SMD1206. Su tais 0805... nu labai mazi, vos pavyksta prilituoti... gaila 1206 nera baltu, bet yra melyni ;)
    Seip.. is to ko tikejausi vertinciau rezultata 80%. Biski blankiai atrodo tachometras, gal reikia galingesniu LEDu. Galima ten ideti ir linzes formos ledus.. nebutinai tuos maziukus SMD... o linzes formos baltu yra labai ryskiu. Nu dar darbai nesibaige. LCD spalva liko dar amber, sakiau pirma su gauge pabandysiu.
    Diodai po 30ct ir po 1.5lt.
    eddie_gt4 2007-03-16 06:48:05 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    vo blin... a kodel spidometras juodas, o tachometras baltas? pavargęs
    du balti "ciferblatai", imho, ziuretusi graziau... nors velgi, cia skonio reikalas matyt

p.s. kaip suprantu, originale tacho buvo kaireje, o dabar centre?
    nu matyt tas baltumas turi dar labiau pabrezt svarbiausia tacho vieta :D
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    zycha Klubo narysModeratorius 2007-03-16 08:11:09 (0)  
    eddie_gt4 raše:
    vo blin... a kodel spidometras juodas, o tachometras baltas? pavargęs
    du balti "ciferblatai", imho, ziuretusi graziau... nors velgi, cia skonio reikalas matyt

p.s. kaip suprantu, originale tacho buvo kaireje, o dabar centre?
    nu matyt tas baltumas turi dar labiau pabrezt svarbiausia tacho vieta :D

jo, sukeista vietomis dabar + pakeiciau apsvietima.
    Cia padaryta kaip yra TRD originale ;) nu ir esme.. dabar km/h, o senam buvo myliomis ir km buvo mazu sriftu tik...