Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Bendra: dėl klubo nuo GM 2007.11.25 iki GM 2008.05

Kategorija: Celica klubas

Autorius: Gedis

zaibacas 2007-11-18 17:23:53 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) kaunas Žinučių forume: 363
    ee hebra ar jus apsimetat ar jum px ar istikro px :E kad, SEKMADIENI (2007.11.25)GM liko savaite ka masto vilnieciai ir kiti miestai?pavargęs kaunas kaip ir sarasa turi kas dalivaus taip o vilnius ir kiti miestai? jum bent rupi kur viskas vyks ar taip ir toliau sakysit aplink kauna? galiausei baiksis netikusiu gm?pavargęs
    mob. nr. +37068971397
    apm 2007-11-18 18:13:58 (0)  
    Colt Vilnius Žinučių forume: 390
    Zaibacai, nereikia čia garsiai šaukti. Manau, kad tie, kas tikrai nori dalyvauti, sudalyvaus. Kas nenori - tie tyli ir tiek. Klausimas - ar reikalingi tie dalyviai GM, kuriems neįdomus klubo likimas? Aš nekalbu apie tuos, kurie negalės dalyvauti dėl kitų priežasčių.
    Nežinau, kiek postą peržiūrėjai, bet Vilniečių, žadančių prisijungti, yra.
    Jei ką, dar kartą pasikartosiu - i'm in.
    previous: b-fast. b-muscle. b-celica.
    previous: you used to be my ROMEO :)
    drivin' alfa romeo 156.
    now:
    colt. mitsubishi.
    Fenix 2007-11-18 18:21:00 (0)  
    AT-200 (ST 1.8) Žinučių forume: 509
    kazkaip nesimato to efektyvumo , kam jau kalbet manau tau reiktu biskiuka patylet, vieta kur susirinkimo, ar zadi prie savo masinos tik pastovet? karoce stebinat:E
    shazo Moderatorius 2007-11-18 18:24:26 (0)  
    Piktas moRderatorius >) Vilnius Žinučių forume: 1220
    Temą pradėjo kauniečiai, organizuodami GM, tai galbūt jiems ir reikėtų vietą pasakyt, kur bus? Galbūt jei buvo pradėta organizuoti, tai reikėtų ir pabaigti?
    apm 2007-11-18 18:24:38 (0)  
    Colt Vilnius Žinučių forume: 390
    fenixclub raše:
    kazkaip nesimato to efektyvumo , kam jau kalbet manau tau reiktu biskiuka patylet, vieta kur susirinkimo, ar zadi prie savo masinos tik pastovet? karoce stebinat:E

Gerbiamas FENIXCLUB, jei aš organizuočiau šį GM, aš ir rūpinčiausi jo susitikimo vieta. Mano siūlymai buvo anksčiau išvardinti šiuo klausimu. Kaip suprantu, GEDIS ir Kauno team'as viska organizuoja, mums belieka prisijungti, kad ir kur įvyktų meet'as. O mano, kaip klubo nario pareiga, sudalyvauti ir diskutuoti rūpimais klausimais.
    previous: b-fast. b-muscle. b-celica.
    previous: you used to be my ROMEO :)
    drivin' alfa romeo 156.
    now:
    colt. mitsubishi.
    Gedis Klubo narys 2007-11-18 18:31:42 (0)  
    ST-160 (GT 1.6) KAUNAS Žinučių forume: 1505
    Ka as matau pavargęs jau tinka bet kur, kur Kaunieciai pasakys?
    apm jei tau tiks visur -tai okis, bet ar tu gali atsakyt uz visus Vilniecius?
    kiek domejomes ,del saliu-baru visur nuo zmogaus turi but barui apyvarta ne maziau 60LT arba 300LT uzstatas
    tai nezinau ka ir pasakyt....ir is kitos puses kaip galima uzsakinet sale nezinant tikslaus dalyviu skaiciaus taip
    skype gedasjaciunskas1
    tel nr.867651528
    Toyota celica ST160 1.6 GT
    Toyota celica ST162 2L GT Cabrio
    Fenix 2007-11-18 18:35:39 (0)  
    AT-200 (ST 1.8) Žinučių forume: 509
    apm raše:
    fenixclub raše:

Gerbiamas FENIXCLUB, jei aš organizuočiau šį GM, aš ir rūpinčiausi jo susitikimo vieta. Mano siūlymai buvo anksčiau išvardinti šiuo klausimu. Kaip suprantu, GEDIS ir Kauno team'as viska organizuoja, mums belieka prisijungti, kad ir kur įvyktų meet'as. O mano, kaip klubo nario pareiga, sudalyvauti ir diskutuoti rūpimais klausimais.

Matai kaip , tai davai pas mane RASEINIUOSE darom, nes cia yra gal bent jau 3 vietos kur galima susirinkti ir nereikia tokiu uzstatu, ir nereikia 60 nuo galvos,
    uoGa Klubo narys 2007-11-18 18:53:07 (0)  
    Žinučių forume: 1499
    kas is vilniaus noretu kooperuotis taj galiu pasiulyti sawo balta sedyne :D skanu uzh dezhe saldajniu su vyshniom nuveshiu ir uz benza nejamsiu flirtuoju
    ♥vuoGa♥
    jarik Klubo narysModeratorius 2007-11-18 19:00:26 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    as nezupratau - apie kokius dar uzstatus kalbame? :D susitariame kur vaziuojame ir vaziuojame (kaip ir praeita ziema)
    Gedis Klubo narys 2007-11-18 19:06:47 (0)  
    ST-160 (GT 1.6) KAUNAS Žinučių forume: 1505
    jarik raše:
    as nezupratau - apie kokius dar uzstatus kalbame? :D susitariame kur vaziuojame ir vaziuojame (kaip ir praeita ziema)

apie tuos pacius....
    neuzsirezervavus negaliu duot garantiju kad gausim reikiama sale pasedet ,nes bus ne penki klubieciai taip
    ir rezervuojant sale reik uzstato. Nezinau kaip Vilniui bet Kaune taip.
    jei sugebate surast sale be uzstato ,visad prasom ,mes atvaziuosim bet kur taip
    jei tinka Cilli draiv astronomines kainos ir maza salta sale galim nesirezervuot
    skype gedasjaciunskas1
    tel nr.867651528
    Toyota celica ST160 1.6 GT
    Toyota celica ST162 2L GT Cabrio