Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
CELICA KLUBAS 2009 (SKAITYK:)
Kategorija: Celica klubas
Autorius: PylX
|
Sheikhas
|
2009-08-05 18:12:02 (0) |
nespausk, reikia sukramtyti |
|
gytuks
|
2009-08-05 18:40:23 (0) |
bubu parašė: 1. Sudalyvauti bent 5 klubo susitikimuose 2. Parašyti bent 30 postų 3. Gauti rekomendacija bent iš 2 klubo narių 4. Sumoketi simbolinį klubo mokestį ir užsiklijuoti gautą klubo nario lipduką ant mašinos. 1. 5 susitikimai 2. 30 postu, bet reiktu galimybes juos paskaityt, ar ten ne siaip postinimai padidinimui postu skaiciaus 3. rekomendacija is 3 klubo nariu, bei moderavimo ministro pritarimas(patikrintu ar atitinka iki tol isvardintus kriterijus, postinimu kokybe )4.sumoketi pradini nario mokesti x, uz dali kuriu gautu maikute arba kepuraite ir numeriu remelius arba lipduka ![]() |
| Darechka | 2009-08-05 20:25:43 (0) |
Siūlau norinčius priiminėti į klubą kartą į metus. Prieš metus, visi norintis turi pateikti prašimą iki tos tikros datos ( geriausiai pavasari) ir visus metus sekti užtarnauti klubiečio vardą. Tokie kaip punktai, kuriuos turi ivigditi kandidatas gali buti tokie : Kaip jau minėti : 1. 5 susitikimai 2. 30 postu 3. rekomendacija iš 3 klubo nariu 4.sumokėti nario mokestį 5. Išbandyti save , sudalyvaudamas nors po vieną kartą kiekvienam skirtingo pobūdžio renginyje. 6. Išlaikyti egzaminą Celicos tema. ( Nes vis dėl to čia yra Celica Klubas , minimalios žinios tikrai turi but. Sugalvosim koki testą.) 7. Atlaikyti krykštinas. Kurios bus per grand meeta,(Grand meetui reiktu daugiau pramogų ir įvairesnių, kad pritraukt dėmesį kuo daugiau žmonių. ) Privilegijos klubiečiams : Kai sumoki pradini mokestį , gauni išskirtini lipduką ant mašinos (kurios turės tik klubo nariai ) Teise nusipirkt klubo atributikos. Teise į klubui priklausančius daiktus ( vėliavas, palapines ir t.t) Nuolaida TCK organizuojamiems renginiams. Svaresni balsa balsuojant ( naujokas, kandidatas < forumietis < klubietis ) Jai musų sugalvota sistemą su "ministrais" pasiteisins, tai kokių nors nauju pareigų ministru arba pakeisti seną gales tik klubietis. Manau klubui besivystant šis sąrašas didėtų. Dar siūlau priimant naujus narius, gerai peržiūrėti senų nariu sąrašą. Jai atsirastu narys, kuris per paskutinius metus pasyviai arba išviso nedalyvavo klubo veikloje , klubiečių arba "ministru" sprendimu šalinti ji iš klubiečiu sąrašo. Jai jis norės susigrąžinti savo statusą, jo lauks toks pats kelias kaip ir naujoko. O kas liečia , kaip Gytuks rašė , postų kokybes kontrole. Tai per metus tu jau ta kandidatą +/- jau žinosi , žinosi jo nika ir ka jis rašo. Be to, kiekvienais metais gali buti kurta tema , kurioje bus kandidatu sąrašas ir metu begije jiems bus dedami pliusai ir minusai. |
| Ziedu_Valdovas | 2009-08-05 20:27:53 (0) |
Aš gal kažką kažkada praleidau, bet kodėl celicų klube gali būti ir mr2 o supros ne? Trumpai pasidomėjęs, neradau nieko bendro tarp celicų ir mr2, o celicos ir supros yra bent jau turėjusios savo bendrą praeitį. Tai kaip čia yra? Man šis klausimas iškilo dėl to pirmo nuostatu punkto |
| Darechka | 2009-08-05 20:31:10 (0) |
Nes su Suprom iki šiol niekas nesiprašė į klubą. Ir kiek žinau Supros turi savo klubą o MR ne |
| Ziedu_Valdovas | 2009-08-05 20:32:16 (0) |
Darechka parašė: 5. Išbandyti save , sudalyvaudamas nors po vieną kartą kiekvienam skirtingo pobūdžio renginyje. Šiam punktuj prieštarauju. Abstraktus, be to nėra nustatytų kokio gali būti pobūdžio renginiai (jei gerai supratau, jog kalbi apie varžybas ir pan.). Pats manau nlb norėtum dalyvau kokioj nors tiuning parodoj, nes nlb turėtum ką parodyt, kaip ir tas nlb norėtų dalyvaut slalome, kuris nlb turi ką parodyt salomo renginy. |
| b145t3r | 2009-08-05 20:37:13 (0) |
Ziedu_Valdovas parašė: Aš gal kažką kažkada praleidau, bet kodėl celicų klube gali būti ir mr2 o supros ne? Trumpai pasidomėjęs, neradau nieko bendro tarp celicų ir mr2, o celicos ir supros yra bent jau turėjusios savo bendrą praeitį. Tai kaip čia yra? Man šis klausimas iškilo dėl to pirmo nuostatu punkto kas bendro? tas pats variklis kaip ir pas celicas stovi www.powerlab.cz |
| Ziedu_Valdovas | 2009-08-05 20:38:33 (0) |
VR6 variklis ir golfe ir bulkoj gali stovėt b145t3r parašė: Ziedu_Valdovas parašė: Aš gal kažką kažkada praleidau, bet kodėl celicų klube gali būti ir mr2 o supros ne? Trumpai pasidomėjęs, neradau nieko bendro tarp celicų ir mr2, o celicos ir supros yra bent jau turėjusios savo bendrą praeitį. Tai kaip čia yra? Man šis klausimas iškilo dėl to pirmo nuostatu punkto kas bendro? tas pats variklis kaip ir pas celicas stovi |
| Darechka | 2009-08-05 20:42:19 (0) |
Turėjau omeni , kad kandidatas išbandytu save ne tik meetuose .O nors karta nuvarytų į kitus renginius kur TCK dalyvaus ar organizuos juos. Tai gi ne tik slalomas, ar tiuning show . Juk yra organizuojami buoling turnyrai ir t.t tikiuosi gal ir mes ka nors organizuosim. Tu teisus, abstraktus, bet parašiau ji nes kai norėjau tapti klubiečiu ir man atsake kad vien tik postų neužteks , nuvariau dėl įdomumo į slalomą . Ir man tai patyko, ir taip dar labiau prisirišau prie klubo-forumo. Ziedu_Valdovas parašė: Darechka parašė: 5. Išbandyti save , sudalyvaudamas nors po vieną kartą kiekvienam skirtingo pobūdžio renginyje. Šiam punktuj prieštarauju. Abstraktus, be to nėra nustatytų kokio gali būti pobūdžio renginiai (jei gerai supratau, jog kalbi apie varžybas ir pan.). Pats manau nlb norėtum dalyvau kokioj nors tiuning parodoj, nes nlb turėtum ką parodyt, kaip ir tas nlb norėtų dalyvaut slalome, kuris nlb turi ką parodyt salomo renginy. |
|
zycha
|
2009-08-06 06:18:10 (0) |
O kur skaitysis klubo centras? Vilnius ar Kaunas? Reikia nuspręsti dėl atstovų miestuose. Kuriuose turėtų būti, didžiausia koncentraciją celikistų? Vilnius, Kaunas, Panevėžys, Šiauliai? O kaip Klaipėda? Kokie pasiūlymai? Kas galėtų būti?1. Kaunas - Gedis 2. |

)