Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

CELICA KLUBAS 2009 (SKAITYK:)

Kategorija: Celica klubas

Autorius: PylX

Darechka 2009-08-06 16:37:19 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 695
    Butent taip :)

Pagal tavo postus ir dalyvavimą šitoj temoj duodi suprasti kad neesi abejingas šitam klubui. tai kame problemos ? Nejaugi taip sunku ivygditi ši kryžiaus kelia ? Kas čia neįmanomo? Nuvaryti į 5 susitikimus per metus ? Susipažinti, gyvai pabendrauti su bendraminčiais ? Padalyvaut kokiam renginyje ? Padėti suorganizuoti ką nors ?
    Ar labai skubiai reikia klubiečio statuso ? Kam ? Kas pasikeis ? Manai tapsi labiau gerbiamas? Ar draugams pasigirsi? Nesuprantu.
    Klubiečio privilegijos nelabai turėtų dominti naujoką. kas jam iš jų ? O vat žmogui kuris čia prabuvo bent metus, padėjo maždaug gaudytis kas prie ko, gales jom protingai pasinaudoti. Prisiminkit save pirmais metais forume ? O dabar ? Yra skirtumas ?
    Be to tai geras sprendimas norint išvengti tokiu "klubiečių" kuriems tik lipalas rūpi.
    O jai leisim kad klubiečiu galėtu tapti bet kas ir bet kada , tai visų pirmą nebus taip vertinamą, dėl to su laiku nebus noro to siekti. O kaip dėl tikrai vertų Klubiečio vardo ? Jie tikrai išsiskirtu savo veikla ir t.t. iš pigiu klubiečiu gaujos. Tai dar padaryti statusą Super klubietis ? Ar nužeminti juos ? Nes vienas klubietis turi 30 postų , nieko nematies , nieko nenusimano , o turi toki pat statusą ir lipalą, atributika, kaip žmogus kuris belekiek laiko čia praliaido , padėjo, dalyvavo, organizavo ???

Žodžiu, čia ne tau ir ne man spręsti. Mes pasiūlėm išsakėm savo nuomonę, argumentavom. Paskutinis žodis ir taisyklių koregavimas priklauso klubiečiams ir senbuviams :)

Fanaz parašė:
    Darechka, pagal tamstos pasiūlymą žmogus, norintis į klubą, turi nueiti kryžiaus kelius, sumokėti dar gi už tai pinigus, ir gauti iš to menamą naudą. To nedarys niekas. Klubas momentaliai išnyks. Visa ši tema pakelta kad iki absoliutaus minimumo palengvinti įstojimą, o ne pasunkinti. Kam reikalingas klubas iš kokių 3 žmonių? Jis bevertis ir egzistuotų tik formaliai. Lietuvoje nedaug žmonių turi Celikas. Dar mažiau jomis domisi. Jos nebegaminamos. Bet kokia, net mažiausia kliūtis, net mažiausias reikalavimas yra didelis stabdis jų populiarumui ir žinomumui lietuvoje išlaikyti. Ar mes čia tam, kad kurtume kliūtis patys sau?
    mk.7 2009-08-06 17:49:07 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vilnius Žinučių forume: 338
    Nereikia lygint BmwFanų ir Celicos klubo... Iki BmwFanų toloka :(

Manau, nereikia to testo apie Celicas(žiūrint kokie bus klausimai), nes važinėju su Celica beveik metus, bet dar daug ko nežinau. 21 amžius... Jaunuoliai berankiai :D kai kuriuos dalykus sužinai, kai prispiria pvz. remontas.

Blogai kai per daug nuostatų, nes žmogui susidaro įspūdis, jog prieš jį neįveikiama kliutis... Tačiau taip pat blogai, kai per mažai nuostatų, nes Klubietis ir paprastas Celicos vairuotojas nieko nesiskiria...
    Ziedu_Valdovas 2009-08-06 19:10:47 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Žinučių forume: 160
    Manau, testas būtų su išankstiniais klausimais, kurie atspindėtų celicų esmę, todėl iš anksto gali pasiruošt, pasiskaitinėt ir pan. ;)

mk.7 parašė:

Manau, nereikia to testo apie Celicas(žiūrint kokie bus klausimai), nes važinėju su Celica beveik metus, bet dar daug ko nežinau. 21 amžius... Jaunuoliai berankiai :D kai kuriuos dalykus sužinai, kai prispiria pvz. remontas.
    Sheikhas Klubo narys 2009-08-06 19:24:53 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Taip, mano nuomone yra kad autoklubas turi buti grieztai auto orientacijos. Bet prktika rodo, kad daugumai tai nepatinka. Taigi man ir kyla klausias, Kokio velnio tokiems individams reikia automobiliu klube ??? bet jeigu yra noro man px, gali ir mezgeju burelis buti klubo viduje, numegz sedniu uzvalkalus gal kam...

Edvatronas parašė:
    Sheikhas Jus pats sau priestaraujate... tai rasai, kad cia auto klubas, ir pasirasai tik tiems renginiams kur auto/sportas ir pan. O dabar jau krepsiniai, paintbolai ir pan.
    Sheikhas parašė:
    :P Nuo kada draudžiama dalyvauti kelių klubų veikloje?

automobilių klubą suprantu, kaip laisvalaikio praleidimo su automobiliais formą (nes klubas šiaip ar taip automobilinis).Išgert ir be to turiu su kuo, rutulius pastumdyt irgi, o laiko, tai dar papildomai daryti ir su kažkokiu klubu - neturiu.

Taigi aš dalyvauju kažkokio auto klubo veikloje tik dėl auto renginių, kurių metu galima ir pademonstruoti savo techniką bei apžiūrėti kitų, gyvai pakalbėti ir aptarti visa tai. Visa kita man neįdomu. Taigi jeigu to nėra, manęs nėra klube.
    zycha Klubo narysModeratorius 2009-08-06 19:44:45 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    Sheikhas parašė:
    Taip, mano nuomone yra kad autoklubas turi buti grieztai auto orientacijos. Bet prktika rodo, kad daugumai tai nepatinka. Taigi man ir kyla klausias, Kokio velnio tokiems individams reikia automobiliu klube ??? bet jeigu yra noro man px, gali ir mezgeju burelis buti klubo viduje, numegz sedniu uzvalkalus gal kam...

tata iškelė mezgėjų būrelio klausimą.. norinčių bus į tą būrelį? :D
    gytuks Klubo narys 2009-08-06 20:06:02 (0)  
    ex CS Vilnius Žinučių forume: 1062
    siandien myte pasnekejom del klubieciams skirto lipalo:) toks bent jau man, tikrai limpa:)
    jei jums ne, siulykit kitokio dizaino;)
    GreddyMR2 2009-08-06 20:48:01 (0)  
    Mr2 SW20 Turbo Vilnius Žinučių forume: 1520
    Man taip pat toks puikiai tinka, kuri jau ir uzsiklijaves (aciu Sheikhui) :)

Foto is arciau:
    Atidaryti naujame lange
    Iver 2009-08-06 21:13:06 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 757
    +1 dėl lipalo su drakonu (gulbe? :P ). Mielu noru padabinčiau savo šoninį stiklą tokiu.
    ZenyZ 2009-08-06 22:14:38 (0)  
    AT-180 (Sti 1.6) Skuodas/VIlnius Žinučių forume: 533
    lipalas lb geras. toks savo vietoj :)
    Darbu galerija http://s201.photobucket.com/albums/aa25/ZenyZ_album/?
    Mob. 862225749
    Edvatronas Klubo narys 2009-08-07 05:34:28 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    Cia tada reiktu apsibrezti, kad yra auto orientacija.
    Mano manymu tai ne tik auto sportas. Aisq ir ne mezgeju burelis...
    Tarkim man visai idomu susitikti gyvai su zmonemis, o ne tik forume bendrauti...
    Vakar buvau i toyota club meeta nulekes, susirinko aisq nedaug, bet pamaciau 1 priusa, kurio kazkaip nemates buvau... pasnekejom apie remontus, tokvilas, mototojas... ir ko ne auto-orientacija, ne apie siulus ir nerima vaseliu snekejom...
    Isvaziuojant kaip tik uzmaciau ford puma klubo masinas sustatytas... bl** gal kokia 15, pasirodo galima susirinkti... nors mieste kazkaip vos viena kita puma matau, o celicu tonas... o va meetas ir visi susirenka....

Sheikhas parašė:

Edvatronas parašė:
    Sheikhas Jus pats sau priestaraujate... tai rasai, kad cia auto klubas, ir pasirasai tik tiems renginiams kur auto/sportas ir pan. O dabar jau krepsiniai, paintbolai ir pan.
    Sheikhas parašė:
    :P Nuo kada draudžiama dalyvauti kelių klubų veikloje?

automobilių klubą suprantu, kaip laisvalaikio praleidimo su automobiliais formą (nes klubas šiaip ar taip automobilinis).Išgert ir be to turiu su kuo, rutulius pastumdyt irgi, o laiko, tai dar papildomai daryti ir su kažkokiu klubu - neturiu.

Taigi aš dalyvauju kažkokio auto klubo veikloje tik dėl auto renginių, kurių metu galima ir pademonstruoti savo techniką bei apžiūrėti kitų, gyvai pakalbėti ir aptarti visa tai. Visa kita man neįdomu. Taigi jeigu to nėra, manęs nėra klube.
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...