Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

GM 2010, Zemaitija. Ivyko.

Kategorija: Celica klubas

Autorius: uoGa

Rudaakiss 2010-06-13 12:34:34 (3)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 197
    Mieli kolegos celicos myletojai :)

kadangi, taip išėjo, kad vakar dar pasivažinėjau aplink Platelių ežerą radau keletą galimų vietų kur darom nakvynės vietą. trumpai pristatau kiekvieną trumpai, ir lauksiu aktyvaus jūsų pasisakymo ko norite iš nakvynės vietos. taigi:
    PIrma vieta. jei kas buvote Roko naktyse prie Platelių ežero. tai būtų ten kur tai vyksta- prie Jachtklubo. Viskas labai sutvarkyta, jausitės kaip vilniuje.. tik palapinėse, kaina lyg ir 7lt mašina,6 žmogus, bet dar negaliu dėl šitos vietos garantuot. pora foto.
    bendras vaizdas

rezervuociau situs stalus

Antra vieta ; miške, bendras plotas su visais, į ežerą vaizdas ne koks, bet aplinka visai nieko, kaina 7 mašina, 6 žmogus, galima truputi derėtis... jamčiau šita kalvelę:

Trečia vieta:
    Būtume vieni patys, arti kelio, yra didele pavėsinė, tik be stalų, tik tiek, kad ten bloga maudyklė, kaina ta pati,
    Pavesine:

Maudyklė:

Vaizdelis:

Na ir ketvirta vieta: man ji arčiausiai širdies:) bet deja brangiausiai. 10lt mašina, 5 lt žmogus, 5 lt palapinė:( , nuo bendros sumos gali nuleist iki 50 lt. :) sutvarkyta maudyklė, būnam miške, gaunam atskira kampa nuo visų yra tinklinis, gražus vaizdas į ežerą :) brangiau nes privačių žmonių, prieš tai buvusios vietos yra nacionalinio parko, todėl pigiau...
    Mūsų kampas:

Lieptas:

tinklinis:

Tad apibendrinant. Pirma vieta sutvarkyta iš ES lėšų, tad jei norit poilsio nuo prašmatnybių, ir norit atsijungt gamtoj,tada neimam šitos, bet jei reklamos celikos klubui, tada imam šita. antra vieta kad tik vieta, trečia didelis pliusas. kad visą plotą atiduoda mums, ketvirta, brangu, bet ten gražu ir viskas sutvarkyta, gamta bet tvarkinga:) tad spręskit ko norit. iš mūsų meeto nakvynės vietos.

Perskaite iškart atrašykit, laukiu iki ryt ryto, nes rytoj ryte važiuoju į kns, dėl rezervacijos reiks dar iki platelių galutinai palėkt suderint, tainorėčiau atlikt rytoj ryte :)
    ačiū už neabejingumą :)
    Benas P.
    P.S. aš asmeniškai už 4 vietą :) noriu aš gamtos :)
    Gyvenk ir pasikutenk
    jarik Klubo narysModeratorius 2010-06-13 12:38:39 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    man tinka 1 bei 4 :)
    Krabas 2010-06-13 12:39:44 (0)  
    MR2 SW20 Ignalina-Vilnius Žinučių forume: 655
    Man arciausiai sirdies 1 ir 4 variantai ;) Tik ten pirmam variante yra kazkas be tu stalu? :D D nes jie tai nekazka manau. O siaip tai didelis pliusas uz pastangas ;) maladec! ;)
    Tel. 869508718
    Email: karpisss@gmail.com
    http://www.facebook.com/MR2Gang
    Rudaakiss 2010-06-13 12:49:10 (0)  
    oj tam pirmame variante..... :) ten kempingas prie jachtklubo, visada daug žmonių, galim sakyt pagrindinė Platelių ežero maudykla, valčių nuoma, nardymo mokykla ir kt... vienu žodžiu ne poilsis o palanga...
    Gyvenk ir pasikutenk
    jarik Klubo narysModeratorius 2010-06-13 12:53:58 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    hhmm.. tai gal tada vistik geriau 4? :)
    Del kainos tei bent jau jei skaiciuosim du zmones, masina ir palapine, tai 1 vieta 19Lt, 4 vieta 25Lt, nu tai tas 6lt skirtumas paziurejus i kuro, kurio prireiks tarkim vilnieciams, kaina yra vieni juokai ;)
    giedrius84mr 2010-06-13 12:58:14 (0)  
    AT-200 (ST 1.8) vilnius Žinučių forume: 242
    tik kad geras oras butu.
    audio aparaturos remontas. vilnius. 860209028
    superku neveikiancia automobiline audio aparatura 860209028
    Krabas 2010-06-13 13:20:34 (0)  
    MR2 SW20 Ignalina-Vilnius Žinučių forume: 655
    Sutinku su Jarik'u, geriau tada gal 4 variantas, kai kurui isleisim simtus litu, tai 6 litu skirtumas uz jaukesne ir mano manymu geresne vieta tikrai nera daug ;) O del oro tai rimtai, ten tam 4 variante kaip supratau turbut nera pavesiniu? Esant lietui nebutu kur sulenda visiem... :P
    Tel. 869508718
    Email: karpisss@gmail.com
    http://www.facebook.com/MR2Gang
    Rudaakiss 2010-06-13 13:24:23 (0)  
    jei geras škvalas bus, tai net pavėsinės nepadės, nes jas ar taip ar anaip ten tokios daug kur ant juoko yra:) ) tai gal kas turi tada tokiu pastogių vežiojamų ?:) kaip turguos būna ?:)
    Gyvenk ir pasikutenk
    Iver 2010-06-13 13:47:24 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 757
    Aš už 1 arba 4 variantą, bet paskutinis man labiau prie širdies :) Kaina tai čia dėl kelių litų tikrai neverta parintis, svarbu vieta gera būtų.
    tadastoppp 2010-06-13 14:29:30 (0)  
    Žinučių forume: 368
    Taip pat 1 arba 4, bet 4 manau geriau ;)