Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Ideja: Pabaltijo (PL-LT-LV-EE) Celica-klubu meet'as
Kategorija: Celica klubas
Autorius: eddie_gt4
|
Sheikhas
|
2006-07-12 12:31:18 (0) |
bent jau as iki rugpjucio vidurio esu pririshtas, toliau gerai butu celka skersti, atliekamu finansu neturiu, vazineju dviraciu Siaip toki reikala reiketu organizuoti kaip GM pradedant pries ~puse metu, gal tada kiek ir susirinktu. |
| Dogg | 2006-07-12 13:29:51 (0) |
Vienas is Lenkijos klubo vadovu bus pas mane Liepos 25 diena Taip kad galima bus perkalbet su juo viska issamiau ![]() Subaru Legacy Wagon Diesel JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta! |
| eddie_gt4 | 2006-07-12 13:39:19 (0) |
lenkai, bent jau kol kas, kazkaip nerodo didesnio susidomejimo pasiulymu del bendro meet'o... stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
zycha
|
2006-07-12 15:43:48 (0) |
Sheikhas raše: ... vazineju dviraciu As ir dabar sedziu Ignalinoje ir minkau dviraciu. Celika kaime pasiskerdes |
| Levka | 2006-07-12 16:35:53 (0) |
Sheikhas raše: bent jau as iki rugpjucio vidurio esu pririshtas, toliau gerai butu celka skersti, atliekamu finansu neturiu, vazineju dviraciu Siaip toki reikala reiketu organizuoti kaip GM pradedant pries ~puse metu, gal tada kiek ir susirinktu. Dar nesenai maciau gi prie Saulutes... Ir dar mergina uz vairo nuo ezeriuko pirmadieni leke EX: Celica ST182 SAAB 9-5 MY01 2.3 Turbo AERO Styling |
|
Sheikhas
|
2006-07-13 05:04:09 (0) |
dar gi nepaskerdziau. ziauriai tyngiu kai taip karsta, tai ir birbinu tenshen... |
| eddie_gt4 | 2006-07-13 07:12:47 (0) |
ei, chebra, tai kaip, ar butu norinciu kartu siam savaitgaliui nulekt i Riga? beje, panasu, kad i Riga atvyks ir keli estu klubo atstovai... todel man reikia issamiu "instrukciju" del musu prioritetu/pageidavimu organizuojant tarptautini meet'a tad laukiu jusu pasiulymu ir minciu kaip jau rasiau, meet'as greiciausiai ivyktu dar siais metais, apie rugpjucio pabaiga (bet manau laika galima kazkiek koreguot, tame tarpe atsizvelgiant ir i musu pageidavimus) http://www.333.lv - tiketina track day'jaus vietakitas klausimas - ar dalyviams butu patogiau apsistot viesbutyje/motelyje, ar vis tik latviai turetu pasirupint kazkokios kaimo turizmo sobybos nuoma (as buciau uz si varianta, bet velgi, tai derintinas klausimas) normalu, kad reiketu dalinio isankstinio apmokejimo - norintys dalyvauti sumoketu "uzstata", veliau centralizuotai pervestume ji latviams... del kazkokiu priezasciu neivykus renginiui, lesos butu grazintos latviai jau iesko sponsoriu, galbut Toyota atstovai paremtu si renginuka taigi, chebra, daugiau aktyvumo, pls stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| hedo | 2006-07-13 07:42:13 (0) |
reikia sodybos, kas nores ims kambarius kas palapinese. del datos tai abejoju ar taip mikliai susisuksim bet man preliminariai tinka. p.s. kai susiformuos kazkokia ideja bus galima paieskoti remeju (as pas save pabandysiu). tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006 |
|
jarik
|
2006-07-13 10:20:59 (0) |
gaila man si savaitgali neiseis o siaip as irgi uz kaino sodyba, kad butu galima su palapinem varyt |
|
zycha
|
2006-07-13 18:46:36 (0) |
jo, turi buti opcija palapinem. Gal ne visi gales moketi po x0 litu uz nakvyne, vien dar nuvaziuoti kiek kurui reikes + ten dar dalyvavimui kokiam. |