Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Kauno meetai: kiekviena menesio 1ma ir 3cia savaite (naujienos,susitikimo vietos ir visa su tuo susijusi informacija)

Kategorija: Celica klubas

Autorius: tomykas

Gismo 2008-03-17 10:24:39 (0)  
    BMW E46 Kaunas-Alytus Žinučių forume: 883
    jei is tikruju nueme,tai as jau nebeturiu zodziu ka cia jie tuo nori pasiekt...uzkimso autostradas,sumazina salutinesniu keliu greicius arba stambiu keliu...bixai galejai nesakyt geriau:D :D
    BullDozeR 2008-03-17 11:37:14 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    Tarp kitko šia sav. būtent ten dar buvo vienas toks incidentas. 5dienį ar 6dienį važiavom su Espace, iš paskos viską matėm. Dar kol kas ten buvo 70 ženklas. Važiuoja kažkokia boba su ford ka kibiru, nu ten savaime aišku kad visi ne 50km/h važiuoja. Tai iš paskos kažkoks sedanas važiavo nepamenu tik kas. Tai ta su "ford KA" nesuprasi kurioj juostoj važiuoja ar pirmoj ar antroj, tai sugalvojo kad jai į antrą reikia lyst (aišku net posukio nerodant), o tas iš paskos jau ruošesi ją aplenkt tai taip užkišo kad atstumas gal buvo 10-20 cm, tai tas kuriam užkišo žmogus ant tiek išsigando kad net į kairę ant bordiuro staigiai užsuko, pusė mašinos per žolę pradėjo važiuot, tai dar gerai kad ten jokių stulpų nebuvo nes tada nekaip baigtusi. Tai ir pagalvojau kaip galėtų nukentet tada tiuninginis auto jei su juo taip pavažiuot. O ta su savo kibiru ir toliau sau ramiai nuvažiavo, įtariu kad net nepastebėjo nieko kas įvyko. Taip kad aš nepykstu kad ten nuemė ženklus nes ten kai 70 ženklas tai visi ir 90 mėgsta važiuot. Geriau jau lečiau bet saugiau. Aš už saugumą taip
    Romeo07 Klubo narys 2008-03-17 17:52:44 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    Jei rimtai tai ten kelias net nebuvo tinkamas tokiu greiciu vaziuoti.
    Email: almantas.suk@gmail.com
    mazas_m 2008-03-17 20:52:00 (0)  
    Yaris SR kaunas Žinučių forume: 202
    BULDOZER realiai pamates toki dalyka ir jei vaziavai paskui, ir tik nusekei akim tai esu nusyvyles tokiais vairuotojais :( manau tokius vaiuotojus reik sustabdyt ir is kviest policija. juolab kad kai tu sakei ta masina uzleke ant bordiuro.
    man taip buvo ir kolega vairuotojas bent jau numerius valstybinius uzsirase ir iskviete mentus. bukim kulturingesni kolegos
    tel 865356501
    PylX Klubo narysModeratorius 2008-03-18 06:27:51 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    tai kad nueme ir aplinkeli (vilijampolej) 80 kur apskritai po tilto uzdarymo srautas gerokai sumazejo ir nieko aplinkui nera o reikia 50 vilktis tyliu

bet tema tai ne apie tai :)
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    BullDozeR 2008-03-18 13:20:00 (0)  
    mazas_m, nusivylęs ar ne, gal nemoralizuojam. Beto jei baigtusi blogiau, tikrai to reikalo nepalikčiau nes nieko ypatingo ten kaip ir neįvyko, pravažiavo už ne per daug aukšto bordiuro 2 šoniniai ratai pora metrų, grįžo atgal į juostą ir vsk. O kai toks eismas Kaune turbūt niekam ne naujiena kiek buna tokių situacijų į kurias jau paprasčiausiai net išvis kartais nekreipi dėmesio nes jau pripranti kad taip turi būt. Jau neskaičiuoju ir beveik nekreipiu dėmesio kiek kartų man taip užkiša. Tai dėl to irgi visą laik mentus kviest ar nr užrašinėt? Tam ir laiko ir nervų turbūt neužteks. Nesenai irgi varnių gatvėj man staigiai vos į šoną neįvažiavo iš kairės nes tam prieky auto sustojo sukt į kairę, tai kuris į mane suko kad apvažiuot net išvis nepažiūrėjo ar važiuoja dešinėj kas nors ar ne
    BullDozeR 2008-03-29 21:43:34 (0)  
    Sveiki. Kaip ir būtų laikas atnaujint temą :) Turbūt tradicijos nesikeis rytoj atvykt 13.00 val ant stogo kur gyvena Karlsonas? :D
    Birbirbir 2008-03-29 21:47:08 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Kaunas-Vilnius Žinučių forume: 1028
    Na as nebusiu nors ir labai noreciau... transitke i sona pataike:E velyku dovanu vat tokiu gavau...
    periferija
    Bixaz Klubo narys 2008-03-29 22:13:23 (0)  
    ex ST-182 K.Naumiestis-Kaunas Žinučių forume: 845
    Aisq kad renkames 13val ant stogo :)
    Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją :D :D
    BullDozeR 2008-03-30 06:09:54 (0)  
    Birbirbir raše:
    Na as nebusiu nors ir labai noreciau... transitke i sona pataike:E velyku dovanu vat tokiu gavau...

A job jego mat :( Nu ir sekasi. Įsivaizduoju koks dabar gruzas nes ir pats turiu jau patirtį šitoj srity. Labiausiai gaila kad nukenčia būtent tokios mašinos. Užjaučiu