Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kauno meetai: kiekviena menesio 1ma ir 3cia savaite (naujienos,susitikimo vietos ir visa su tuo susijusi informacija)
Kategorija: Celica klubas
Autorius: tomykas
- Kauno meetai: kiekviena menesio 1ma ir 3cia savaite (naujienos,susitikimo vietos ir visa su tuo susijusi informacija)
- -
- Celica klubas
- -
- Forumas
| TRIUMF | 2008-05-26 01:09:55 (0) |
Man labai patiko siandienos meetas Ir naujokas ne vienas buvau ir susipazint buvo malonu ir apie ka pasneket buvo. Bent tie kuriuos sutikau tikrai faini zmones is pirmo meeto nickus arba vardus prisimenu tik Gedzio ir Buldozerio, bet labai tikiuosi kad meetu padarysim dazniau. O rast per juos ka nuveikt, tai manau visada galima - reikia tik noro(kolkas tai ir pastovejimas ant stogo buvo super) |
| Gismo | 2008-05-26 07:20:50 (0) |
labai jau savanaudiskai skamba" vaziuoti kai yra reikalu ir kai kazko reikia MAN". teisingai interpretavau? ir seip manau gal tu tvarkyk reikalus temoj "vilniaus meetai" skype: suluzes |
| BullDozeR | 2008-05-26 07:33:45 (0) |
Gismo raše: labai jau savanaudiskai skamba" vaziuoti kai yra reikalu ir kai kazko reikia MAN". teisingai interpretavau? ir seip manau gal tu tvarkyk reikalus temoj "vilniaus meetai" Teisingai pasakyta, nes taip gaunas kad atvažiuot reikia tik tada jei ko nors reikia tau, o ant kitų taip išeina nusiši... TRIUMF raše: Man labai patiko siandienos meetas Ir naujokas ne vienas buvau ir susipazint buvo malonu ir apie ka pasneket buvo. Bent tie kuriuos sutikau tikrai faini zmones is pirmo meeto nickus arba vardus prisimenu tik Gedzio ir Buldozerio, bet labai tikiuosi kad meetu padarysim dazniau. O rast per juos ka nuveikt, tai manau visada galima - reikia tik noro(kolkas tai ir pastovejimas ant stogo buvo super) Nežinau kaip pas jus yra efkių klube, bet pas mus jei reikia atsiranda ir veiklos, bent man šiaip niekad nebuvo dar nuobodu, net ir tada kai ir niekur nevažiuojam o šiaip pabunam ant stogo ![]() |
| logutis | 2008-05-26 10:04:25 (0) |
Manau kas turi noro tas ir vaziuoja, kai kurie panoreje ir 100km netyngi prasukti, kad pastovetu ir pasishnekuciuotu |
| Gincius | 2008-05-26 12:21:42 (0) |
Jeigu nebutu Gedzio,kazin ar butu tiek mytu(keliu kepure Gedziui),visi jie negali buti su pastoviu veiksmu,del ju kiekio,tai normalu. O kad ir koks as jumi nieksas atrodau,bandysiu rudeniop ir ziema labiau lankytis mytuose "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas" Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt |
| TRIUMF | 2008-05-26 12:46:26 (0) |
Nu, su efkem, tai meetai kiekviena savaite, plius dar kartais savaitgaliais, jei geras oras pelekiam kurnors koki saslyka ar desrele i miska pasikept Buna nesusirenka niekas, bet cia pasitaiko tik kartais |
|
Gedis
|
2008-05-26 16:21:36 (0) |
Gincius raše: Jeigu nebutu Gedzio,kazin ar butu tiek mytu(keliu kepure Gedziui),visi jie negali buti su pastoviu veiksmu,del ju kiekio,tai normalu. O kad ir koks as jumi nieksas atrodau,bandysiu rudeniop ir ziema labiau lankytis mytuose nebutu JUSU nenoretumet susitikimu ir pramogu ,nebutu ir meetu skype gedasjaciunskas1 tel nr.867651528 Toyota celica ST160 1.6 GT Toyota celica ST162 2L GT Cabrio |
|
Gedis
|
2008-05-31 13:28:04 (0) |
didelis DEKUI visiems ,kas sudalyvavo mini meete ir pasveikino Sauliu vestuviu proga skype gedasjaciunskas1 tel nr.867651528 Toyota celica ST160 1.6 GT Toyota celica ST162 2L GT Cabrio |
|
andriuska
|
2008-05-31 14:07:44 (0) |
Didelis dekui Gedziui uztai, kad nuplese nuo mano toyotos garbe, liko tik celica |
| AST | 2008-05-31 14:14:43 (0) |
kas jau nutiko? kazkam prireike toyta raidziu ar zenkliuko? greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |

Ir naujokas ne vienas buvau
is pirmo meeto nickus arba vardus prisimenu tik Gedzio ir Buldozerio, bet labai tikiuosi kad meetu padarysim dazniau. O rast per juos ka nuveikt, tai manau visada galima - reikia tik noro(kolkas tai ir pastovejimas ant stogo buvo super)

nebutu JUSU