Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
OT: pasiulymas admin'ams (Jarikui?)
Kategorija: Celica klubas
Autorius: eddie_gt4
|
milZinas
|
2006-06-21 05:55:34 (0) |
Exploreriu irgi gali lygiai taip pat kitam lange atsidaryti tik kad ne tabe, o lange Man tai asmeniskai px kaip bus, nes as is iprocio vistiek viska kitam atsidarau, paskaitau ir uzdarau, ko pasekoje turiu dx langu su dx tabu Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |
| Koliz | 2006-06-21 07:43:28 (0) |
TracS raše: as naudojuos mozilla Firefox ir ten yra funkcija kairi peles klavisa paspaudus open i new tab, zeba dalykas tada apie tokias problemas pamirsti. exploreris sorry bet suds paskutinisAsh ir priesh IE, o jei da laikai paspaudes Ctrl, tai nereiia ir deshnio peles klavisho, ir taip atidaro naujam Tab. O shiaip ash pritariu kad be mano zinios atidarinetu naujam lange, nervina bishki, ypach kai nenaudoji IE. |
|
jarik
|
2006-06-21 09:29:58 (0) |
Koliz raše: O shiaip ash pritariu kad be mano zinios atidarinetu naujam lange, nervina bishki, ypach kai nenaudoji IE. nelabai supratau - tu UZ atidaryma naujame lange, ar PRIES? |
|
PylX
|
2006-06-21 09:37:36 (0) |
na tai parsisiuskit beta versija explorerio tai man visas operas ir firefox lenkia,tabai,vaizdine visu tabu apziura ispejimai apie nepatikimus www ir pan. ir nebus tokiu bedu beje as uz tai kad naujam lange atsidarytu >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| Koliz | 2006-06-21 12:07:35 (0) |
To Jarik: Priesh |
|
jarik
|
2006-06-21 17:07:35 (0) |
Nu va, zekit ka pagaminau, tikiuosi visi liks patenkinti http://www.celica-klubas.com PS. Kas nemato pakeitimu aiskunu: po linko atsirado piesinukas, linko atidarymui naujam lange |

tik kad ne tabe, o lange
Man tai asmeniskai px kaip bus, nes as is iprocio vistiek viska kitam atsidarau, paskaitau ir uzdarau, ko pasekoje turiu dx langu su dx tabu
tada apie tokias problemas pamirsti. exploreris sorry bet suds paskutinis