Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
SVARBU: Grand meetas !!! 2006.05.06
Kategorija: Celica klubas
Autorius: jarik
| Justacijus | 2005-10-15 20:28:14 (0) |
nu ka mytas tai ivyko ir visai nieko, tik as pats biski pasisikau nes nuo vakarines programos nusimuilinau :] bet tai su reikalu ir gal kita kart iseis normaliai sudalyvaut. meetas tai buvo zjbs, ypac kai kauno centra drebinom :) su kolona. buvo is pradziu apie 13 masinu, i gala gal tik 7 liko ar maziau. turejom viena 6 gen cele, kuri nepasikuklino su liga is vilniaus atlekt:) 3 kart valio jai :) fotkiu daugiausia pylx'as turi as siektiek imesiu. turiu ir 3 video kaip MR drasko padangas :) Grand Meetas ivyko. ______________________________ Ex AT180 driver |
|
NightWalker
|
2005-10-15 21:11:50 (0) |
2 mono: gal netycia radai canon baterija? Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| aklasis | 2005-10-15 21:14:02 (0) |
Mono tai tie stringai pas tave :))) kada galiu prilekti paiimti? :) Sold MR2 (first one in celica club) Sold H Civic B16 Ford Mondeo (Family budget saver) |
|
jarik
|
2005-10-16 08:46:43 (0) |
2Nighgtwalker - as kazkokia radau, bet toje vietoje kur iskart atvarem, prie pilies! :) kpaklausinejau, bet niekas neprisipazino! :D |
|
PylX
|
2006-03-22 20:32:20 (0) |
TAIGI TAIGI 2ntrasis (savaime aisq didesnis) grand meetas arteja renkam data siulau : geguzes 6 (6tadienis) ! Derinsim iki sio menesio galo. nes paskui reikia uzsakinet ir organizuot viska ! Nes per 3 min niekas nesidaro ------------------- *DATA: 2006.05.06 *Vieta: gamta (kaimo turizmas) *Atstumas: ( na grubiai nedaugiau 150km nuo vilniaus ir kauno) gal kas gero iseis ir arciau abiem pagrindiniam miestam (atvykusiem klaipedieciam bus spec dovanos )) *Dalyvavimas: Klubo narys+ 1asmuo(mokama papildomai) *Pinigai: Tikslinama iki ~2006.04.10 *Numatoma programa: Susitikimas,(priklausomai nuo laiko,uzkandziai), Slalomas (tikekimes galimybiu tam bus),Klubo veiklos apzvalga(bendrai aptarsim ka skaip kur ka ir pan.) Vakarojimas su visom tam tinkamom pramogom(jei bus pirtis ir pan). >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| SpiT | 2006-03-22 20:39:16 (0) |
PylX ? Cia po mano klausimelio sumastei kad reiktu pradeti kazka tiksliau derinti? o seip negalima siek tiek veliau nes man asmeniskai noretusi kad butu siltesni orai. dar nebus labai silta o ir menuo toks lietingas tai... na jei kam nepatiks mano nuomone tai labai nepykit |
|
uoGa
|
2006-03-22 20:51:06 (0) |
va va ir as galvoju, kad reiktu vleiau, gal kokio birzhelio vidury bent .. ir silciau bus, ir siaip uoGos pagailekit - man geguzhi patys pasiruosimai egzams ♥vuoGa♥ |
|
PylX
|
2006-03-22 20:56:01 (0) |
veliau beda: kas is lietuvos isvaziuoja ir pan. seip tuo laiku jau tikrai galima sedet lauke ir pan. 2 SpiT:ne, paprasciausiai keleias dienas kompo neturejau tai suziurejau kas del klubo riekalu darosi jei nepastebejej daugely temu atsirado postai birzelio viduri rysciaus atmest. nebent galim dar savaitej kelt bet tai manau nepades. kiti ka mano? >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| Gytis | 2006-03-22 20:56:28 (0) |
Butent. Man fakultetinis gynimas birzelio vidury.. Taprasme kad geguze tikrai neiseis.. |
|
uoGa
|
2006-03-22 20:57:31 (0) |
niu matai egzai prasideda nuo geguzhes vidurio .. na nevermind, darykit, ne kokia as VIP, apsieisiu ir be meeto ♥vuoGa♥ |

2ntrasis (savaime aisq didesnis) grand meetas arteja
o seip negalima siek tiek veliau nes man asmeniskai noretusi kad butu siltesni orai. dar nebus labai silta o ir menuo toks lietingas tai... na jei kam nepatiks mano nuomone tai labai nepykit