Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

SVARBU: Grand meetas !!! 2006.05.06

Kategorija: Celica klubas

Autorius: jarik

PylX Klubo narysModeratorius 2006-03-31 08:05:22 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    jei daugioau pritarianciu sudarom marsruta per miestelius :) manau irgi programa siokia tokia jiem bus :)
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    dragster 2006-03-31 08:19:48 (0)  
    ST-162 (Gti 2.0) Vilnius/Klaipeda Žinučių forume: 456
    tai, manau, reikia primesti kokiuose miesteliuose yra klubo nariu ir jei jie pakeliui pirmiausia i tuos vaziuoti:) na reiks paziuret zemelapi..beje, jei as nepesiu savo susiremontuoti celicos, ar butu kas is Vilniaus kas galetu mane i ekipaza priimti?aisku prisimesiu ant kuro!;)
    Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui:)
    Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai.
    Sheikhas Klubo narys 2006-03-31 08:26:19 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Džigitas raše:
    na tiesos zodziuose yra bet ka daryti tiems kuriu celicos laikinai nevaziuoja????????
    pvz mano, minjoko kaip manai?
    na tarkuim maniske nebebus tinkama paperastam vaziavimui ir juolab ilgoms kelionems, tai ka man tipo jau is klubo begti ir i meetus nebevaziuoti??:E :E

palauk... nevaziuoja dabar, kiek jus ruoshiates jas ardyt? iki GM'o dar menuo, per tiek laiko vienam 3 kart galima varikli ishimt ir idet :)

As tai ytariu kaip tik ant to laiko irgi busiu paberes, nes dabar dar shaltoka, nesinori po auto gult ir siaip visokiu reikalu iki velyku pilna...

Džigitas 2006-03-31 08:29:08 (0)  
    ST-160 (GT 1.6) Panevėžys Žinučių forume: 1538
    Sheikhas raše:
    Džigitas raše:
    na tiesos zodziuose yra bet ka daryti tiems kuriu celicos laikinai nevaziuoja????????
    pvz mano, minjoko kaip manai?
    na tarkuim maniske nebebus tinkama paperastam vaziavimui ir juolab ilgoms kelionems, tai ka man tipo jau is klubo begti ir i meetus nebevaziuoti??:E :E

palauk... nevaziuoja dabar, kiek jus ruoshiates jas ardyt? iki GM'o dar menuo, per tiek laiko vienam 3 kart galima varikli ishimt ir idet :)

As tai ytariu kaip tik ant to laiko irgi busiu paberes, nes dabar dar shaltoka, nesinori po auto gult ir siaip visokiu reikalu iki velyku pilna...

na del minjoko nzn, na o maniske vaziuos tik rudeni geriausiu atveju, bandau kelti jos arkliukus na supranti rimtas darbas reikalauja ir laiko ir pinigu.....
    shop.automanas.lt

nissan 200 sx S13 - darbui
    celica AT-160
    celica ST-162- perdirbama
    Mk5 2006-03-31 08:44:59 (0)  
    Celica Klaipeda Žinučių forume: 578
    dragster nori su manim vaziuot?:)
    http://www.facebook.com/Fantastic4Garage
    dragster 2006-03-31 09:06:56 (0)  
    ST-162 (Gti 2.0) Vilnius/Klaipeda Žinučių forume: 456
    Jei tik tuo metu busiu Klaipedoj, tai laisvai:) nes siaip siuo metu nuolat gyvenu Vilniuj-tik kartais bunu KLP..:) parasysiu tai PM is anksto!
    Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui:)
    Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai.
    m 2006-03-31 09:47:42 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 691
    jei ka pas mane laisva auto... tipo viena vieta laisva :D jei pas ka didesne kompanija....nu tai tik celicai belieka skambyt :D
    uoGa Klubo narys 2006-03-31 10:38:36 (0)  
    Žinučių forume: 1499
    man atrodo cia nieko gero nesigaus .. :(
    ♥vuoGa♥
    eddie_gt4 2006-03-31 10:43:10 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    chebra, nenoriu kelt bangu po laiko, bet kodel nenorejot GM organizuot kad ir, pvz., per ilgaji 04.29-05.01 savaitgali, hm?
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    03cepas 2006-03-31 11:09:26 (0)  
    CELICA Panevėžys Žinučių forume: 194
    PylX raše:
    nepadarysi kad visiem gerai butu...ir arti ir pigu ir dar kad labai daug suvaziuotu. jei nepastebejej ideja ir busvo EKIPAZAS:1 narys + 1Zmogus. IR programoj pasiulyta kita diena pravaziuot pro artimas lankytinas vietas, bet velgi vieniem bus pakeliui kitiem nelabai tretiem isvis i kita puse. nuo to visas ir prasideda.

as visada uz tai kad visi su savo masinom ir kad prrinkt jooo kuo daugiau sustatyt apziuret aptart nufotkint (kaip estu eilute) (dar estus aplenkt:) )) pravaziuot marsruta visiem kartu (na kaip kaune visakas vyko).

bet ne visi toke galimybe turi.

IR as asmeniskai visom 4 uz tai kad visi su savo masinom butu.
    Galima isimtis daryti miestam kuriem 300 ir daugiau km.Arba jei tikrai nera galimybes pet per men laiko surinkti ant kuro nemanau kad didelele problema.

Dar prie to pacio galima butu rinktis ALYTUI ir tam miesteliui parodyt apie CELICAS +- pakeliui :)
    ka jus i tai ? susirenka miestuose ekipazai ir traukia i alytu ten pravaziuojam pro miesta (jei kas is alytaus arba maps.lt pagalba susirasim didesne aikstele kur apsistot)

Na manau jog Panevėžys galetu prisijungti prie Kauno ir riedeti kartu, jai tik kas nors is kaunieciu organizatoriu susisieks su manimi ar MINJOKU...

Tel. 8 682 29381