Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
SVARBU: Grand meetas !!! 2006.05.06
Kategorija: Celica klubas
Autorius: jarik
| Džigitas | 2005-09-23 15:24:44 (0) |
nu jo pvz as turiu kur kaune pernakvoti ir man biski arciau butu:) ir kauna aplankyti noriu Nu tai kaip skiriam data buvo pasiulymas spalio 22, man tinka. buciau su antra puse kas dar? shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
| Marchius | 2005-09-23 15:29:37 (0) |
kas nori su antrom, kas nori be. bet be pasaliniu. Skelbiat data, rezervuojat ta plota ir renkames, bo tuoj uzsnix ir imsim pavasario laukt... |
|
jarik
|
2005-09-23 15:52:30 (0) |
jo, marchius kaip visada teisus! :) manau kad panos galimos, bet geriau be pasaliniu :) as pats dar nesiregistruoju, nes nesu tikras kaip ten bus, gimtadieniai mano seimynoj prasideda... :E ps. o tai ten yra kur nakvot ar ta pirtele tai tik tusams? |
| Saulius | 2005-09-23 20:45:24 (0) |
as ir siulai 22d ir galetu tik registruti klubonariai ir ju antros puses manyciau reiktu visi kas uzsiregistrave issiuntinet memailu pakevietimus kai jau busi rezervave plota nesmatau dauk norinciu bus bent tikiuosi taikad nebutu nesusipratimu tuos pakvetimus atsispausdintu iratsivestu i vieta ir dar jerik tu te su tais lipalais tai atsimeni vilniui kai buvo meetas tai kai ziurejom tuos libtukus ir kurta mazas sakiau tinla labai tai reiktu padaryti ju tiek kiekie bus zmoniu ir visim suklijuoti tuoslipalus tada jaubutu tie tikrieji nariai kaip manot ai dar siulai padaryti koki temini vakara gal idomiau butu mm??? tarkim koki 1930m lenktynikai butu tema kaipmanot ar darkas ka pasilikit ir dar manyciau kad butu vienas is reikalavimu kad butu butinai su celica nes vistiek toks kaip ir pirmas grand meetas o ne seip golfu susirinkimas tai kaska manot arkam priimtinos idejos gal ka geresnuo siulikit ar keiciam ka mmm? ...$ Sauliust@walla.com Skype: SauliusGTI |
| Džigitas | 2005-09-23 21:20:44 (0) |
nu jo kvietimai gera mintis, ir su celkom visai nieko o ka daryti tiems kurie tarkim jas sudauze ar pardave/ lipalai tp vsai nieko:) na tai kas apsima registruoti? shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
|
jarik
|
2005-09-24 09:53:01 (0) |
manau reiketu uz registravima paskirti atsakingu, mono, uz pirties uzsakyma ViR2! :) Del masinu tai jo, manau jei jau kazkas nelaai gali su savo masiniuku, tai tiesiog tegul cia iskart pasako kad toks ir toks, busiu be masiniuko. Nes as tai pvz. irgi nzn kaip ten bus, mano masiniukas irgi remonte :( aisku iki to laiko turetu sutvarkyt, bet krapstosi tikrai labai ilgai, ir dar meistras uzsirgo... Jei visiems reikes lipalu, tai reiketu nusprest kokios spalvos darom? Manau galima kokius du variantus sukurt, raudonom(sviesiom) celkom ir tamsesniu spalvu :) Tokio kaip pas mane dvisluoksinio lipalo kaina butu kazkas iki 20lt. atrodo va sitaip(pirmoje nuotraukoje, tik kad nelabai gerai matosi :)): http://www.celica-klubas.com/forumas/Celica-klubas/61/Lipdukai.html |
| ViR2 | 2005-09-24 10:02:58 (0) |
jarik nepamesk manojo iki meeto ;)) nelabai galiu dabar su pirties uzhsakymu, nes mashinioka atidaviau dazhymui, paskambinkit kas ish kauniechiu: 8 685 68315 ir susitarkit konkrechiai. Jei klaus ish kur zhino apie pirtele, tai sakykit, kad chia tie patys kur su raudona sportine toyota kartas nuo karto apsilanko :) '10 Alfa Romeo MiTo 155 '65 Porsche 911 Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo www.TUKA.lt |
| Saulius | 2005-09-24 10:28:15 (0) |
ok as galeciau viska suderinti bet man reiktu kad jarikas visu prisiregistarvusiu emailus atsiustu ir reiktu kazkaip asaubas susirinkti nes as isivaizduoju te reiks iskart kazkoki uzstata palikti tai gal pradziau kanieciai pasukit man tie kurie varytu ktikrai tai sumestume ant uzstato ir tad jau viskas pajudetu ir butu tiksli data mano nr 867704098 skambikit ir susitarsim kadakam ir kur patogu zodziu uzsakiau spalio 28-29dienom nesv visi savaitgaliai uzimti kaina 150lt uztata 50lt tai va. vir2 o del trasos kur skambiti? jarik del libduku tai as kalbejau apie tuos kur pastave ant priekinio stiklo yta kampe uzklijuotas tai tokiu reik padaryt bet manyciau kad 20lt biski per btangu nors 15lt kainuotu te paderink butu labai liuks tai kolkas tiek laukiu jusiu atsiliepimu? ...$ Sauliust@walla.com Skype: SauliusGTI |
|
jarik
|
2005-09-24 11:07:05 (0) |
OK, kaina paderinsiu, sakysiu kad reikes daug! ;] o mailus atsiusiu tau rytoj :) |
| ViR2 | 2005-09-24 13:12:36 (0) |
ash kai dar kalbejau spalio 22 buvo laisva... nu ok ka padarysi, uzhstato prashe? Reikejo sakyt, kad jau buve nekarta... O del trasos: http://www.nemunoziedas.lt/index.php?cid=24 '10 Alfa Romeo MiTo 155 '65 Porsche 911 Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo www.TUKA.lt |