Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Slalomas Karsakuose, Rytoj 2007.02.17 (11h kaunas prie savo, Vilnius ant RIMI (lyg)
Kategorija: Celica klubas
Autorius: Džigitas
- Slalomas Karsakuose, Rytoj 2007.02.17 (11h kaunas prie savo, Vilnius ant RIMI (lyg)
- -
- Celica klubas
- -
- Forumas
| Gincius | 2007-02-18 18:13:44 (0) |
jarik raše: ginciau - gal ir kainas butu galima zmoniskas padaryt klubui? nes pas mus cia vilniuj plytinej tai nepritaupysi... man pigiau su celica kur palakstyt negu su taip kartais Su savo celica tas vadinamas pigumas,na kaip paziurejus,slalome(kaip ziema karsakai ir pan.)sutinku,vasara vel gi cia reikia ziureti kas tau labiau patinka.Vienzo, labai skirtingi dalykai,sunku lyginti.Kainos pavieniems pasivazinejimams sutinku kad nera mazos,ir idomumas mazesnis.O lenktyniaujant su varzovais trasoje del kiekvieno trasos milimetro visai kitas adrenalinas.Kas liecia "zmoniskas kainas",svelniai pasakius skiriasi musu paslaugos,mes propoguojame galingesnius kartus ir didesni trasu pasirinkima,bei lenktyniu laika,tai pigiau nebus,bet lyginant su plytines pasiula tai galima sakyti smarkiai pigiau.Siaip nenoriu labai plestis,nuoroda pas mane parase,o jei kas domina konkreciai atsakysiu private p.s.galimybe reali susirinkti celica klubui ir padaryti lenktynes "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas" Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt |
|
NightWalker
|
2007-02-18 19:00:34 (0) |
jo cia afigenai butu ir balasta duoda tai jarikui iskarto koki 20kg reiketu uzmesti Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| dragster | 2007-02-18 21:18:59 (0) |
Didziulis dekui visiems uz nerealias fotkes ir siaip, manyciau, buvo super labai gerai praleidom laika! Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui Skoda Octavia 2.0TDI RS (170 AG) - auto kasdienai. |
| Saulius | 2007-02-19 19:57:19 (0) |
Gincius raše: jarik raše: ginciau - gal ir kainas butu galima zmoniskas padaryt klubui? nes pas mus cia vilniuj plytinej tai nepritaupysi... man pigiau su celica kur palakstyt negu su taip kartais Su savo celica tas vadinamas pigumas,na kaip paziurejus,slalome(kaip ziema karsakai ir pan.)sutinku,vasara vel gi cia reikia ziureti kas tau labiau patinka.Vienzo, labai skirtingi dalykai,sunku lyginti.Kainos pavieniems pasivazinejimams sutinku kad nera mazos,ir idomumas mazesnis.O lenktyniaujant su varzovais trasoje del kiekvieno trasos milimetro visai kitas adrenalinas.Kas liecia "zmoniskas kainas",svelniai pasakius skiriasi musu paslaugos,mes propoguojame galingesnius kartus ir didesni trasu pasirinkima,bei lenktyniu laika,tai pigiau nebus,bet lyginant su plytines pasiula tai galima sakyti smarkiai pigiau.Siaip nenoriu labai plestis,nuoroda pas mane parase,o jei kas domina konkreciai atsakysiu private p.s.galimybe reali susirinkti celica klubui ir padaryti lenktynes lenktynes butu jega bet ka dangi o bet taciau pasmus kazkodel viskas letai vyksta tai manycia gal ka ant pavasario derinam mmm? ...$ Sauliust@walla.com Skype: SauliusGTI |
| DJ_Papa | 2007-02-19 20:42:44 (0) |
hmm siaip butu jega su 4-raciais kur nors palekiot visiem susiburt ir po koki miska kompanija. Niekada nesakyk niekada Danas, 862117934 |

nes pas mus cia vilniuj plytinej tai nepritaupysi... man pigiau su celica kur palakstyt negu su taip kartais
ir siaip, manyciau, buvo super