Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
VILNIUS: MEETAS! Kiekvieną pirmą ir priešpaskutinį mėnesio 4dienį 19val.
Kategorija: Celica klubas
Autorius: jarik
| stick | 2007-10-24 10:09:46 (0) |
| celica vln Žinučių forume: 192 | as toi dar pakviesiu nematomu draugu nunu |
| Yyy | 2007-10-24 11:46:20 (0) |
ateic ir as i ledo rumus, bet po operacijos nebais noris ciuozt.. :] |
|
jarik
|
2007-10-24 12:56:18 (0) |
OT:lazdele - man tai per biologijos pamokas aiskino kad zmones turi tik po viena "drauga", o tu cia zek daug ju atnesi, gal kokiu plastmasiniu!? |
| Romasius | 2007-10-24 18:05:51 (0) |
Uz ledo rumus.tinka abi datos......ir kakava,arba karstas vynas. Tel.nr.bite-865617005. Skype:romasiui |
| AST | 2007-10-24 18:11:41 (0) |
man tas pats kur, bet nieko negaliu pazadet, seip as ir ne karto nestovejau ant paciuzu greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |
| Birbirbir | 2007-10-24 18:16:01 (0) |
As tiap pat, tiek kad reiktu rast kompromisa tarp visu norinciuju paciuozinet kad nebutu taip kad vieni ten kiti kitur. Reik nutar kur kad butu visi kruvoj periferija |
| apm | 2007-10-24 18:27:59 (0) |
matyt dauguma linksta prie ledo rumu... ir kakavos megeju padaugejo stick, manau, kad tau teks jau prisiderint ka manai? o kaip del datos? cia gal reiktu nubalsuot taip pat, kaip ir del meet'o vietos nubalsavom previous: b-fast. b-muscle. b-celica. previous: you used to be my ROMEO drivin' alfa romeo 156. now: colt. mitsubishi. |
| stick | 2007-10-24 20:05:32 (0) |
| celica vln Žinučių forume: 192 | nu galiu pasakyti 1 dalika, jei jus nemokate vazineti ar stovite ant paciuzu pirma karta tai taj bus sunkiau ledo rumuose nei akropoli, nes ledo rumuose ten paciuzos neskirti naujokams kurie vos pastovi, nes jei jus vietoj stoviesite jusu paciuzos slis i skirtingas puses, jie ( zatoceni rus. nezinau kaip lietuviskai ) taip kad jie neslistu ant posukio ant didelio greicio, o akropoli ten maza arena didelio greicio nespesi paimt ir ten nereikes taip sukt ir ten (( zatoceni ) uzastrinti gal), taip kad butu lengviau ciuozt ant mazesnio greicio, vat paziurekite kaip zaidzia hokeju, jie suka beveik guledami taip pat jus galesite sukt ir ledo rumuose, ir issibegeti bus sunkiau nes slis paciuzos, o akropoli ten viskas kitaip ir bus lengviau, as dazniau buvau akropoli ant ledo ir buvau nuejes i ledo rumus tik 1 karta ir buvo nu taip viskas kitaip kad net neidomu buvo, ir be to kai buvau ledo rumuose buvo gal 10 zmoniu ir buvo nu visiskai nelinksma, o akropoli visada pilna maziuku, is kuriu visada galima pazvengt, nu ir kaip sakoma kuo daugiau zmoniu tuo linksmiau, ai ir ledo rumuose salciau nei akropoli vat, tai kad varom i ledo rumus nunu |
|
jarik
|
2007-10-24 20:07:23 (0) |
o as kaip tik del to ir balsuoju uz ledo rumus kad ten maziau zmoniu ir bus praktiskai 'tarp savu'! |
| stick | 2007-10-24 20:10:07 (0) |
| celica vln Žinučių forume: 192 | nebus kam susildyti ir mano nematomi draugai irgi susals nunu |