Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

VILNIUS: MEETAS! Kiekvieną pirmą ir priešpaskutinį mėnesio 4dienį 19val.

Kategorija: Celica klubas

Autorius: jarik

stick 2007-10-24 10:09:46 (0)  
    celica vln Žinučių forume: 192
    as toi dar pakviesiu nematomu draugu taip
    nunu
    Yyy 2007-10-24 11:46:20 (0)  
    exCelica Vilnius Žinučių forume: 282
    ateic ir as i ledo rumus, bet po operacijos nebais noris ciuozt.. :(
    :]
    jarik Klubo narysModeratorius 2007-10-24 12:56:18 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    OT:lazdele - man tai per biologijos pamokas aiskino kad zmones turi tik po viena "drauga", o tu cia zek daug ju atnesi, gal kokiu plastmasiniu!? :D
    Romasius 2007-10-24 18:05:51 (0)  
    Vilnius Žinučių forume: 906
    Uz ledo rumus.tinka abi datos......ir kakava,arba karstas vynas. :D taip
    Tel.nr.bite-865617005.
    AST 2007-10-24 18:11:41 (0)  
    AT-180 (Sti 1.6) Londonas- Kupiskis Žinučių forume: 877
    man tas pats kur, bet nieko negaliu pazadet, seip as ir ne karto nestovejau ant paciuzu:D
    greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai.

asttck@gmail.com

Birbirbir 2007-10-24 18:16:01 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Kaunas-Vilnius Žinučių forume: 1028
    As tiap pat, tiek kad reiktu rast kompromisa tarp visu norinciuju paciuozinet kad nebutu taip kad vieni ten kiti kitur. Reik nutar kur kad butu visi kruvoj
    periferija
    apm 2007-10-24 18:27:59 (0)  
    Colt Vilnius Žinučių forume: 390
    matyt dauguma linksta prie ledo rumu...
    ir kakavos megeju padaugejo :D
    stick, manau, kad tau teks jau prisiderint ;)
    ka manai?
    o kaip del datos? cia gal reiktu nubalsuot taip pat, kaip ir del meet'o vietos nubalsavom ;)
    previous: b-fast. b-muscle. b-celica.
    previous: you used to be my ROMEO :)
    drivin' alfa romeo 156.
    now:
    colt. mitsubishi.
    stick 2007-10-24 20:05:32 (0)  
    nu galiu pasakyti 1 dalika, jei jus nemokate vazineti ar stovite ant paciuzu pirma karta tai taj bus sunkiau ledo rumuose nei akropoli, nes ledo rumuose ten paciuzos neskirti naujokams kurie vos pastovi, nes jei jus vietoj stoviesite jusu paciuzos slis i skirtingas puses, jie ( zatoceni rus. nezinau kaip lietuviskai ) taip kad jie neslistu ant posukio ant didelio greicio, o akropoli ten maza arena didelio greicio nespesi paimt ir ten nereikes taip sukt ir ten (( zatoceni ) uzastrinti gal), taip kad butu lengviau ciuozt ant mazesnio greicio, vat paziurekite kaip zaidzia hokeju, jie suka beveik guledami taip pat jus galesite sukt ir ledo rumuose, ir issibegeti bus sunkiau nes slis paciuzos, o akropoli ten viskas kitaip ir bus lengviau, as dazniau buvau akropoli ant ledo ir buvau nuejes i ledo rumus tik 1 karta ir buvo nu taip viskas kitaip kad net neidomu buvo, ir be to kai buvau ledo rumuose buvo gal 10 zmoniu ir buvo nu visiskai nelinksma, o akropoli visada pilna maziuku, is kuriu visada galima pazvengt, nu ir kaip sakoma kuo daugiau zmoniu tuo linksmiau, ai ir ledo rumuose salciau nei akropoli vat, tai kad varom i ledo rumus :D
    nunu
    jarik Klubo narysModeratorius 2007-10-24 20:07:23 (0)  
    ex. 5gen Celica Gti Vilnius Žinučių forume: 4876
    o as kaip tik del to ir balsuoju uz ledo rumus kad ten maziau zmoniu ir bus praktiskai 'tarp savu'! :)
    stick 2007-10-24 20:10:07 (0)  
    nebus kam susildyti :( :( ir mano nematomi draugai irgi susals tyliu tyliu tyliu
    nunu