Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
VILNIUS: MEETAS! Kiekvieną pirmą ir priešpaskutinį mėnesio 4dienį 19val.
Kategorija: Celica klubas
Autorius: jarik
| Lenkas | 2008-10-19 16:23:59 (0) |
Edvatronas raše: Na net nzn... labai durnas menesis sis.. (prasom skaityti temos pavadinima... negi jis taip nesimato???)As tai nieko pries ir ant kitos savaites ketvirtadienio.... bet kaip klubieciai....??? Kas uz??? Uz: +Edvatronas as uz kad kekviena ketvirtadieni butu pas kitus klubus taip ir yra... |
|
Edvatronas
|
2008-10-20 08:35:21 (0) |
Lenkas raše: Edvatronas raše: Na net nzn... labai durnas menesis sis.. (prasom skaityti temos pavadinima... negi jis taip nesimato???)As tai nieko pries ir ant kitos savaites ketvirtadienio.... bet kaip klubieciai....??? Kas uz??? Uz: +Edvatronas as uz kad kekviena ketvirtadieni butu pas kitus klubus taip ir yra... +Edvatronas +Lenkas Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Puika | 2008-10-20 09:28:24 (0) |
mes net kas antra 4ni nesusirenkam, tai ar pavyks susirinkti kiekviena 4ni??? O sedek kavinese greitai pabos.. Kokią kryptį bepasirinktum, visada atsiras tas, kuris pasakys, jog esi neteisus.. |
| kvakiz | 2008-10-20 09:30:28 (0) |
+Edvatonas +Lenkas +kvakiz, jei niekas nepasikeis Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
| kvakiz | 2008-10-20 09:46:03 (0) |
e dabar darom meeta vel kokioj kitoj vietoj kad greddy_Mr2 sunkiau rastu Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
| Puika | 2008-10-20 10:07:37 (0) |
si 4ni galima eiti i kina (bilietai po 6lt), bet tik, kad juos is anksto pirkti reikia... Kokią kryptį bepasirinktum, visada atsiras tas, kuris pasakys, jog esi neteisus.. |
|
Edvatronas
|
2008-10-20 10:08:44 (0) |
kvakiz raše: +Edvatonas +Lenkas +kvakiz, jei niekas nepasikeis Tuoj as tau pasikeisiu... kvakiz raše: e dabar darom meeta vel kokioj kitoj vietoj kad greddy_Mr2 sunkiau rastu Taip taip... Gal kokioj siemens arenoj? Bet jauciu greit ras... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
|
Edvatronas
|
2008-10-20 10:20:46 (0) |
Puika raše: mes net kas antra 4ni nesusirenkam, tai ar pavyks susirinkti kiekviena 4ni??? O sedek kavinese greitai pabos.. Kodel nebuvai praeita? Puika raše: si 4ni galima eiti i kina (bilietai po 6lt), bet tik, kad juos is anksto pirkti reikia... Vat matai nebutinai kabake alu gert... Ir kine galima... Kazkoks filmas man rodos apie masinas yra... apie lenktynes ar kazkas panasaus... Na tai nieko tokio, kad is anksto... dzin... kazkaip tik reiketu susikooperuoti, kad salia sedet... p.s. salia sedet manau geriau... mano nuomone cia... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Grigarasas | 2008-10-20 10:32:29 (0) |
Edvatronas raše: Puika raše: mes net kas antra 4ni nesusirenkam, tai ar pavyks susirinkti kiekviena 4ni??? O sedek kavinese greitai pabos.. Kodel nebuvai praeita? Puika raše: si 4ni galima eiti i kina (bilietai po 6lt), bet tik, kad juos is anksto pirkti reikia... Vat matai nebutinai kabake alu gert... Ir kine galima... Kazkoks filmas man rodos apie masinas yra... apie lenktynes ar kazkas panasaus... Na tai nieko tokio, kad is anksto... dzin... kazkaip tik reiketu susikooperuoti, kad salia sedet... p.s. salia sedet manau geriau... mano nuomone cia... Tai nesupratau, kurioje vietoje tas meetas bus daromas? |
|
Edvatronas
|
2008-10-20 10:34:21 (0) |
Tai nenusprendem dar... daug laiko dar... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |

(prasom skaityti temos pavadinima... negi jis taip nesimato???)