Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
meet'ai Alytuje
Kategorija: Celica klubas
Autorius: zustas
| specas | 2009-12-04 08:01:05 (1) |
Sveiki, gerai cia sugalvojot pagaliau as prisijungciau mielai, tik kad 18h man svieciasi baliukas, tai si karta pasuoju seip anksciau as vazinejau i kauno meet'us, tai dabar cia arciau truputi, tai reiks uzsukt butinai kita karta skype: pentium4ht4 Email: pentium4ht4@gmail.com Tel: 8-687-69915 |
| Gyconis | 2009-12-04 09:06:10 (1) |
ok,kita kart butinai lauksim Toyota Celica GT SS-II sold Toyota Celica ST sold Toyota Celica GT-four |
| bambalys | 2009-12-04 15:07:40 (-4) |
specas parašė: Sveiki, gerai cia sugalvojot pagaliau as prisijungciau mielai, tik kad 18h man svieciasi baliukas, tai si karta pasuoju seip anksciau as vazinejau i kauno meet'us, tai dabar cia arciau truputi, tai reiks uzsukt butinai kita karta Su kuo atvarysi? Su bulka? jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| Gyconis | 2009-12-04 21:22:29 (0) |
bambalys parašė: specas parašė: Sveiki, gerai cia sugalvojot pagaliau as prisijungciau mielai, tik kad 18h man svieciasi baliukas, tai si karta pasuoju seip anksciau as vazinejau i kauno meet'us, tai dabar cia arciau truputi, tai reiks uzsukt butinai kita karta Su kuo atvarysi? Su bulka? koks skirtumas tau su kuo zmogus atvarys? isvis rasai ne i tema Toyota Celica GT SS-II sold Toyota Celica ST sold Toyota Celica GT-four |
| zustas | 2009-12-05 15:02:58 (-1) |
tai ka Gyca ot tai meet'a apturejom netgi dviese buvom kita karta reiks kad pasirasytu visi kas atvarys nes cia sneka ir tik sneka zmones va atvaryt butu neblogai bet ima ir stebuklingai neatvaziuoja |
| bambalys | 2009-12-05 15:26:28 (-1) |
Gyconis parašė: bambalys parašė: specas parašė: Sveiki, gerai cia sugalvojot pagaliau as prisijungciau mielai, tik kad 18h man svieciasi baliukas, tai si karta pasuoju seip anksciau as vazinejau i kauno meet'us, tai dabar cia arciau truputi, tai reiks uzsukt butinai kita karta Su kuo atvarysi? Su bulka? koks skirtumas tau su kuo zmogus atvarys? isvis rasai ne i tema Toks skirtumas, kad šį žmogelį pažįstu ir kiek atsimenu jis celikos jau neturi, na nebent kaip prijaučiantis esa. Ir beje, čia kolega ne jums buvo skirta ta žinutė , todėl ir nekibkite prie žodžių. Sėkmės vairuojant .jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| Gyconis | 2009-12-05 15:35:02 (0) |
zustas parašė: tai ka Gyca ot tai meet'a apturejom netgi dviese buvom kita karta reiks kad pasirasytu visi kas atvarys nes cia sneka ir tik sneka zmones va atvaryt butu neblogai bet ima ir stebuklingai neatvaziuoja nieko,kita kart tikekimes daugiau susirinks zmoniu Toyota Celica GT SS-II sold Toyota Celica ST sold Toyota Celica GT-four |
| specas | 2009-12-07 07:48:47 (1) |
Bambaly, jau vel as ja turiu beto ten buvo ne bulka skype: pentium4ht4 Email: pentium4ht4@gmail.com Tel: 8-687-69915 |
| aurukas | 2009-12-15 10:58:44 (0) |
sory uz ne wieta bet gal kox alytiskis turi 5gen kapoto uzrakto mehanizma.. ta kur nuleidus kapota uzsirakina ir be rankeneles pagalbos nebepaleidzia.. pajamciau ))Važiuojantis lėčiau už mus - idiotas. Važiuojantis greičiau - maniakas |
| aurukas | 2009-12-28 16:22:23 (0) |
tai ka hebryte masto apie sekancius meet`us ? ))Važiuojantis lėčiau už mus - idiotas. Važiuojantis greičiau - maniakas |

as prisijungciau mielai, tik kad 18h man svieciasi baliukas, tai si karta pasuoju
seip anksciau as vazinejau i kauno meet'us, tai dabar cia arciau truputi, tai reiks uzsukt butinai kita karta
kita karta reiks kad pasirasytu visi kas atvarys nes cia sneka ir tik sneka zmones va atvaryt butu neblogai bet ima ir stebuklingai neatvaziuoja
, todėl ir nekibkite prie žodžių. Sėkmės vairuojant
.