Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
1993m WRC etapu apzvalgos
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Sheikhas
|
Sheikhas
|
2008-10-14 10:52:07 (0) |
Visu 13 etapu apzvalgos YouTube: Juho Kankkunen'o ir st185 triumfas .O Sainzui su Integrale nelabai sekasi... |
| Birbirbir | 2008-10-14 15:06:25 (0) |
sita tai uzskaitau ir dar visi vienoj vietoj periferija |
| Birbirbir | 2008-10-14 17:19:00 (0) |
toks klausimas ieskilo jei pavyks teisingai suformuluot man ji tai suprasit em kai permetant begi situose filmukuose girdimas toks kaip sutraskejimas tai kas cia sparnuote lauzosi ar kas? del ko sitas garsas atsiranda? galesiu istrint sita ot tik pasakykit periferija |
| eddie_gt4 | 2008-10-14 17:29:54 (0) |
Birbirbir raše: toks klausimas ieskilo jei pavyks teisingai suformuluot man ji tai suprasit em kai permetant begi situose filmukuose girdimas toks kaip sutraskejimas tai kas cia sparnuote lauzosi ar kas? del ko sitas garsas atsiranda? galesiu istrint sita ot tik pasakykit tu cia apie vadinamaji TURBO SURGE garsa? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Birbirbir | 2008-10-14 18:00:15 (0) |
jup ta pati kas tai lemia nuo ko taip atsitinka? periferija |
| karoliens | 2008-10-14 21:22:50 (0) |
Nu labai saunus video, malonu ziuret kaip st185 tais laikais skyne laurus. Ir paciam glosto sirdi kazkaip kaip turi galimybe tokia vairuot. O man vat irgi iskilo klausimas: kur rast tikslius duomenis grynai tos celicos kur vaziavo ralyje, kiek svere, padangos kokios buvo naudojamos ir pan., gal yra koks filmas dokumentinis grynai apie ja? As vat vakar ziurejau "Top Gear - The World's Greatest Rally Cars-DivX (2000)", bet ten trumpai uzsimenama apie st185, nedaug technines informacijos. |
|
Sheikhas
|
2008-10-15 05:48:37 (0) |
Yra tos info bilekiek. Is atminties tai: www.rallycars.com ![]() GT4 drivers club ![]() o siaip pilnas googlas: http://www.ultimatecarpage.com ![]() Toyota_Team_Europe ![]() o dar radau Sainzo diskografija http://www.nic.fi/~globe1/rally/paradise/stat/dr_sainz_carlos.htm ![]() o siaip pilnas internetas visokios info |

ir dar visi vienoj vietoj
em kai permetant begi situose filmukuose girdimas toks kaip sutraskejimas tai kas cia sparnuote lauzosi ar kas? del ko sitas garsas atsiranda? galesiu istrint sita ot tik pasakykit