Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
2GT4'ers: Gal padarom galinio swaybar'o groupbuy'u?
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Sheikhas
| Grigarasas | 2009-04-14 13:18:22 (0) |
Nu gal ir yra tame tiesos, bet kad vien uz vamzduka moketi 600 Lt. blyn daugoka. Man tai ir spyruokles sportines susidejus, jau vaziavimas visai kitoks buvo, stovedavo kaip ikalta posukiuose, o su stockinems spyruoklemis tai supasi kaip laivas ant posukiu Bet jei teisingai suprantu vien tik stabilizatoriaus pakeitimas problemos neissprendzia, reikia viska daryti komplekte, spyruokles, amortikai, gumos ir.t.t.Sheikhas parašė: Esmė ne nuotraukoj, o rezultatuose mag parašė: Ziurejau tuoj nuorodoj kaip masina iveikia posukius, skirtumas akivaizdus matosi Bet tik uzkliuvo viena smulkmena, kur yra nuotrauka after tai masina dar tik pradeda sukt posuki o kur before jau paciame posukyje del to taip atrodo kad labai super nu nezinau gal man vaidenas, patys paziurekit y foto |
|
Sheikhas
|
2009-04-14 13:39:38 (0) |
Na taip, kompleksiniai sprendimai duoda geriausią rezultatą. Bet prie jo galima eiti etapais. Problema tame, kad dėvetų stabilizatorių nesu matęs pardavime, o nauji turi savo kainą. Jeigu padarius grupinį, arba susiorganizavus parvažimą papigiai manau galima įsipaišyti į 500Lt/vnt.O atsižvelgiant į daugumos vartotojų atsiliepimus, kad šis modas tikrai duoda rezultatą, taigi aš jau kaip ir apsisprendęs.. |
| bubu | 2009-04-14 13:50:51 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | MR2 prijungtumete? |
|
Sheikhas
|
2009-04-14 18:33:50 (0) |
be problemu Pasiziurek Fensporte, ka jie tau gali pasiulti. |
|
Sheikhas
|
2009-04-15 07:02:20 (0) |
Parasyk man i o paderinsim konkreciau. Mk5 parašė: Sheikhas parašė: Aš nusprendžiau, kad man jis reikalingas. Atsibodo understeer'inti bilekiek. Situacija tokia: OEMinis yra 17mm storio ir pagal atsiliepimus oeminis v.s. aftermarketinis - rezultatai skiriasi žiauriai. Aftermarketiniai buna 19mm (Cusco) ir 20mm(Whiteline) storio. Pagal whiteline pateikiamą informaciją, jų galinis stabilizatorius 92% standesnis. Cusco yra brangu (~1kLt), Whiteline kaina žemiškesne (~600Lt). Visa informacija iš Whiteline puslapio: Real Handling for Your ST185 ![]() As pasirasau |
|
Sheikhas
|
2009-04-15 09:05:09 (0) |
Daugiau niekas nepasiraso ant pacio juntamiausio pakabos upgreido? |
| Grigarasas | 2009-04-15 10:38:52 (0) |
Blyn as tai kaip ir noreciau, bet kad labai jau daug kainuoja, plius vien tik stabilizatoriaus neuztenka, reikia tvirtinimo gumas nestandartines deti ir t.t... Birbirui geriau pasiulyk o tai jau bachuriukas visai suspango RWD is AWD daryt nusprende Sheikhas parašė: Daugiau niekas nepasiraso ant pacio juntamiausio pakabos upgreido? |
|
Sheikhas
|
2009-04-15 10:42:03 (0) |
btw, tvirtinimo gumos ieina i komplekta. |
| andrius_GT | 2009-04-15 10:42:26 (0) |
pas mane nei spyruokles keistos, nei coilai stovi, nera tikslo keist |
|
Sheikhas
|
2009-04-15 11:09:47 (0) |
nuo kazko reikia pradet |

Bet jei teisingai suprantu vien tik stabilizatoriaus pakeitimas problemos neissprendzia, reikia viska daryti komplekte, spyruokles, amortikai, gumos ir.t.t.