Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Dega kuro pompos saugiklis st185
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Birbirbir
| Birbirbir | 2008-12-09 09:37:43 (0) |
tai gal visgi tavo siurblys trumpina... o check engine kodu nemeto? Ne nieko nemeto jei vaziuoji ramiai ir nebandai perkopt 3K apsuku tai lyg ir viskas ore bet jei tarkip spiriu per tapkeke nuo 0 tada dega saugiklis o jei seip kad ir ramiai vaziuojant bandau perkopt 3k riba pradeda nesveikai trukciot...o tarkim negaletu toks dalykas but kad kuro filtras nesveikai uzsikises? nes seip man atrodo kad kazkas su rele netaip but turetu ar bent kazkas netoli jos... periferija |
|
Sheikhas
|
2008-12-09 11:02:52 (0) |
bet prie ko cia saugiklis. Jeigu filtras uzsikisha, saugikliai tikrai nedega. Rele gali ismesti, uztrumpink ir pabandyk |
| Birbirbir | 2008-12-09 11:13:01 (0) |
o gal kas kokia trumpa instrukcija kaip uztrumpint nes kur gtfours.uk tai nelabai aiskiai kazkas man ten pavaizduota periferija |
|
Sheikhas
|
2008-12-09 11:30:58 (0) |
![]() |
| Grigarasas | 2008-12-09 12:04:40 (0) |
NosTeaM raše: 6V masinoj? muset juokauji zemiau 12niekaip negali but,nebent pas tawe motociklo ar motorolerio wariklis masinok Davim detas nebuciau toks tikras tuom ka sakai stai istrauka is GTfour forumo:The voltage supplied to the pump through the dropping resistor is ~9V, and this then rises once the relay clicks over to ~14V. Tai kaip negali buti maziau nei 12V jei yra 9V? |
| Birbirbir | 2008-12-09 12:10:17 (0) |
na jau neesme itariu vyrai galit pasveikint uzmusus kuro pompa ( galimas daiktas kazkam navaro padarysiu)... galvojau padarysiu test draiva na kaip sakiau apie 3k apsuku pradeda trukciot tai nutariau paspaust labiau buvo pokst is duslerkes ir psio uzduso elektra daaina starteri suka skierka duoda bet nesikuria... Tai dabar pasistojo klausimas kaip patikrint 100% ar tikrai pompa stipus? periferija |
| Birbirbir | 2008-12-09 12:41:11 (0) |
beje apsukos nekilo 4k daugiau grynai kaip ribotuvas butu istatytas periferija |
| Grigarasas | 2008-12-09 12:49:29 (0) |
Birbirbir raše: beje apsukos nekilo 4k daugiau grynai kaip ribotuvas butu istatytas Lupi lauk baka, issitrauki kuro pompa ir ziuri kas ir kaip. pas mane budavo panasiai kai su pompa buvo problemu, trukciodavo nerealiai, bet ir pats siurblys labai triuksmavo, walbro beje buvo. Pakeiciau i Supros, jokiu problemu, dingo trukciojimais ir visa kita. Reiktu pameginti bent laikinai pasiskaolinti kuro siurbli is ko nors, jei viskas susitvarkys tada tarkis del kainos, kitaip nelabai ka pamatysi. Nes mano siurbli kai buvo islupe tai ant stendo pastate sako pucia normaliai, bet kai atgal idejau visteik masina trukciodavo. Bet vat prie ko tas sovimas is dusliaros tai nesuprantu |
| eddie_gt4 | 2008-12-09 13:38:29 (0) |
Grigarasas raše: (...) Pakeiciau i Supros, jokiu problemu, dingo trukciojimais ir visa kita. Reiktu pameginti bent laikinai pasiskaolinti kuro siurbli is ko nors, jei viskas susitvarkys tada tarkis del kainos, kitaip nelabai ka pamatysi. Nes mano siurbli kai buvo islupe tai ant stendo pastate sako pucia normaliai, bet kai atgal idejau visteik masina trukciodavo. Bet vat prie ko tas sovimas is dusliaros tai nesuprantu turiu ir toki siurbli birbirbir, galesi rinktis, kokio siurblio nori - nuo Supros, ar nuo ST185 tik skolint pavojinga, kol el. instaliacija grybauja - kur garantija kad dar vieno siurblio neuzlenksi? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Birbirbir | 2008-12-09 16:05:10 (0) |
Uzstata galiu palikt nedideli arba seip jei turi kiema galeciau atsitemt ten ir per valandzike pasiburt ir seip klubieciu pavedinet nenoriu... ( ai tiesa ponas jau neklubietis) pm kaineles abieju seip buciau linkes i ta nasesni periferija |

nes seip man atrodo kad kazkas su rele netaip but turetu ar bent kazkas netoli jos...

muset juokauji
zemiau 12niekaip negali but,nebent pas tawe motociklo ar motorolerio wariklis masinok
stai istrauka is GTfour forumo: