Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
galinio tilto poliuretaniniu silentblock'u ir diff mount'u GROUP BUY'us
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Sheikhas
| Darechka | 2011-10-23 15:45:29 (0) |
Jau buvau rašes apie šį variantą. Pamastymai ir paskaičiavimai yra čia . Jai neklystu, Karceris turėjo su jais reikalų. Iš jo pasakojimų susidarė "šaraškinos" kontoros įspūdis. O kas liečia TA, tai kažkas pasakojo kad buvo prikibę prie spalvotu salenblokų. Pats su juodais problemų neturėjau. |
| Karceris | 2011-10-24 06:50:10 (0) |
Darechka parašė: Jau buvau rašes apie šį variantą. Pamastymai ir paskaičiavimai yra čia . Jai neklystu, Karceris turėjo su jais reikalų. Iš jo pasakojimų susidarė "šaraškinos" kontoros įspūdis. O kas liečia TA, tai kažkas pasakojo kad buvo prikibę prie spalvotu salenblokų. Pats su juodais problemų neturėjau. tikrai taip,sioj kontoroj man restauravo ir kietino difo pagalve,mokejau aisku palyginus nedaug,170Lt. buvo zadeta,kad pagamins per 3 dienas,bet atsiemimas truko 3sav,nes pats meistras pora sav buvo isvykes is kauno ir kelias dienas nekele ragelio. Sutarem,kad galiu atvaziuot pasiimt ryte,bet Kaune teko prasedet iki vakaro,nes gera pusdieni meistro telefonas buvo isjungtas.. GAS,GRASS OR ASS No One Rides For Free |
|
Sheikhas
|
2011-10-24 07:11:43 (0) |
o ne tu minėjai, kad pirkai 2komponentu poliuretano klijus? |
| Karceris | 2011-10-24 08:59:30 (0) |
tikrai taip,pirkau todel,kad kaune tvarkytoj pagalvej paliko kelias ertmes ir norejau jas pilnai uzpildyt. GAS,GRASS OR ASS No One Rides For Free |
|
Sheikhas
|
2011-10-24 09:50:26 (0) |
papasakok kur ir kokie, nes aš savaitgalį nusiėmiau ir radau atšokusią, reik lipdyt naujai... kažkaip tyngiu vienkomponenčiais terliotis. |
| Karceris | 2011-10-24 11:37:51 (0) |
pagalve ![]() apatines dvi ertmes. Pas mane irgi jos nebuvo uzpildytos,o po tokio pagalves laukimo dar karta palikt toj kontoroj nesinorejo,todel jas uzpildziau tais klijais GAS,GRASS OR ASS No One Rides For Free |
|
Sheikhas
|
2011-10-25 11:30:54 (0) |
na tai šikna... bandau ieškot 2 komponentų skysto poliuretano ir ant viso mūsų užkampio (LT) nieko nerandu... |
|
Edvatronas
|
2011-10-25 17:08:50 (0) |
Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Karceris | 2011-10-25 18:08:03 (0) |
su situo mano kolega kontaktavo,uzsakinejo savo e46 poliuretana,tai zadejo pagamint ir nuo to laiko nebekele ragelio... GAS,GRASS OR ASS No One Rides For Free |
|
NosTeaM
|
2011-10-26 18:01:42 (0) |
nu siaip wiena turiu tekintoja,aisq jis metalu uzsiema,bet manau jei pwz duot tai ir apsiimtu gumas tik pwz turekit,gal kas siusit komplekta,tada duodat medziaga ir pwz tekintojui ir gaunat garaziuke gamintus tip tom pirktiniems maniskis tekintojas patikimas,gali uztrukt ,kadangi darbu turi apsciai,bet i termina talpinasi plius minus diena pagal darbo apimti 7gen GTS ir 4gen GT el.pastas:nos999team@yahoo.com skype:nosteam1626 www.public.fotki.com/NosTeaM |