Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
jei kas noretu st205 isigyt
Kategorija: Celica STxx5
Autorius: Night_Kids
|
zycha
|
2007-03-23 08:09:22 (0) |
kiek masinos shippingas kainuoja is JP, kokie pagrindiniai JP aukcionu puslapiai? |
| Vartotojas | 2007-03-23 09:37:33 (0) |
jei gerai paieskotumet nupirktumet gt-four uz 5k euro tik perdarinet reiketu vaira tai papildomos islaidos.. esu kazkada daves nuoroda .. www.autotrader.co.uk post koda suveskit e13 8hu (cia kur as gyvenu )..beto turejau ta gt-4 man per brangu islaikytio ta masiniuka buvo pardaviau.. nes vien uz 6gen automata.. draudima moku 5000 lt per metus ir cia pigiai.. is pradziu buvo 25k litu |
| Dogg | 2007-03-23 11:49:53 (0) |
Vartotojas raše: jei gerai paieskotumet nupirktumet gt-four uz 5k euro tik perdarinet reiketu vaira tai papildomos islaidos.. esu kazkada daves nuoroda .. www.autotrader.co.uk post koda suveskit e13 8hu (cia kur as gyvenu )..beto turejau ta gt-4 man per brangu islaikytio ta masiniuka buvo pardaviau.. nes vien uz 6gen automata.. draudima moku 5000 lt per metus ir cia pigiai.. is pradziu buvo 25k litu Uz 5K evru nupirksi tik nebent 95-96 UK taip kad nereikia lele Del JP auctionu - nera ten betkam prieinamu Auctionu - arba tiek kurie yra - ten kainos kosmonautines ir siuntimas belenkas. Masinos siuntimas grubiai su visais mokesciais lietuvo ir ten apie 3500$. ![]() Subaru Legacy Wagon Diesel JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta! |
| eddie_gt4 | 2007-03-23 12:14:28 (0) |
Doggy, jei kada rasi ne-balta (geriausiai aisku melyna ), be A/C ir odos (geriausiai "Recaro edition" ar kaip ten jas ), bone-stock, nedauzta ir nedaug begusia ST205, pranesk, gal ir susigundysiu stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Dogg | 2007-03-23 12:19:05 (0) |
eddie_gt4 raše: Doggy, jei kada rasi ne-balta (geriausiai aisku melyna ), be A/C ir odos (geriausiai "Recaro edition" ar kaip ten jas ), bone-stock, nedauzta ir nedaug begusia ST205, pranesk, gal ir susigundysiu Be A/C nebus - visos jos su Climate Control. Su odom ejo tik 94-95. Kuriu tu metu nori? Ten ju gyvas velnias yra (senesniu, iki 97) Nuo 98 - daugumoj baltos arba sidabrines. ![]() Subaru Legacy Wagon Diesel JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta! |
| eddie_gt4 | 2007-03-23 12:20:46 (0) |
siaip man labiausiai patinka iki '96 versija, t.y. be tu papildomu slenksciu, bet svarstyciau iv. pasiulymus jei neklystu, tai kai kurios europines budavo be A/C, ar ne? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| Dogg | 2007-03-23 12:25:44 (0) |
eddie_gt4 raše: siaip man labiausiai patinka iki '96 versija, t.y. be tu papildomu slenksciu, bet svarstyciau iv. pasiulymus jei neklystu, tai kai kurios europines budavo be A/C, ar ne? Ne. GT-Four ejo su A/C (eu versija) JDM versijos ejo visos su C/C (climat Control) Eu dazniausiai buvo su Oda JDM po 98 - SSIII salonas (rauona / juoda dryziai - medziaga) arba LABAI LABAI retas variantas Recaro Edition (juoda / raudona alcantara + recaro sedynes) iki 96 metu variantas bus pigesnis tikrai - taciau nedus lesiniu lempu + prabiegas TIKRAI bus virs 100K km nuo 98 - kaina stipiria kitokia (nes RU jas labai megsta taipogi...) prabiegai iki 100K km + lesines lempos kas yra gerai ir lengva perdarymo atveju - nes lempu nereikia keist. (lesines lengvai persidaro i EU varianta) Va cia kaip PVZ: ![]() 94' WRC GT-Four 122K km gradingas 3.5 (yra pabraizymu ir t.t.) Lietuvoj apie 6K Eu ![]() Subaru Legacy Wagon Diesel JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta! |
| eddie_gt4 | 2007-03-23 12:27:06 (0) |
supratau, dekui uz info siaip aisku smagu butu kada ivaldyt bone-stock Euro spec ST205 (eeech, turbut nedaug tokiu belike ), bet matysim kaip ten bus... o siaip as labai patenkintas ir dabartine savo Celka, tad gal ir nera jokio reikalo ja keist, bent jau kol kas stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| eddie_gt4 | 2007-04-06 06:16:36 (0) |
stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| maska | 2007-04-21 08:51:29 (0) |
Dogg raše: Viena jau parduota - 11.000E Antra - dar vis laisva: uz 11k Eu yra nemazai alternatyvu (supra, evo, sti, 350z, rx7, m3, s4, ..).. as svaigstu apie st205 bet 11k - TURI noret TOS masinos.... |

)..
nupirksi tik nebent 95-96 UK taip kad nereikia lele 
), be A/C ir odos (geriausiai "Recaro edition" ar kaip ten jas

), bet matysim kaip ten bus...