Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Zyzia kuro siurblys ST 185, ka tai galetu reikst?
Kategorija: Celicos eksploatacija ir remonta
Autorius: Grigarasas
| Grigarasas | 2007-12-28 21:53:44 (0) |
tai vat kilo man itarimas kad mano kuro siurblys per garsiai dirba , nes as net salone girdziu jo zyzima, ar tai reiskia kad jam jau hana, ar tiesiog kontakto gero nera ar dar koks velnias, gal kokia diagnostika jam yra daroma kad issiaikinti koks jo stovis? Kiek tas daiktas galetu kainuoti srote, nuo kokios masinos dar galetu tikti? |
| darecas | 2007-12-28 22:11:42 (0) |
siaip jei labai garsiai tai gal benzo ner jeigu zyzia, reiskia veikia o taip atskiros diagnostikos ner, nebent istraukt ir paziuret, bet nieko gero nepamatysi, gal i kokias dideles duobes buvai ilekes? jeigu ka, tai siurbli nuo 5gen 2ltr turiu, bet vln celica - visiem gyvenimo atvejams! e-mail: darecas@gmail.com skype: dariukas_115 mob:860793208 |
|
Sheikhas
|
2007-12-29 06:24:17 (0) |
pas mane irgi burzgia, bet walbro2 55lph, jie sako aplamai garsiai dirba. O oem'inis nebepamenu. Pamatuok kuro slegi ir bus aishku ko jis ten gurzgia Nuo paprastos netiks, nes nashumas netas, nepavesh |
| eddie_gt4 | 2007-12-29 07:42:52 (0) |
siurblio neturi girdetis, o jei truksmauja, tai matyt paskutinioji arteja siaip kazkada kai sau ieskojau, tai issiaiskinau, kad identiskas kuro siurblys ejo i senus Lexus'us su V8 varikliu, pabandyk paieskot, gal rasi kokiam srote... zinau, kad dar deda siurblius nuo turbinines Supros (berods pas ViR2 buvo kazkada uzsilikes) stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| ViR2 | 2007-12-29 10:22:42 (0) |
tebera dar, su mielu noru perleischiau '10 Alfa Romeo MiTo 155 '65 Porsche 911 Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo www.TUKA.lt |
| Domsy | 2007-12-29 15:59:09 (0) |
Issimk siurbliuka ir nupusk su klizma tinkleli, gal uzsineses pries ysiurbima. Na o jei mires tai nebutinai turi ieskot tik tokio koks turi buti. Realiai zemo slegio siurbliai is principo visi panasus. Ziurekis kad atitiktu siurbimo debeta na ir tvirtinimas panasus butu. Pas save buvau isimetes nuo audi kazkoki uz 20Lt is sroto, gal truputi didesnio laidumo, na anyway po to 5 metus problemu delto nebuvo.. LEXUS IS250 Ex.Toyota Celica |
| Grigarasas | 2008-03-12 16:19:26 (0) |
ViR2 raše: tebera dar, su mielu noru perleischiau Tai kaip ten su tuo kuro siurbliu pas tave, turi dar, koks jis pas tave , kiek nori? |
|
Sheikhas
|
2008-03-12 17:50:00 (0) |
tai tikrinai savaji ? |
| Grigarasas | 2008-04-13 14:26:20 (0) |
Sheikhas raše: tai tikrinai savaji ? Ka ten pritikrinsi, islupau idejau nuo audi 200 turbo siurbli, seip taip pritaikiau. Nu ir ledas, jokiu trukciojimu, jokio zyzimo. Zodziu paskutinioji buvo mano Walbro. Ir oro srauto matuokle cia ne prie ko. Dabar reik tik surast informacijos kaip ten su tuo turbinos slegio kelimu, ka tiksliai ir kur jungti ir kaip ten su tuo fuel cutu issprest problemas. Sheikhai reikia info ir detalios kur kokias slangas jungti ir ka ten ant kompo trumpinti del fuel cuto. Beja pas mane ismetimo kolektoriuje tiesiog viena spilka nebuvo isukta, tai isukau varzta ir nustojo pusti per sona Jega. |
| Grigarasas | 2008-05-02 08:57:11 (0) |
Tai vat, vel atsinaujino bedos su kuro siurbliu. Kazkaip itartinai garsiai pradejo zyst ir tas audines siurblys bei vel atsirado trukciojimai Kesiciausia yra tai kad uzspaudi tapke ima trukciot po to pramusa lyg ir vaziuoja bet toks jausmas lyg parasiutas butu prikabintas. Rodo kad turba neuzpucia daugiau nei 0.3 bar 4 pavara ir labai letai uzsiputineja. Uzgesini masina ir po sekundes vel uzkuri lyg ir nieko nustoja trukcioti kol vel neuzsmaugi pirma antra pvara ir vel trukciojimas. Yra keli klausimai pamastymui, ar gali buti kad nuo nepastovios sroves pareina siurblys? Ar gali buti kad jei bakas yra labai sandariai uzdaromas ir nera jokio oro isejimo, ir kaip nors gali pakenkti siurbliui? Kas turite su kuom ir zinote kaip tiksliai galima butu pamatuoti kuro slegi magistraleje, pries kuro slegio reguliatoriu ir uz jo. Butu gerai Panevezy? |

jeigu zyzia, reiskia veikia
o taip atskiros diagnostikos ner, nebent istraukt ir paziuret, bet nieko gero nepamatysi, gal i kokias dideles duobes buvai ilekes? jeigu ka, tai siurbli nuo 5gen 2ltr turiu, bet vln
Kesiciausia yra tai kad uzspaudi tapke ima trukciot po to pramusa lyg ir vaziuoja bet toks jausmas lyg parasiutas butu prikabintas. Rodo kad turba neuzpucia daugiau nei 0.3 bar 4 pavara ir labai letai uzsiputineja. Uzgesini masina ir po sekundes vel uzkuri lyg ir nieko nustoja trukcioti kol vel neuzsmaugi pirma antra pvara ir vel trukciojimas.