Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Sheikho Carlos Sainz'as
Kategorija: Foto galerija
Autorius: Sheikhas
|
Sheikhas
|
2009-03-17 06:34:25 (0) |
Tiesiog imho kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ir RC ir CS ir grpArallye reiškia vieną ir tą patčią 5000vnt limituotą seriją. Tuo labiau, kad tuos kurie žino šias smulkmenas, Lietuvoje galima ant pirštų suskaičiuoti. Taigi sakau, autentiškumo nesivaikiau, dariau taip kaip man atrodė gražiau Taškas |
| eddie_gt4 | 2009-03-17 06:52:35 (0) |
Sheikhas parašė: Tiesiog imho kaip pavadinsi taip nepagadinsi, ir RC ir CS ir grpArallye reiškia vieną ir tą patčią 5000vnt limituotą seriją (...) o bet taciau RC, CS ir Grp.A Rallye nera techniskai identiski automobiliai ziuriu ant senatves tata sticker tiunininga pamego na bet, kaip sakoma, jam grazu - ir mum gerai, dziaugiasi visa Lietuvos celikistu ir (jiems prijaucianciu ) seima Sheikhas parašė: Tuo labiau, kad tuos kurie žino šias smulkmenas, Lietuvoje galima ant pirštų suskaičiuoti. Taigi sakau, autentiškumo nesivaikiau, dariau taip kaip man atrodė gražiau Taškasmane iskaiciavai? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Sheikhas
|
2009-03-17 06:55:46 (0) |
O kaipgi be taves Eddi, tu ant pirmos rankos pirštų eddie_gt4 parašė: na bet, kaip sakoma, jam grazu - ir mum gerai, dziaugiasi visa Lietuvos celikistu ir (jiems prijaucianciu ) seima mane iskaiciavai? |
|
Sheikhas
|
2009-03-17 08:38:04 (0) |
Kas gali pasakyti, kurios celicos ėjo be ABS'o? Tik STi ar ir kai kurios GTi? Ar STi master cilindras toks pat kaip GTi? Ar be ABS master cilindras toks pat kaip su ABS? Noriu metst lauk ABS'a, uzpypino... |
|
Romeo07
|
2009-03-17 09:44:19 (0) |
nu pas mane GTI ir be ABS`o. 92m. Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| ezeras | 2009-03-17 11:07:47 (0) |
Ejo kaikurios ir GTI be ABS. Be ABS naster cilindras man regis toks, bijau dabar pameluot tiksliai neatsimenu. O STI nuo GTI skiriasi. |
| xups | 2009-03-17 11:37:06 (0) |
kam sukt kiausus, meti ABS lauk, statai trainykus nuo betkokios tojotos pagal ta pacia konfiguracjija ir vaziuoji. ismeginta ir nieko ten perdarinet nereikia. lieka du konturai. nors dabar pagalvojau kad ir pagrindinia cilindriukai tokie pat su ir be ABSsubaru-kasdienai toyota-iseiginem |
|
Sheikhas
|
2009-03-17 11:49:57 (0) |
Pagal kodus atrodo pagrindinis kazkiek skiriasi. Man labiau patiktu nuo be ABSinio modelio gauti vamzdelius ir viskas, nereiketu kazka mastyt. Ir idomu kaip i tai reaguoja ECU? keikiasi, ar nereaguoja? |
| TRIUMF | 2009-03-17 12:08:06 (0) |
O tai jei tu tiesiog saugikli ABS istrauki, tai tau stabdys kaip be abs kad butu. Tai kam viska keist? |
|
Sheikhas
|
2009-03-17 12:17:36 (0) |
bet tai hidraulinis skystis keliauja zymiai toliau, jautrumas nebetas + kokie 5kg svorio papildomo... |

Pradžiai keletas brošiūrų
brošiūra
Techniniai duomenys
Pradžia buvo tokia
Taškas
) seima