Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

NNZ Klubo narys 2009-10-29 11:33:02 (0)  
    ST-205 (GT-FOUR 2.0t) Tauragė-Vilnius Žinučių forume: 197
    :) na tada reiškės man pasisekė, nes turėjau 2 2td, su abiem kartu paėmus pravažiuota buvo 250k km. ir tokių bėdų nebuvo. Nebent spėjau parduot. ;)

Lengvai parašė:
    Pats situ dalyku neismanau,bet ismano zmones kurie jas taiso.Paklausineji pas kelis motoristus meistrus ir viskas aisku pasidaro.Pasiskaitineji kokie dazniausiai sutinkami gedimai stai ir viskas.Kazkur interne radau gera rusu straipsni apie si 2td varikli,tenai viskas buvo parasyta apie ji (is praktines puses).

NNZ parašė:
    to Lengvai,
    o iš kur tokia info, kad 2td toyotų galvos nelaiko ir aušinimas - silpnoji vieta?
    Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)
    Edvatronas Klubo narys 2009-10-29 17:01:43 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    Tuomet pribegtu antifrizo i salona... nes ausinimo sistemoje yra sioks toks slegis (iki 1 bar).

linasser parašė:
    Nu jis tipo kiauras gal? Amžius daro savo, visko gali pasitaikyt

Edvatronas parašė:
    O jis cia prie ko?

linasser parašė:
    Gal salono pečiukas?
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    linasser 2009-10-29 20:44:13 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    nu ne, esu matęs pas aubi80 tik langai apgaruoja, o kilimėliai viską sugeria B)
    7a-fe lean burn (dujos)
    Smėlis 2009-10-30 08:36:15 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    skysti lauk bėga, o ne oras į sistemą patenka.
    linasser parašė:
    nu ne, esu matęs pas aubi80 tik langai apgaruoja, o kilimėliai viską sugeria B)

pas mane šiek tiek susijusi bėda: ryte užrasoja priekinis stiklas iš vidaus. nu užrasoja tai dzin, bet šįryt užšalęs iš vidaus buvo. o vat tai jau nelabai smagu.
    reiks mėgint normalų salono filtrą gal nusipirkti, bet kažkodėl įtariu, jog ne čia bus bėda. aušinimo skysčio irgi atrodo nemažėja, tai kad per pečiuką į saloną bėgtų kaip ir nesitiki. nebežinau kur šonkaulių ieškoti.
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    niekam_nerodyti 2009-10-30 13:33:11 (0)  
    Carina E Alytus Žinučių forume: 94
    lango rasojimas dregnais metu laikais, buna del salono filtro... pas mane kaskart kai lija lauke rasoja langas is vidaus... va neperseniausiai issiardziau paziurejau salono filtras uzsineses, pravaliau ir sakiau vazinesiu iki kol nusipirksiu kita. iskart pasijaute efektas. Tai va jau nusipirkau vakar nauja, bet dar neisidejau. o jej rasotu langas nuo antifryzo tikrai, tai pajaustum kvapu ir tas rasojimas butu toks tarsi su riebalais...
    TOYOTA
    linasser 2009-10-30 17:27:36 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Pas mane irgi ryte rasoja stiklas žiauriai, tad bandysiu kurią dieną švariai išvalyt. Senoliai pasakoja, kad padeda ;)
    7a-fe lean burn (dujos)
    Exodus 2009-10-30 17:45:32 (0)  
    Kaunas Žinučių forume: 65
    Pasiguosiu ir as - rasoja ir man langai:( Bet tikrai ne salono filtro beda, o pro kazkur per lietu i vidu pribega vandens. Vairuotojo kilimelis ir po juo kaip reikiant slapi buna. Jei nepakeisiu masinos, reikes vasara ieskoti pro kur vandenukas patenka.
    Smėlis 2009-10-30 19:00:28 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    salono filtras pas mane keistas gal prieš 2 mėnesius. tiesa, pirktas iš Lirostos. gal taivanietiškas šlamštas savo daro? po kilimėliais išgrabaliojau - sausa. drenažas neužsikimšęs. bakelyje skysčio nemažėja. jei įjungtas vėjelis nupučia visą drėgmę ir kai jis veikia, tikrai nerasoja. žodžiu, salonas lyg ir sandarus, pečiukas irgi.

tiesa, vakar vėlai vakare gan ilgai bagažinė buvo atidaryta tai galėjo prieiti drėgmės.
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    b145t3r 2009-10-31 01:09:55 (0)  
    Toyota MR2 Turbo Prague Žinučių forume: 454
    Smėlis parašė:
    salono filtras pas mane keistas gal prieš 2 mėnesius. tiesa, pirktas iš Lirostos. gal taivanietiškas šlamštas savo daro? po kilimėliais išgrabaliojau - sausa. drenažas neužsikimšęs. bakelyje skysčio nemažėja. jei įjungtas vėjelis nupučia visą drėgmę ir kai jis veikia, tikrai nerasoja. žodžiu, salonas lyg ir sandarus, pečiukas irgi.

tiesa, vakar vėlai vakare gan ilgai bagažinė buvo atidaryta tai galėjo prieiti drėgmės.

oras turi eiti is lauko, kad langai nerasotu,o jei pas tave nustatyta vejelio padetis, kad oras cirkuliuotu salone tik, tai ir rasoja..nekaltas
    www.powerlab.cz
    Romeo07 Klubo narys 2009-10-31 05:01:10 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    Langai rasoti gali ir tada kai filtras buna dregnas.
    Email: almantas.suk@gmail.com