Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

Smėlis 2009-10-31 16:24:54 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    b145t3r parašė:oras turi eiti is lauko, kad langai nerasotu,o jei pas tave nustatyta vejelio padetis, kad oras cirkuliuotu salone tik, tai ir rasoja..nekaltas
    padėtis kai oras "varinėjamas" viduje būna tik vasarą kai kondicionierius kūrenamas. visą kitą laiką (nebent velkuosi iš dūminančio autobuso ar pan.) oras imamas iš lauko.
    Romeo07 parašė:
    Langai rasoti gali ir tada kai filtras buna dregnas.
    filtras sausas kaip dykuma.
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    linasser 2009-11-01 09:10:12 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Exodus parašė:
    Pasiguosiu ir as - rasoja ir man langai:( Bet tikrai ne salono filtro beda, o pro kazkur per lietu i vidu pribega vandens. Vairuotojo kilimelis ir po juo kaip reikiant slapi buna. Jei nepakeisiu masinos, reikes vasara ieskoti pro kur vandenukas patenka.

Gal prabėga pro oro paėmimo angą. Ji yra, kur lango apačia uždengta plastikinėm grotelėm-kur orui paimti. Ją nuėmus matosi toks kaip indas skirtas orui paimti ir jis privirintas prie kėbulo tokiame įdubime, o kadangi toje vietoje jis stovi žemiausioje vietoje, netūralu, jog aplinkui pribėga daugiausiai vandens ir jei koks ar tarpelis pasidaręs ar drenažas užsikimšęs, tai ir vanduo per ten gali lengviausiai patekti.
    7a-fe lean burn (dujos)
    Exodus 2009-11-01 12:21:05 (0)  
    Kaunas Žinučių forume: 65
    linasser parašė:
    Gal prabėga pro oro paėmimo angą....jei koks ar tarpelis pasidaręs ar drenažas užsikimšęs, tai ir vanduo per ten gali lengviausiai patekti.

Dekui uz pastebejimus. Labai tiketinas variantas, kad taip ir yra. Reikes kada rimciau plastmases paardyti ir paziureti, nes vien tik vielos kaisymas nieko nepadejone
    Edvatronas Klubo narys 2009-11-01 15:51:41 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    100%, kad padeda, dar galima spec skysciu pries rasojima pratrint.

linasser parašė:
    Pas mane irgi ryte rasoja stiklas žiauriai, tad bandysiu kurią dieną švariai išvalyt. Senoliai pasakoja, kad padeda ;)
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    Lengvai 2009-11-02 19:09:05 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 8
    Jei kas pamenate pas mane oras patekdavo i ausinimo sistema.Taigi nusiememe galva ir tai ka isvydome nelinkeciau nei vienam.Isvada tokia tvarkyti nebeapsimoka (labai brangu).daug pigiau nusipirkti kita dizelini varikli.Taigi ir Toyotos genda.Jei kas turite ar zinote is kur gauti 2td varikli carinai tai tarkite zodi.
    Carina E 2D-Turbo
    Edvatronas Klubo narys 2009-11-03 06:52:29 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    trukus galva?
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    Smėlis 2009-11-03 06:58:41 (0)  
    o kas sakė, kad toyotos negenda? :D
    aišku, juokas pro ašaras. ir kažkaip truputį abejoju ar lengvai rasi D-Turbo variklį.

Lengvai parašė:
    Jei kas pamenate pas mane oras patekdavo i ausinimo sistema.Taigi nusiememe galva ir tai ka isvydome nelinkeciau nei vienam.Isvada tokia tvarkyti nebeapsimoka (labai brangu).daug pigiau nusipirkti kita dizelini varikli.Taigi ir Toyotos genda.Jei kas turite ar zinote is kur gauti 2td varikli carinai tai tarkite zodi.
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    Lengvai 2009-11-03 09:52:28 (0)  
    Zodziu buvo sauniai perkaitinta.Galva trukus ir pats blokas trukes ir dar visokio velnio.Jo su varikliais sunku jie eina tik 1996-1997 metu carinoje.kainos pliko variklio nuo 1800-2000 lt idejimas apie 1000-1200lt.Turiu gera ideja gal kas norite pirkti ledine Toyota Carina E su 2td varikliu.Sedi ir vaziuoji (tiesa netoli) kaina sutartine bet nemaziau 7000lt :)
    Carina E 2D-Turbo
    Smėlis 2009-11-03 10:19:44 (0)  
    jamu 2vnt iš karto :D
    o jei rimtai, tai nebent ant dalių paleist galiu pasiūlyt :)
    gal starterį paimčiau :D

Lengvai parašė:
    Zodziu buvo sauniai perkaitinta.Galva trukus ir pats blokas trukes ir dar visokio velnio.Jo su varikliais sunku jie eina tik 1996-1997 metu carinoje.kainos pliko variklio nuo 1800-2000 lt idejimas apie 1000-1200lt.Turiu gera ideja gal kas norite pirkti ledine Toyota Carina E su 2td varikliu.Sedi ir vaziuoji (tiesa netoli) kaina sutartine bet nemaziau 7000lt :)
    Lengvai 2009-11-03 19:36:54 (0)  
    Radau varikli 2td uz 1500 lt be turbinos ir generatoriaus.
    Carina E 2D-Turbo