Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| niekam_nerodyti | 2009-12-03 20:46:55 (0) |
gal kas parduodat priesrukines? TOYOTA |
| Smėlis | 2009-12-04 08:02:30 (0) |
kad tu žinotum kaip ilgai uždavinėjau šį klausimą, kol galiausiai įvyko stebuklas ir vietinis forumietis pardavė šiaip žiūrint kokios pas tave priešrūkinės. yra 2 variantai. jei pailgos - tai rūkai. jei kito tipo, tai Akstė nelabai brangiai gali parduoti. tiesa, ant LT žemelės mačiau tik su tom pailgom važinėjant. niekam_nerodyti parašė: gal kas parduodat priesrukines? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| aurexs | 2009-12-04 14:56:20 (0) |
| Toyota carina E TD vilnius Žinučių forume: 37 | www.antraskvepavimas.lt cia vilniuj ardo auto, pasiskambink ir paklausk, tikrai tures. Vienos kaina 120lt beroc. galiu ir numeri uzrasyt jei kas. 8 650-38686, yr ir daugiau numeriu ju jei situo neprisiskambinsi. O siaip tai nueik i autoplius ar auto gida, ir dalys, duok paieska toyota carina, ir yra keletas kur ardomi, rasi vilniu, kaune,pasuk ir paklausk, rasi! |
| RobkeTC | 2009-12-05 12:28:12 (0) |
Smėlis parašė: kad tu žinotum kaip ilgai uždavinėjau šį klausimą, kol galiausiai įvyko stebuklas ir vietinis forumietis pardavė šiaip žiūrint kokios pas tave priešrūkinės. yra 2 variantai. jei pailgos - tai rūkai. jei kito tipo, tai Akstė nelabai brangiai gali parduoti. tiesa, ant LT žemelės mačiau tik su tom pailgom važinėjant. niekam_nerodyti parašė: gal kas parduodat priesrukines? na tai kaip smeli gerai sviecia tos priesrukines ? nes realiai tai man ju nereikejo Toyota veza |
| niekam_nerodyti | 2009-12-05 13:08:55 (0) |
Tokio tipo priesrukines <<<<< ziurejau autopliuse seip yra ten lyg keletas su tokiom lempom bet vilniuje, o ten retai bunu:/ tai galvojau paklausiu gal cia vietoje is forumieciu kas turi TOYOTA |
| Smėlis | 2009-12-06 14:33:14 (0) |
beveik nenaudoju nepasakyčiau, kad jos daug naudos duoda. tik tiek, kad plačiau apšviečia. svarbu skyles buferyje uždengia RobkeTC parašė: na tai kaip smeli gerai sviecia tos priesrukines ? nes realiai tai man ju nereikejo The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| RobkeTC | 2009-12-08 10:24:58 (0) |
na kai pa smane skyliu nebuvo, tai ir teko parduoti Toyota veza |
| Smėlis | 2009-12-08 15:48:11 (0) |
aš šiandien technikinės nepraėjau dėl vairuotojo pusės žibinto tiesa, vieną smulkų trūkumą pripaišė dėl silpniau šviečiančios vienos numerio apšvietimo lemputės. daugiau neturėjo kur prikibti. skaitau 2 metai LT keliuose mano oftomobilio nesužalojo The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| niekam_nerodyti | 2009-12-08 17:34:44 (0) |
matai daug kas priklauso nuo automobilio savininko daugiausiai zudo ne keliai o vairuotojai... taip duobiu keliuose yra bet nevisi sugeba jas apvaziuoti man tai kazkas kazkur ivaziavo toyotukui i sona ;D galines vairuotojo puses dureles neblogai suzalotos ikisau tuscia kamuoli papuciau kompresorium ir atsoko dar pakaliau siektiek, teliko spakliaus tept :/ gal pigiau iseis nei naujas duris pirktiTOYOTA |
| gisas | 2009-12-09 07:46:57 (0) |
sveiki, kolegos gal kas zino kaip atskirti kur yra surinkta tojota? dekui |