Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

niekam_nerodyti 2009-12-03 20:46:55 (0)  
    Carina E Alytus Žinučių forume: 94
    gal kas parduodat priesrukines? :)
    TOYOTA
    Smėlis 2009-12-04 08:02:30 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    kad tu žinotum kaip ilgai uždavinėjau šį klausimą, kol galiausiai įvyko stebuklas ir vietinis forumietis pardavė :)

šiaip žiūrint kokios pas tave priešrūkinės. yra 2 variantai. jei pailgos - tai rūkai. jei kito tipo, tai Akstė nelabai brangiai gali parduoti.

tiesa, ant LT žemelės mačiau tik su tom pailgom važinėjant.

niekam_nerodyti parašė:
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    aurexs 2009-12-04 14:56:20 (0)  
    Toyota carina E TD vilnius Žinučių forume: 37
    www.antraskvepavimas.lt

cia vilniuj ardo auto, pasiskambink ir paklausk, tikrai tures. Vienos kaina 120lt beroc.
    galiu ir numeri uzrasyt jei kas. 8 650-38686, yr ir daugiau numeriu ju jei situo neprisiskambinsi.
    O siaip tai nueik i autoplius ar auto gida, ir dalys, duok paieska toyota carina, ir yra keletas kur ardomi, rasi vilniu, kaune,pasuk ir paklausk, rasi!
    RobkeTC 2009-12-05 12:28:12 (0)  
    carina e Vilnius Žinučių forume: 63
    Smėlis parašė:
    kad tu žinotum kaip ilgai uždavinėjau šį klausimą, kol galiausiai įvyko stebuklas ir vietinis forumietis pardavė :)

šiaip žiūrint kokios pas tave priešrūkinės. yra 2 variantai. jei pailgos - tai rūkai. jei kito tipo, tai Akstė nelabai brangiai gali parduoti.

tiesa, ant LT žemelės mačiau tik su tom pailgom važinėjant.

niekam_nerodyti parašė:

na tai kaip smeli gerai sviecia tos priesrukines ? :)
    nes realiai tai man ju nereikejo :)
    Toyota veza
    niekam_nerodyti 2009-12-05 13:08:55 (0)  
    Tokio tipo priesrukines <<<<<Atidaryti naujame lange ziurejau autopliuse :) seip yra ten lyg keletas su tokiom lempom bet vilniuje, o ten retai bunu:/ tai galvojau paklausiu gal cia vietoje is forumieciu kas turi :)
    TOYOTA
    Smėlis 2009-12-06 14:33:14 (0)  
    beveik nenaudoju :D
    nepasakyčiau, kad jos daug naudos duoda. tik tiek, kad plačiau apšviečia. svarbu skyles buferyje uždengia :D

RobkeTC parašė:
    na tai kaip smeli gerai sviecia tos priesrukines ? :)
    nes realiai tai man ju nereikejo :)
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    RobkeTC 2009-12-08 10:24:58 (0)  
    carina e Vilnius Žinučių forume: 63
    na kai pa smane skyliu nebuvo, tai ir teko parduoti :D
    Toyota veza
    Smėlis 2009-12-08 15:48:11 (0)  
    aš šiandien technikinės nepraėjau :D
    dėl vairuotojo pusės žibinto :D
    tiesa, vieną smulkų trūkumą pripaišė dėl silpniau šviečiančios vienos numerio apšvietimo lemputės. daugiau neturėjo kur prikibti.
    skaitau 2 metai LT keliuose mano oftomobilio nesužalojo :D
    niekam_nerodyti 2009-12-08 17:34:44 (0)  
    matai daug kas priklauso nuo automobilio savininko :) daugiausiai zudo ne keliai o vairuotojai... taip duobiu keliuose yra bet nevisi sugeba jas apvaziuoti :D
    man tai kazkas kazkur ivaziavo toyotukui i sona ;D galines vairuotojo puses dureles neblogai suzalotos :) ikisau tuscia kamuoli papuciau kompresorium ir atsoko :) dar pakaliau siektiek, teliko spakliaus tept :/ gal pigiau iseis nei naujas duris pirkti
    TOYOTA
    gisas 2009-12-09 07:46:57 (0)  
    Toyota Carina E Pakruojis/Šiauliai Žinučių forume: 81
    sveiki, kolegos :) gal kas zino kaip atskirti kur yra surinkta tojota? dekui taip