Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

bambalys 2009-11-13 17:57:08 (0)  
    Avensis Alytus Žinučių forume: 227
    linasser parašė:
    Na va, kaip ir atbūrė mano automobilį dėl to trukčiojimo ir dabar vėl važiuoja gerai. Nežinau darbar ar pasakyt iš karto, ar leisti paspėlioti visiems :D Šiaip užuomina-trūkumų ar klaidų nerado ir šį kartą :)

Katalizatorių išmetė arba kuro filtrą pakeitė?
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
    Domsy 2009-11-13 18:01:08 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Kaunas Žinučių forume: 923
    Kazkas su zvakem arba laidais bus. Babinoje kur musa ziezirba buvo oksidavusios galvutes? Arba viduj buvo dregna.
    LEXUS IS250
    Ex.Toyota Celica
    linasser 2009-11-14 13:41:36 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Klemą (-) nuėmė nuo akumo, palaikė 10 sek. ir sako, sėsk dabar pravažiuok, jei nesipurtys, tai reguliuok dujas. Jis pastebėjo, kad liamda ant dujų rodo didesnį riebumą, tai taip išėjo, kad kompas kažkaip įsimena duomenis ir kai perjungi į benzą jis remiasi senais duomenimis, o benzu liamda rodo mažiau, kad per liesas mišinys ir dūsta. Tai va, baigėsi kompo nuresetinimu ir nuvariau dujas pareguliavo. :)
    7a-fe lean burn (dujos)
    retros 2009-11-17 21:40:58 (0)  
    kaunas Žinučių forume: 7
    Sveiki Kolegos,
    siandien apturejau reikala subliauti savo E-vezecias :(
    Atsitrenkiau i peza, kablys pradurė man buferį, kapotas sulinko, lempos laikikliai paluzo ir t.t.
    Noriu pasiteirauti, gal kas turite iš daliu: groteles, kapotą, buferį?
    Carina E 1993m. Universalas

p.s. Pasak LT patruliu galima važinėti gatvėmis su neveikiančiais stabdžių žibintais, jai kas įvažiuoja - patys kalti - nesilaiko atstumo. Linkiu buti dėmesingais B)
    Smėlis 2009-11-18 06:43:21 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    dėl žibintų, tai čia absurdas... jei su neveikiančiais pagautų, tai išrūrintų taip, kad maža nepasirodytų. o jei eismo įvykis dėl to kilo, tai jau nebesvarbu?
    p.a. vakar į tą baisią fiat multiplą vos neįkaliau prie pacanopolio, nes irgi nei vienas stop žibintas neveikė.

kas dėl detalių, tai tam yra parduotuvės. taivanska produkcija karvės nekainuoja. nebent bijai, kad surūdys. bet buferis ir ypač grotelės tikrai nerūdija. kapotą geri meistrai lengvai atitampo. nebent visiškai sumaltas.

beje, pas mane taivanskas sparnas. draudimas įdėjo. per 2 metus jokių blogų žymių neišlindo. taip kad ir čia manau menka tragedija.

retros parašė:
    Sveiki Kolegos,
    siandien apturejau reikala subliauti savo E-vezecias :(
    Atsitrenkiau i peza, kablys pradurė man buferį, kapotas sulinko, lempos laikikliai paluzo ir t.t.
    Noriu pasiteirauti, gal kas turite iš daliu: groteles, kapotą, buferį?
    Carina E 1993m. Universalas

p.s. Pasak LT patruliu galima važinėti gatvėmis su neveikiančiais stabdžių žibintais, jai kas įvažiuoja - patys kalti - nesilaiko atstumo. Linkiu buti dėmesingais B)
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    linasser 2009-11-18 15:10:14 (0)  
    Buferį tik taisyčiau, nes buferis toyotos geras, su fenu meistrai stebuklus padaro. Maniškiui vienas buvo su kabliu įvažiavęs, net sutrūko, lengvai pataisė. Kapotą taip pat tiesinčiau arba iš šroto nuo angliško. Lempų laikiklius irgi galima privirint atgal. mačiau su neveikiančiais stopais vieną važinėjantį, norėjau pasakyti savininkui, bet nepavyko, beje irgi pežas, tamsios spalvos(lyg pilkas).
    7a-fe lean burn (dujos)
    retros 2009-11-18 20:13:59 (0)  
    kaunas Žinučių forume: 7
    Ačiū Kolegos,
    paprastai kapotų kiek zinau netampo - keičia. Bet maniskio tik kampas uzlinko, tai viskas procese. Kolkas pas specus nebuvau, bet info niekada nemaišo.
    Ne i tema, bet gal pravers:
    Detalitoj galinius mortikus Universalui nupirkau uz 180LT (kazkokie ispaniski) - mediniai, kaip ir priekiniai Bilstein'ai uz 500 LT :)
    linasser 2009-11-19 07:11:36 (0)  
    kodėl kapotų netampo? anksčiau pirkau mazdą, kapoto pats kampas visiškai sugrūstas buvo iš šono, 100lt sumokėjau už ištiesinimą, o kai nudažė tai net rusai pardavinėjant nepastebėjo, nors pastebėjo visas smulkmenas, kaip kokie žyniai, kurias net pats buvau pamiršęs. o ką daryti, kai kapotas 800lt, o nusipirkau kinietišką, tai uždėjus tokie tarpai visur pasidaro, kad suvesti neįmanoma ir su daužtu geriau atrodo.
    7a-fe lean burn (dujos)
    Smėlis 2009-11-19 10:35:59 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    tampo tuos kapotus. maniškis atitampytas. ir kampe sumaltas jis buvo gan smarkiai. tikrai nesitikėjau, kad paliks.

p.s. mano galva Detalita ir Lirosta yra tos vietos, kur geriau nieko nepirkti. Lirosta gal kiek geriau už Detalitą, nes šlamštą bent už mažai parduoda. ko apie Detalitą nepasakyčiau. aišku čia gal tik mano asmeninė patirtis.

retros parašė:
    Ačiū Kolegos,
    paprastai kapotų kiek zinau netampo - keičia. Bet maniskio tik kampas uzlinko, tai viskas procese. Kolkas pas specus nebuvau, bet info niekada nemaišo.
    Ne i tema, bet gal pravers:
    Detalitoj galinius mortikus Universalui nupirkau uz 180LT (kazkokie ispaniski) - mediniai, kaip ir priekiniai Bilstein'ai uz 500 LT :)
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    linasser 2009-11-19 19:08:23 (0)  
    Aš mazdai buvau pirkęs kapotą ir sparną iš Dalaidos, tie, aišku, nepasakė, kad tarpai bus ohoho su tokiom šudinom dalim, sumokėjau 350 ir 150 ir uždėjus net pakraupau nuo vaizdo. Teko pirkti šrotinį sparną ir tiesinti kapotą, o tu kinietišku atgal nepaėmė, kadangi perkant tariausi su jais ir Dalaida nemušė į kasą-tipo atiduos pinigus jei nepatiks. o tuos šudukus pardaviau už 100 lt abu.
    7a-fe lean burn (dujos)