Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| gisas | 2009-12-10 07:12:56 (0) |
NNZ parašė: gisas parašė: tada vel naujas klausimas niekur nerandu ka reiskia tos raides ant galo kaip GLI ir pan tos raidė reiškia ar benzinas ar dyzelis ir kokia kompektacija. Negaliu papaskot kokios ką reiškia, bet rurėjau 2: 1 gli tai 1,8 benzinas su lektra langais, ir kita XLi tai buvo 2ltr dyzelis su elektra langai ir liuku, viskas kitas paprasta. gal zinai kur galeciau apie tai paskaityti? google siuo atveju labai nenoriai bendradarbiiauja |
| Smėlis | 2009-12-10 09:41:52 (0) |
XLi dyzelio nebuvo NNZ parašė: gisas parašė: tada vel naujas klausimas niekur nerandu ka reiskia tos raides ant galo kaip GLI ir pan tos raidė reiškia ar benzinas ar dyzelis ir kokia kompektacija. Negaliu papaskot kokios ką reiškia, bet rurėjau 2: 1 gli tai 1,8 benzinas su lektra langais, ir kita XLi tai buvo 2ltr dyzelis su elektra langai ir liuku, viskas kitas paprasta. šiaip visi tie žymėjimai sunkiai šifruojami. jie reiškia ir komplektaciją, ir variklį, ir eksterjero bei interjero detales. ar būtina gilintis? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| gisas | 2009-12-10 11:40:46 (0) |
nebutina bet idomu |
|
NNZ
|
2009-12-10 11:47:41 (0) |
Smėlis parašė: XLi dyzelio nebuvo ... pardon teisingai nebuvo tos i raidikės Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
| gisas | 2009-12-14 07:16:07 (0) |
sveki vel, norejau paklaust ar jusu carinos atabilios ziema? musiske tai kol su sezoninem padangom tai kaip karve ant ledo, kai uzdedam dygliuotas situacija pasitaiso, na aisku nera abs ir pan. bet idomu kaip pas kitus. as dazniau vazineju su safrane nei su karina tai safra net su rankiniu sunku "skersa pastatyti", o laguna tai su betkokiom padangom sliuozia kur jai reikia(cia tokie atsiliepimai renault klubo forume). Taigi butu idomu isgirsti kaip jusu carinos "stovi" slidziame kelyje? |
| EvaldasSs | 2009-12-14 08:12:01 (0) |
na pas mane tai 8-9 mieste evaldas.d1 Skype |
| niekam_nerodyti | 2009-12-14 17:54:51 (0) |
mano tai normaliai kol plikomis padangomis vazinejau arba pernai ziemos pabaigoje vasarinemis tai slidu bet taip ir turi but o va dabar su normaliomis padangomis tai tikrai normaliai stovi ant kelio TOYOTA |
| linasser | 2009-12-14 21:13:52 (0) |
mano važiuoja ten, kur suku vairą, o per gilų sniegą galiu važiuot kai dauguma jau būna sustoję. Kartą padėjau atkasti ir ištraukti paskui mane sugalvojusį važiuoti automobilį. Kas klausė dėl gamybos šalies, sužinoti paprasta, nes iki 94m galo gamino japonai, po to anglai 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| gisas | 2009-12-14 21:57:11 (0) |
linasser parašė: mano važiuoja ten, kur suku vairą, o per gilų sniegą galiu važiuot kai dauguma jau būna sustoję. Kartą padėjau atkasti ir ištraukti paskui mane sugalvojusį važiuoti automobilį. Kas klausė dėl gamybos šalies, sužinoti paprasta, nes iki 94m galo gamino japonai, po to anglai kad per snieka pravaziuoja ten kur kitos stoja ir as pastebejau, musiske su cipuotomis padangomis tai pusnynais lipa kaip tankas |
| Smėlis | 2009-12-15 08:54:41 (0) |
na, aš ne šipuotom, bet praėjusią žiemą buldozeriu dirbau. net buferį sulaužiau pas mane be visa ko dyzelis. tai sau pupsi per pusnis žemom apsukom kaip lėtaeigis traktorius ir vargo nemato. o gyvenu aš privačiam name. iki kelio (kurį irgi tik švenčių proga valo) apie 150 metrų, kuriuos arba nusikasi pats, arba važiuoji kaip yra. auto klimsta tik kai pusnys iki langų, arba kai prasideda atlydys (nes ant to sutežusio sniego ji tiesiog dugnu pakimba). aišku sankaba tenka gan rimtai padirbėti. manau ji atlaikys dar 2 žiemas max mieste, kai pašalę ar suvažinėtas sniegas, tai visad būnu įsitempęs. nėra pas mane ABS, o tas katafalkas ilgas ir sunkus. tai atstumo laikausi ir dar papildomai vieną kitą metrą užmetu, o posūkiuose važiuoju kaip pencinykas. jaučiu dygliai būtų išsigelbėjimas, bet kad salone ir taip triukšmingoka The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |

o va dabar su normaliomis padangomis tai tikrai normaliai stovi ant kelio