Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2009-12-15 09:31:48 (0) |
aš irgi nedygliuotom važinėju, minkštos gumos, valdosi gerai ir stabdo normaliai, abs žiemą veikia dažnai, bet šiaip žiemą gatvėje važiuoju greičiau nei 80% kitų automobilių (ko nepasakyčiau apie vasarą). Praeitą žiemą apledėjusiam miško keliuke lenkiau automobilį, kai tas važiuodamas apie 20-30 vos ant kelio galėjo išsitekti. Ištaikiau progą kai labiau savo juostoje makalavosi ir myniau gazą, pats daugiau 50 nevažiavau, nes sunku buvo suvaldyti esant visiškam ledui ir dar kauburiuotam, nes greičiau važiuojant tie kauburiai priversdavo mašiną važiuoti ne ten kur vairas rodo ir blaškytis po visą kelią. Kas nepatinka su mano padangom ,kad palijus prastai stabdo ant asfalto. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Exodus | 2009-12-16 15:33:04 (0) |
istikro gan sudetinga pasakyti kuri masina geriau ziema ant kelio laikos, nes praktiskai viskas nuo padangu priklauso. Koks rastas, kokio amziaus ir t.t. Ziema kiek pastebejau, tai dazniausiai iveikinejant posuki ar vaziuojant ziedu, kuriame kelias nevalytas ir slidokas, pirmiausia masinos subine stengiasi "pabegti", nors ir priekiniai ratai varantys. Reikes gal i bagazine koki centnerini smelio maisiuka isimest |
| niekam_nerodyti | 2009-12-16 20:19:03 (1) |
o nebutu kurkas protingiau nusipirkti ir uzsideti naujas padangas bent jau ant galo ;D auto pilotas ar kokia ten laida yra tai buvo reportazas kuriame teige jog geriau geresnes padangas deti ant galo nei ant priekio nors ir varantys ratai priekiniai... tada mazesne tikimybe kad sikna aplenks prieki slidziame posukyje... TOYOTA |
|
gytuks
|
2009-12-16 21:07:59 (0) |
niekam_nerodyti parašė: o nebutu kurkas protingiau nusipirkti ir uzsideti naujas padangas bent jau ant galo ;D auto pilotas ar kokia ten laida yra tai buvo reportazas kuriame teige jog geriau geresnes padangas deti ant galo nei ant priekio nors ir varantys ratai priekiniai... tada mazesne tikimybe kad sikna aplenks prieki slidziame posukyje... pilnai tai galiu patvirtinti atavazinejau priekiu varoma masina 2 ziemas. Priekio ir galo padangos skyresi, kai geresnes buvo ant priekio, tai sikna lakstydavo, kita ziema sukeiciau vietomis, tai zymiai stabiliau vaziavo..Aisku visu geriausia visos vienodos ![]() |
| Exodus | 2009-12-16 21:41:44 (0) |
ant maniskes carinos visos padangos vienodos. Galas, mano nuomone, slysta labiau del to, kad vaziuojant be keleiviu gale, didele dalis mases tenka priekinei asiai, o vaziuojant ziedu lengvas galas todel ir stengiasi aplenkti neslytstanti prieki. |
| niekam_nerodyti | 2009-12-16 22:51:02 (0) |
na as niekada nepajutau tokio dalyko nors dazniausiai ir vazineju ne pilnu ekipazu... o bagazinej tikrai nerasit maiso smelio ir panasiai ;DD nebent tuo chedzbekas ir skiriasi nuo sedano kad jo sikna lengvesne TOYOTA |
| Smėlis | 2009-12-17 09:10:02 (0) |
nu nežinau. tam, kad "pamesčiau galą" tai turiu labai labai pasistengti. dažniausiai ir rankinį panaudoti o vat priekis tai mėgsta pabėgti. pas mane universlas. The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2009-12-19 09:36:40 (0) |
pas mane dujų balionas vietoj atsarginio įdėtas, tai gal dėl to nejaučiu, kad galas kada stengtųsi aplenkti priekį jei ir bando slysti, tai posūkyje priekiniai ratai sužviegia, juos 175 pločio užsidėjęs. o su vasarinėm padangom, iš vis gerai važiuoja ir neslysta, nes jos platesnės-195.7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| gisas | 2009-12-26 16:51:27 (0) |
visiem geru svenciu!!! |
| linasser | 2009-12-31 16:35:03 (0) |
Su Naujais Carinkos 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |

jei ir bando slysti, tai posūkyje priekiniai ratai sužviegia, juos 175 pločio užsidėjęs. o su vasarinėm padangom, iš vis gerai važiuoja ir neslysta, nes jos platesnės-195.