Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| gisas | 2010-01-02 10:47:14 (0) |
vis ziurineju carinu skelbimus autopliuse ir laukiu sau tinkancio automobilio. Daznas atvejis kai prie privalumu yra parasyta "isores temperaturos daviklis" ar buvo karinu su jais? manau kad cia bus koks is senuku ikistas ir viskas ir dar radau viena krina su klimatroniku(96m), tokiu tai tikriausiai nebuvo? ir dar viena buvo su priesslydzio sistema, speju irgi nebuvo |
| gisas | 2010-01-02 10:48:42 (0) |
ai dar vienas klausimukas, ar i karinas dejo gamyklines signalizacijas? |
|
NNZ
|
2010-01-02 10:56:16 (0) |
gamyklinės signalizacijos buvo, climatronic - nebent, jei buvo perdaryta iš JDM, ABS tik buvo jokių kitų sistemų nebuvo. Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
| gisas | 2010-01-02 11:02:19 (0) |
ka reiskia JDM(labai girdetas sis isireiskimas, buvau rades rusu kalba bet nesupratau) ir gal galit placiau apie signalizacija(buvo atskiras pultelis ar mygtukai ant raktelio) dekui kaip suprantu kakza tokio turejo karinos foto ![]() |
|
NNZ
|
2010-01-02 12:22:59 (0) |
JDM- japan domestic market, o apie signalizacija, tai ten pultelis buvo su 1 mygtyku ir viskas, tas pats uždarydava ir atidarydavo. Nesidomėjau plačiau, kas ten buvo tokio. Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas) |
| linasser | 2010-01-08 21:27:21 (0) |
kiek žinau visose carinose ėjo imobilaizeriai, apie signalizacijas negirdėjau. Apie klimą ir temperatūros daviklį iš vis kažkoks kosmosas. Avensiuose gerokai vėliau viskas pasirodė. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| juodulys | 2010-01-10 09:18:02 (0) |
| toyota carina e vilnius Žinučių forume: 10 | kazhkokia utopija manishkeje tik condishke netgi centrinio uzhrakto nera juodulys |
| gisas | 2010-01-11 07:01:29 (0) |
juodulys parašė: kazhkokia utopija manishkeje tik condishke netgi centrinio uzhrakto nera pas mus dar netokia utopija. yra kondiske, visi el. langai. el. veidrodziai, bet nera abs |
| Smėlis | 2010-01-11 08:59:17 (0) |
pas mane irgi. bet kažkaip kai pripratau, tai man mašinose su ABS baisu. ypač ant labai slidaus kelio gisas parašė: juodulys parašė: kazhkokia utopija manishkeje tik condishke netgi centrinio uzhrakto nera pas mus dar netokia utopija. yra kondiske, visi el. langai. el. veidrodziai, bet nera abs The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| gisas | 2010-01-11 13:33:36 (0) |
as kaiptik saugiau jauciuosi vaziuodamas su safrane ar beske nei su carina, o ir stoja ji daug leciau, ypac kol padangos nedygliuotos |

ir dar radau viena krina su klimatroniku(96m), tokiu tai tikriausiai nebuvo? ir dar viena buvo su priesslydzio sistema, speju irgi nebuvo
ir gal galit placiau apie signalizacija(buvo atskiras pultelis ar mygtukai ant raktelio) dekui
yra kondiske, visi el. langai. el. veidrodziai, bet nera abs