Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

linasser 2010-01-12 18:37:53 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Veidrodžiai elektriniai taip Aš galvojau parduot saviškę, nes norėjau vasarą į Graikiją važiuoti, o pakeliui dujų užsipilti nelabai rasčiau :( . Tada ieškojau avensio verso dyzelinio su kondi, bet ten prasidėjo problemos su salono sėdynėm, tai nusivyliau tom paieškom. Po to netyčia su pažįstamu susimetėm ir į Norvegiją nuvažiavom. Taigi, nereikėjo parduoti saviškės, kuo labai džiaugiuosi.
    Beje anksčiau turėjau mazdą, ten buvo fainas įrangos sąrašas: el. lengai, veidrodžiai-dar ir šildomi, el. sėdynės, stoglangis, kondi, abs, autopilotas, šildomas LANGŲ skystis, šildomi purkštukai, priešrūkinės.
    7a-fe lean burn (dujos)
    gisas 2010-01-12 19:02:34 (0)  
    Toyota Carina E Pakruojis/Šiauliai Žinučių forume: 81
    tai nebeparduodi saviskes?
    linasser 2010-01-12 20:10:14 (0)  
    Neparduodu. Nebent vasarą jei važiuosiu mašina į Graikiją, tai reikės ieškoti dyzelinės, bo ten su dujom nelabai yra kolonėlių ne
    7a-fe lean burn (dujos)
    gisas 2010-01-12 21:13:28 (0)  
    as tokia nebloga buvau nuzejes autopliuse 95m uz 5000lt su pagrindiniais privalumais bet nupirko per dvi dienas:P
    linasser 2010-01-14 18:25:32 (0)  
    o aš nužiūrinėju cariną 2.0gti 175ag, 94m ir galvoju ar čia imti ar čia ką. Aišku, ji būtų antra, kaip sakant išeiginė, pasivėžinti ir šiaip kur nuvažiuoti tinkama, nes tokia ne to sportiška ne to šeimyninė. Žmona liepė parduot šitas abi, jei noriu kitos :(
    carinaAtidaryti naujame lange

O tai kas taviškei, kad kitos ieškai?
    7a-fe lean burn (dujos)
    gisas 2010-01-15 07:57:05 (0)  
    As savo neturiu. Vazineju jau 4 metus su renault safrane, o tevas turi carina. Dabar ir as noreciau saviske pakeisti i karina, todel ir dairausi po skelbimus. aisku man tiktu ir avensisi (pirmasis ir jaris. bet kaip studentui biski perbrangu. tik gaila kad safro nelabai kas perkane o ta su 175 Ag tai turetu buti ispudinga tik manau visiskai ne antikrizine:D

linasser parašė:
    o aš nužiūrinėju cariną 2.0gti 175ag, 94m ir galvoju ar čia imti ar čia ką. Aišku, ji būtų antra, kaip sakant išeiginė, pasivėžinti ir šiaip kur nuvažiuoti tinkama, nes tokia ne to sportiška ne to šeimyninė. Žmona liepė parduot šitas abi, jei noriu kitos :(
    carinaAtidaryti naujame lange

O tai kas taviškei, kad kitos ieškai?
    Smėlis 2010-01-15 08:10:42 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    ech tos žmonos...
    aš tai kažkaip Carinoje GTI prasmės neįžvelgiu. na gerai, traukia, bet tik tiek. tai vistiek didelė, pakankamai flegmatiška ir visiškai nesportiška mašina.

asmeniškai ėmiau kuo toliau, tuo labiau dairytis į Imprezas. tikiuosi praeis :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    linasser 2010-01-16 09:40:08 (0)  
    draugelis parduoda imprezą apie 2000lt, metų nežinau, bet spėčiau apie 93, važiuoja normaliai, aišku visų ratų pavara duoda papildomą triukšmą. Variklis 2.0, traukia kaip ir carina, ryja 10. Bet ji rūdyja ir arkos kai kur skylėtos, o kitose vietose rūdžių nesimato.
    O ta carina visai neflegmatiška, važiuoja taip pat kaip ir celica 97m 2.0 ;) Ji tik atrodo rami. 8.4s iki šimto. Anskčiau terėta mazda 2.5L (ford probe stovi tas pats mazdos gamintas variklis) važiavo per 8.5s ir ji man neatrodė nei silpna nei lėta, lenkiant užtekdavo tik gazą spustelt ir per porą sekundžių būdavo aplenkiama visose situacijose, be jokio streso. Kai su kita mašina lenki ir galvoji-spėsi ar ne.
    7a-fe lean burn (dujos)
    Smėlis 2010-01-18 06:43:42 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    nu iš kur ji greita? svoris kaip tanko, arklių sąlyginai nedaug, o posūkiuose kaip karvė ant ledo. mašina kuri gera tik važiavimui tiesiai, nevisai mašina. be to, jos sukimo momentas komiškas. taip kad lenkimui ji irgi nelabai tinkama. be to, GTI buvo tik hečbekas? wtf?
    be to, į tokias senienas kaip 93 metų imprezos tikrai nebežiūriu. tiesa, mano finansai lyg tyčia toje vietoje, kur tos išsprogusiomis lempomis stovi. tai mane gerokai atbaido. be to, man reikia ne naujos mašinos, o antros, o antra turi būti šiek tiek įdomesnė. dar būtų faina Mazda MX5, bet bijau, kad subobėsiu joje :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    linasser 2010-01-18 08:54:09 (0)  
    Mx5 ir man patinka, ilgai žiūrinėjau jas, bet negaliu pirkti sau tokios, o ir norisi 2005 modelio. Amerikonai kiek mačiau su gamyklinėm mėgėjiškose lenktynėse dalyvauja.
    Dėl carinos, tai sukimo momentas nėra didelis, bet jis normalus-tai juk nėra dyzelis. Svoris iš lengvesnių, ji tikrai lengvesnė negu konkurentas bmw3. Sąnaudos mažos. Posūkiose padeda platenės padangos ir tada nesijaučia kaip ant ledo ;) O hečbekas mano mėgstamiausias kėbulas, jei reikia gali bagažinę pilnai išnaudoti įsimesdamas pvz. šaldytuvą :) ir patogesnis nei universalas. Iš esmės jei ji yra panašaus patikimumo kaip ir kitos carinos, tai superinė mašina, kai nori palakstyti ir šiaip darbui.
    O tie subarikai 2000-2007 man negražūs, geriau atrodo iki ir po tų metų.
    7a-fe lean burn (dujos)